אם אני רוצה לשפר בגרויות אחרי צבא נגיד אנגלית ומתמטיקה זה חובה לקחת קורס או שפשוט אפשר לגשת בתור נבחן אקסטרני לבית ספר שלמדתי בו ולשלם רק על טופס בגרות?
תודה![]()
אם אני רוצה לשפר בגרויות אחרי צבא נגיד אנגלית ומתמטיקה זה חובה לקחת קורס או שפשוט אפשר לגשת בתור נבחן אקסטרני לבית ספר שלמדתי בו ולשלם רק על טופס בגרות?
תודה![]()
|
|
אתה לא חייב לעשות קורס, אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לך מושג בחומר הנלמד.
אהה עוד שאלה שנזכרתי..
כשמשפרים את הבגרויות אחרי צבא איך זה הולך עם הציוני מגן זה נשאר אותו ציון הגשה שהיה לי בזמן בית ספר או שמה שאני מקבל בבגרות זה הציון הסופי?
מה שתקבל זה מה שיופיע לך בלי ציון מגן..
זה בידיוק מה שמרתיע אותי ועוד הרכבה אנשים לגשת לשפר כמה בגרויות
יש אפשרות לשיפור בגרויות על חשבון הצבא? חחח
כן יש אפשרות כזאת להשלמת בגרויות למי שאין תעודת בגרות מלאה.
וההשלמה היא למקצועות בודדים שהם מתמטיקה, אנגלית ותנך אאל"ט.
אם אתה אקסטרני זה בלי ציון מגן אם אתה ממשיך כאינטרני דרך הבית ספר המגן הוא אותו מגן שהיה קודם.
DimA
נכון, אני חושב שלקחת קורס זו טעות וזה בכלל לא משתלם, אפשר לשבת על התחת וללמוד.
קשה להצליח במקצוע כמו מתמטיקה ע"י למידה עצמית בלבד, מקצועות אחרים זה אפשרי.
יש חברה שנותנת ייעות והכוונה אישית חינם השלמת בגרויות , לי אישית הם סידרו מימון מהצבא ולימוד במקום קרוב לבית.
מומץ בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי 123etay; 15-09-2010 בשעה 13:24.
בנוסף למה שאמרו כאן, הייתי ממליץ לך קודם להיות סגור על מה אתה רוצה ללמוד ומה הדרישות הממוצעות לקבלה ורק לאחר מכן להתחיל להשלים דברים. יכול להיות שעדיף יהיה לך לעשות מכינה, או לחלופין יכול להיות שהפסיכומטרי יפתור אותך מהשלמה.
לגבי הקורסים, כן הם יקרים, אבל במקצועות כמו מתמטיקה לא נראה לי שאפשר להשלים לבד...
רוב מקומות הלימוד המוכרים מאפשרים תשלום מהפיקדון הצבאי, ככה שכביכול "לא תרגיש את זה יוצא מהכיס".
בהצלחה.
כן אתה יכול בכול המקצועות חוץ מאנגלית ניראה לי שלזה אתה צריך קורס
תגידו לי אתם לא רואים שהנושא מלפני שנה ? זאת הקפצה ! תפסיקו להגיב ותנעלו !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."