קראתי את מיסטרי ואין לי מושג מה זה גיים , יכל להיות שפספסתי משהו או לא יודע .. קיצר , משהו יכל להרחיב לי על הגיים?
קראתי את מיסטרי ואין לי מושג מה זה גיים , יכל להיות שפספסתי משהו או לא יודע .. קיצר , משהו יכל להרחיב לי על הגיים?
|
|
THE GAME אחי ה"משחק" זה כל הקטע של הפיקאפ, המשחק מתחיל כשאתה פותח בחורה(A1) והוא מסתיים כשהיא מעיפה אותך (GAME OVER)
You Miss 100% Of The Shots You Don't take.
כינוי לפעולת הפיקאפ
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
או כשאתה מעיף אותה.
אגב יש משהו שנקרא INNER GAME שזה בעצם האמונה העצמית ,הביטחון העצמי והידע התיאורטי שלך בנושא.
קראתי ספר חשבון, ורק דבר אחד לא הבנתי, מה זה הסימנים האלה "+,-"...?
השאלה שלך מקבילה, גיים זה כל הפעולה של הפיקאפ, אם תתייחס לזה כמו משחק (שהספר של מיסטרי זה בערך מדריך שלב אחרי שלב שלו), תהיה לחוץ הרבה פחות.
LIFE IS A GAME
החיים הם משחק
ולהתחיל עם בחורות זה משחק
לדעתי יש 2 סיבות לזה
קודם כל אם את חושב שזה משחק אז זה מהנה, זה כיף, ולא משהו מסובך ומפחיד
דבר שני עוד לפני שהתחלתי עם הפיק אפ אני חשבתי שכשאתה מתחיל עם בחורה יש מן משחק כזה, שניכם יודעים שמשהו הולך (something is ON) אבל נמשיך לפלרטט
זה משחק שקורה בינך לבין המטרה שלך
אז כשמשהו אומר , אני הולך לעשות גיים בים.. הוא בעצם מתכוון שהוא הולך לעשות פיקאפ בים או שלא הבנתי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח