טוב תודה כולם.
נעול.
טוב תודה כולם.
נעול.
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 16-07-2010 בשעה 00:11.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
דבר ראשון, אל תרגיש מדוכא מזה, יש עוד אלף כמוה.
דרך אגב, אין צורך להריץ בראשך מחשבות שליליות שכאלה.
יכול להיות שהיא במצב כזה, שאין לה כוח לדבר עם אנשים בצ'אט (וכו' וכו', זו רק דוגמא).
בכל מקרה, אל תיצור איתה קשר כמה ימים טובים, פשוט תחכה בינתיים עד לרגע הנכון לשלוח לה הודעה שוב פעם.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
זה לא משנה שחיכית עם זה כמה ימים, ואין צורך שתריץ לעצמך מחשבות שליליות לגביה, ולגבי הסיטואציה הזו.
לסינון שלה יכולות להיות כמה סיבות שלא קשורים אליך, אלא יותר קשורים למצב שלה (רגשי וכו'), וסביר להניח שהיא מסננת עוד כמה.
'קיצר קם בבוקר יש בקשה לאישור במסנ לאשר אותה' - שים לב, הילדה הזאת הוסיפה אותך בעצם.
כמו שאמרתי, חכה עם זה מספר ימים (להודעה ממנה, או שתשלח לה הודעה).
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 15-07-2010 בשעה 14:15.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
טוב תודה. אני אגיד לך מה, היא סיננה, ועזוב כרגע מצב רוח, גם עם מצב רוח חרא בחיים לא הייתי עושה את זה.
עזוב לסננן משהו במסנג'ר זה הדבר הכי מסריח והכי משפיל שיש. תביא תילדה הכי מכוערת אני לא אסנן אותה בצורה הזו.
קיצר על זה אין מחילה ואני סיימתי איתה ת''קשר ממש עצבנה אותי אין לה דיבור איתי.
ולתגובה שמעליי אין תגובה הבאה אני סיימתי איתה.
ואני גולש בפיקאפ לאחרונה, אפילו כבר באתי לדווח שהשגתי מסנ ותכננתי יציאה בסוף לא יצא..
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 15-07-2010 בשעה 14:44.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שמע אם היא מסננת כנראה שהיא לא מעוניינת
ובסך הכל סתם ילדה לא חברה שלך או משהו אז אין סיבה שתרדוף אחריה ותסתקרן ככה למה היא לא עונה
וכמו כל האנשים גם בנות לא אוהבות שחופרים להן
יש לי במסן מישהי שפעם היינו מדברים הרבה ואז היא התחילה לסנן לפעמים או דיברה ייבש כזה אז אמרתי סבבה לא נשלח לך הודעה אחרי איזה שבוע שבועיים היא שלחה לי הודעה איפה נעלמת התגעגעתי וזה
אתה מבין אל תחפור תשאיר אותה במסן ואל תשלח לה הודעות לא במסן ולא בפייסבוק
תאמין לי שיש סיכוי גדול שהיא כבר תשלח לך הודעה