צעצוע של סיפור 3 / Toy Story 3
אורך: 103 דקות.
שפה: אנגלית, ספרדית
מדינה: ארה"ב
במאי: לי אונקריץ
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 17/06/2010
תאריך יציאה לקולנוע בחו"ל: 18/06/2010
שחקנים:
דרור קרן, אלון נוימן, שרית וינו-אלעד
תקציר:
סרט האנימציה הממוחשבת הארוך הראשון בתולדות הקולנוע היה "צעצוע של סיפור" של פיקסאר החלוצית מ-1995, ואחרי סרט המשך מצליח שנעשה לפני יותר מ-11 שנה, מגיע החלק השלישי והאחרון בהחלט בסדרה המצוינת שמביאה את הרפתקאותיהם המופלאות של צעצועים שמתעוררים לחיים כשבני אדם לא מסתכלים. הסרט החדש מפגיש שוב את וודי, באז לייטייר וחבריהם עשויי הפלסטיק, ושולח אותם הרחק מחדר הילדים המוכר והאהוב, אל גן ילדים בו זאטוטים אגרסיביים המכלים בצעצועים את זעמם. הגיבורים שלנו נפגשים בגן עם שלל צעצועים חדשים, ויחד הם מחליטים לתכנן מבצע בריחה נועז מגן הילדים הקטלני, בחזרה אל חדר הילדים של אנדי. לתשומת לבכם, גרסה זו של הסרט, תוקרן בדיבוב לעברית, בהקרנה רגילה ולא בתלת ממד.
טריילר
דעתי האישית:
לגבי הסרט הזה אף אחד בעולם הזה לא יכול להגיד לכם דברים יותר אובייקטיביים ממני וגם אין אחד בעולם הזה שראה את הסרט הזה יותר ממני. אני ראיתי את הסרט הזה בתלת מימד 34 פעמים !!! ועדיין אין לי כל כך בעיה לראות את זה עוד פעם אם אני אצטרך. זה אומנם אנימציה אבל גם מבוגרים יכולים לראות את זה וגם להנות ממנו. ואת זה אני אומר לכם, שיש אנשים מבוגרים שמגיעים לבד או עם חברים או עם בת/בן הזוג בשביל לראות את הסרט הזה ככה שהוא לא רק לילדים ובאמת גם אנשים מבוגרים יכולים לשבת ולהנות ממנו.
תמונות:

ציטוט ההודעה