כשאני מדליק את המחשב הוא עובד חלק ופתאום אחרי זמן מסויים הוא פשוט נתקע, קופא בתמונה האחרונה שהיה בה, וזה הוא לא זז ולא כלום...
*לפני שהוא נתקע הוא משמיע צליל של קליק כזה מהכפתור של ההדלקה...
זה נשמע כאילו הכפתור קופץ
בבקשה תעזרו לי...
כשאני מדליק את המחשב הוא עובד חלק ופתאום אחרי זמן מסויים הוא פשוט נתקע, קופא בתמונה האחרונה שהיה בה, וזה הוא לא זז ולא כלום...
*לפני שהוא נתקע הוא משמיע צליל של קליק כזה מהכפתור של ההדלקה...
זה נשמע כאילו הכפתור קופץ
בבקשה תעזרו לי...
נערך לאחרונה על ידי gtalst; 08-08-2010 בשעה 17:53.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לדעתי זה הדיסק הקשיח שלך שקופא תוריד את התוכנת EVEREST מהנעוץ תפעיל אותה ותביא לי תמונות של טמפרטורת המחשב.
זה המדריך לבדיקה הנחוצה לי http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=581028
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
המחשב שלך רותח חביבי... לא פלא הוא נתקע! אתה מבין שהמאוורר מעבד שלך טס על כמעט 6000 סל"ד והטמפרטורה של המעבד שלך על 62 מעלות משמע ניקוי מחשב דחוף ובמיוחד גופי קירור מעבד, צ'יפסט, כרטיס מסך וכו'
אחרי כל הניקוי תעלה צילום מסך חדש ונקווה לטוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אבל הבעיה היא שניקתי כבר את כול האבק לפני שלושה ימים שהיה, אין אבק הוא נקי זה בעיה אחרת...
מ א ו ש ר
זאת לא בעיה אחרת המעבש לך חם מאוד אז הביה היא שגוף הקירור שלך לא מחובר היטב או שאתה צריך להחליף משחה טרמית או שאתה צריך לפתוח א המארז כי המארז שלך חנוק בקיצר יש הרבה דברים שניתן לעשות חוץ מניקוי אבק.
תפתח את המחשב שלך למשך שעה ואז תעשה לי צילום מסך מחדש אני רוצה לראות מה המצב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
המארז שלי דווקא פתוח כך שאני אוכל לנקות אותו תמיד, אולי אני אנסה למרוח משחת קירור יש מצב שזה יעזור (מרחתי פעם אחרונה לפני 3 חודשים)
אתה בטוח שהחלפתה טוב? צריך לשים ממש קצת משחה שתתפרס כל שטח המעבד ולא יותר מידי אחרת זה לא יהיה יעיל ויעשה ההפך, במקום לקרר זה יחמם.
יש לך מאוורר שמכניס אוויר למארז??
נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 09-08-2010 בשעה 11:13.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
*שהחלפת
עדיין לא החלפתי משחה, אני קונה אותה היום...
נערך לאחרונה על ידי gtalst; 10-08-2010 בשעה 08:07.
עכשיו החלפתי משחת קירור וניקתי אבק והוא עדיין נתקע פשוט קופא אבל אחרי קצת יותר זמן...
כול הקטע שאני שומע שלפני שהוא נתקע צליל כאילו הכפתור ההדלקה קופץ כמו קליק כזה...
והינה איך זה נראה עכשיו:
![]()
מ א ו ש ר
אוקיי עכשיו הטמפרטורה שלך נמוכה יותר, אבל עדיין המאוורר של המעבד עובד חזק מידי.
לדעתי הבעיה נעוצה בדיסק הקשיח שלך, תנסה להעלות דיסק בוט עם תוכנת HDDREG ותחזיק אצבעות שהדיסק הקשיח לא יעשה את אותה בעיה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שלום לך,
לפני הדיאגנוזה שהצגת המעבד שלך עומד על המינימום של טמפרטורה אבל המאורר שלך מגיע ל 6K RPM שזה המון.
מה שאני מציע לך לעשות כמו שכול אחד הציע לך למרוח משכה טרמית זה תמיד מועיל.
דבר שני בקשר לקליקים שאתה שומע זה סיכוי מאוד גבוהה שהארדיסק שלך עומד ללכת פאיפן.
אני מציע לך בחום !! לעשות גיבוי מלא למחשב שלך לפני שהדיסק קורס לגמריי.
ואתה יכול להשתמש בתוכנות מאמץ שיעמיסו על הארדיסק ולראות אם הוא נופל.
בברכה,
דוד סנדלר.
מ א ו ש ר
כן אתה עושה חיפוש קצר בגוגל אחרי התוכנה HDD REG ואז אתה מוצא את הקישור הבא http://www.dposoft.net/products/hddr...3556/hr171.exe מאשר את הורדת התוכנה מתקין ומפעיל.
בתוכנה יש אופציית שימוש דרך DOS כלומר ליצור BOOT CD תשתמש באופציה הזאת תצרוב ותבצע בוט מהדיסק ואז פשוט תעבוד איתה לפי ההוראות שיופיעו לך על הצג.
אם הדיסק שלך יקרוס או יפסיק לעבוד תדע שאתה צריך בדחיפות דיסק קשיח חדש אך אם אתה לא תראה קריסה תודיע כדי שננסה לחשוב על כיווני בדיקה ואיבחון אחרים.
תודה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!