היי, רציתי לסקר לכם פו על הדמויות במשחק,על האפשרויות בהם ושימושם.
בואו נתחיל?-
FORCE RECON-
או בשמה השני-United States Marine Corps Force Recon
תמונה-
(האמצעי בתמונה)
ה-FORCE RECON היא דמות מאוד מעניינת היא מתאימה למפה כגון- Desert camp.
ואפשר לקנות לו הרבה אביזרים ויותר אפשרויות מן השאר כמו כן הוא מכונה- דמות שחורה.
אני ממליץ לקנות אותה בקרב לב, נוחה ומתאימה לרוב.
-------------------------
Spetsnaz-
תמונה-
ה-Spetsnaz היא גם דמות יפה אך די בולטת בשטח בשל ציבעה "הורדרד", אפשרות האביזרים עליה יחסית נמוכה מן השאר אבל יש אביזרים שמתאימים רק עליה.
אני לא ממש ממליץ לקנות אותה, אבל אם היא לטעמכם, אין לי מה להגיד.
----------------------
Delta Force-
תמונה-
ה-Delta Force הוא גם כן דמות נחמדה מאוד ואפשר לשים עליה מספר אביזרים "נורמלי", הדמות מתאימה במיוחד למפה-Kinabalu
הדמות נוחה מאוד לשימוש.
אני ממליץ לקנות את הדמות הזאת, היא משתלמת ונוחה.
Gign-
תמונה-
ה-Gign היא דמות נחמדה גם כן אבל לדעתי לא מתאימה לרוב המפות בשל ציבעה הבולט בכחול, אך מתאימה במיוחד למפה- Bridge ואפשרות האביזרים שאפשר לשים עליה היא "נורמלית" גם כן.
אני לא ממש ממליץ לקנות אותה כי הצבע שלה ממש יכול לשנות בשטח.
יש עוד-
-----------------------------------------------------------------------
Gsg-9-
תמונה-
ה- Gsg-9 היא דמות נוחה מאוד לשימוש ולדעתי מתאימה לרוב המפות, האביזרים שאפשר לשים עליה הם ברמה "נמוכה" יחזית לשאר הדמויות, אבל אני מציע אותה, אבל אם אתם קשורים לאביזרים...אתם תמצאו דמות יותר טובה.
--------------------------
Sas-- או בשמו השני- Special
Air Service
תמונה-
ה- Sas היא דמות מאוד נוחה ומאוד טובה בקרב וגם כן יפה, אפשר לשים עליה הרבה אביזרים ומתאימה לרוב המפות חוץ מ- Bridge לדעתי.
ואני ממליץ עליה בשל נוחות הקרב איתה והאביזרים הרבים.
------------------------
Srg-- או בשמה השני-Shadow Ranger" Group"
תמונה-
ה- Srg המכונה גם הדמות הנשית היא דמות מאוד נוחה ולדעתי גם יפה, יש אפשרות לשים עליה הרבה אביזרים, אבל לפי דעתי היא לא מתאימה לרוב המפות בשל ציבעה השחור הבולט.
--------------------------
Ksf- - או בשמו השני- Korean Special Forces
תמונה-
ה- Ksf היא דמות נוחה מאוד לשימוש ויפה לדעתי ואינה בולטת רבות בשטח, האביזרים שאפשר לשים עליה מרובים והיא נוחה מרוב הבחינות.
Rokmc- - או בשמו השני- Republic of Korea Marine Corps
תמונה-
ה- Rokmc היא דמות יפה מאוד ונוחה מאוד ומתאימה לרוב המפות, האביזרים שאפשר לשים עליה הם מרובים ומתאימה לשטח.
אני ממליץ עליה מאוד בגלל שהיא נוחה ובאה עם אביזרים וכמובן דמות קרבית מאוד.
---------------------------
Artc-
תמונה-
ה- Artc היא דמות למתחילים ובאה כבר מצויידת "בבגדים" ולכן איאפשר לקנות לה בגדים ויוצא מזה שאיאפשר לקנות לה בגדים שמוסיפים דברים וזה קשה יותר, הדמות מתאימה לרוב מהמפות ונוחה לשימוש בקרב אבל הבגדים הם חיסרון גדול שאיאפשר לשכוח.
ואלו היו הדמויות.
אהבתם?
איזו דמויות אהבתם?

ציטוט ההודעה