- אז מה, עוד תוכנת צריבה? למה? מה רע בנרו?
- כלום. אחלה תוכנה.
- אז בשביל מה עוד תוכנת צריבה? אף אחד ממילא לא יתעניין.
- מאיפה אתה יודע? נדמה לי שדווקא יש מה לחדש בתחום הזה.
- אה, כן? שכנע אותי...
זו הייתה השיחה. אז לקחתי על עצמי את האתגר.
ממש דקה לפני שישבתי לכתוב חשבתי לעצמי "בטוח ששווה להתאמץ? הרי בפורום אף אחד לא שואל על תוכנות אחרות, כל הזמן נרו נרו נרו." ואז הבנתי. אולי זו בעצם הבעיה! אף אחד לא שואל על תכנות אחרות כי אין מספיק מודעות לתוכנות אחרות. עם הפיירפוקס הצלחתי, אולי גם פה אני אוכל לסמן V גדול?
נכון שנרו היא תוכנה טובה, אבל בואו נקרא לילד בשמו: נרו לא חידשה שום דבר בשתי הגירסאות האחרונות. מנוע הצריבה הבסיסי של גירסה 6 נותר בעינו והדרך של אנשי נרו למכור לנו את אותה גברת היה לשנות לה את האדרת. ממשק חדש, המון המון פיצ'רים ותוכנות מסביב כמעט וגרמו לנו לשכוח שבסופו של דבר מדובר בתוכנת צריבה. את זה לא תמצאו אצל CDBurnerXP. אולי כי היא לא מוכרת מספיק, אולי כי היא לא מתיימרת להיות משהו שהיא לא - בכל מקרה זה המצב וזה דווקא יתרון גדול לדעתי.
כמה דיסקים אתם צורבים ביום? בחודש? אם אתם מעבדת צריבה פיראטית שצורבת 100 דיסקים ביום דלגו הלאה, זו לא התוכנה בשבילכם. אם אתם כמוני וצורבים 4 דיסקים בחודש לחוץ אז הגעתם למקום הנכון.
CDBurnerXP היא תוכנה פשוטה אבל ממזרה לא קטנה. במבט ראשון היא נראית כפרית משהו, חוץ מלחצנים מעוצבים למשעי לא תמצאו הרבה אפקטים ושטויות אחרות. מטרת התוכנה היא פשוטה: לצרוב והיא עושה את זה לא רע בכלל.
אל תתנו לה להטעות אתכם, היא אומנם קטנה ופשוטה אבל לא מפחדת מאף דיסק. CD? DVD? CD-RW? תביאו הכל. מישהו אמר Blu-Ray ואפילו HD-DVD? הצחקתם אותה, תביאו והיא תצרוב.
יהיה לכם קשה להתבלבל בתהליך הצריבה, הכל פשוט ודי אינטואיטיבי. אין הרבה אפשרויות מיותרות: צריבת Data או אודיו. תבחרו. חוץ מזה החלונות גדולים וברורים. בייחוד אהבתי את המידע בתחתית החלון. לא עוד סרגל אדום-צהוב אלא מספרים ברורים וקלים להבנה.
חוץ מהצריבה עצמה לתוכנה יש עוד כמה אסים בשרוול. מי לא מכיר את פורמט NRG המעצבן? עם CDBurnerXP תוכלו להמיר NRG וגם BIN לפורמט ISO הידידותי ואפילו ליצור קובץ ISO משלכם. גם בקבצי האודיו יש לתוכנה מה לומר ובעזרתה תוכלו לבצע המרות פשוטות.
המון מאפיינים, נכון? בואו נעבור על כמה מאפיינים חשובים נוספים: צריבה על כל סוגי הדיסקים ( CD-R/CD-RW/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM/BD/HD-DVD) כולל DL
<LI hasbox="2">יצירה של דיסק איתחול (Bootable)
- וידוא של המידע בסיום הצריבה
שמור את הצריבה (Session) ליצירת גיבוי בשלב מאוחר יותר
מחיקה מהירה/מלאה של דיסקים רב פעמיים
יצירה של דיסק אודיו
<LI hasbox="2">הוספה של קבצי cda ישירות מדיסק אודיו קיים ללא צורך בקריעה ראשונית
- צריבת ISO
יצירת קבצי ISO
יצירה והדפסה של עטיפות לדיסקים שצרבתם
תמיכה בכונני USB, IDE, SCSI, Firewire
עדכונים שוטפים
אה, כמעט שכחתי: לתוכנה יש עוד מאפיין אחד קטן אבל חשוב. התשלום על התוכנה כולל צ'ק שמן בגודל של אפס שקלים חדשים. טוב, כבר קצת קשה להפתיע אותכם עם שורות מחץ אבל את הרעיון הבנתם, התוכנה חינמית לחלוטין! אז איזו סיבה יש לכם לא לנסות אותה? אני ניסיתי.
מה מבחינת השפות בהן התוכנה תומכת? יש הכל: צרפתית, גרמנית, סינית, ספרדית בשני ניבים, הונגרית, פולנית, רומנית שבדית... (הפסקה לנשימה)... צ'כית, איטלקית, פורטוגזית, טורקית רוסית, הולנדית ונורבגית. עברית? לא שמענו על זה.
שמישהו באו"ם יעשה כבר משהו עם זה!!!
את הלינק להורדה אתם כבר בטח יודעים היכן למצוא, נכון? בלחצן הצהוב מתחת לתמונת המוצר בצד ימין. לא, לא צריך לבצע רכישה, רק להוריד וזהו.
הורדה:
File2Host:
לחץ כאן
UpFree:
לחץ כאן
תהנו,