אחרי שאני פותח סט עם משפט פתיחה , ומתחיל ברוטינות לדוגמה רוטינת ה ESP או חמשת שאלות השקר אני עושה את הרוטינה הזו למטרה או לשאר הבנות שנמצאות בסט? ופשוט נותן נגים למטרה
אחרי שאני פותח סט עם משפט פתיחה , ומתחיל ברוטינות לדוגמה רוטינת ה ESP או חמשת שאלות השקר אני עושה את הרוטינה הזו למטרה או לשאר הבנות שנמצאות בסט? ופשוט נותן נגים למטרה
|
|
בדרך כלל עושים את הרוטיניות האלו אחד על אחת אחרי שבידדת את המטרה,אבל אתה יכול לנסות לגוון...
בכללי משפט פתיחה אני לרוב עושה על הסט עצמו ולא דווקא במטרה זה מעביר למטרה בראש "WTF למה הוא איתן ולא אתי?" (לרוב זה אם הסט מלא בבנות)
אז באיזה רוטינות כדי להשתמש שאתה מדבר עם קבוצה?
רוב הפתיחים יעבדו אותו דבר גם בקבוצה.
הכי טובים לפתיחת סט של קבוצה לדעתי : פתיח דעה , פתיח סיטואציה...
'היי בנות , אני וחבר שלי באמצע ויכוח - *נושא לשיחה*'
'היי , שמתי לב ש*ביקורת על הקבוצה*'
כן אבל שאתה נתקע בשיחה איזה רוטינות טובות לקבוצה להמשך השיחה ,
אני לא מדבר על הפתיחה
ESP אני מעדיף לעשות עם המטרה כי אני משלב קינו.
חמש השאלות זה לא ממש משנה העיקר שהמטרה שומעת, זה גורם לכולם להיות שמחים.
תעשה את זה עם כולם אבל תתייחס לכולם באופן שווה ולאחת מהן שהיא לא המטרה תיתן קצת יותר מבטים אבל לא יותר מדי ותיתן קצת קינו למטרה אם אתה רואה שהיא מרוחקת תמשיך עם שאר הסט ואם היא תנסה להגיד משהו תגיד לה "רגע חכי שניה" כאלה דברים.
איך אני משלב קינו ברוטינת ה ESP חוץ מלהגיד לה לשים ידיים על שלי כשאני אומר לה תבחרי מספר בין אחד ל ארבע ?
אני עושה את זה אחרי שכבר הפגנתי ערך עם כמה רוטינות.
ראיתי את מטאדור עושה את זה.השתמשתי בזה כמה פעמים ויש תוצאות טובות. אחרי שמנחש נכון את ה3. עושה KINO TEST. ואז מסביר לה גם מזה אומר בלהבהלה. הרעיון זה שהוא עושה את זה כחלק מהרוטינת טלפטיה. תבדוק בפורום סרטונים "סרטונים של מיסטרי בשטח" . יש שם קטע שמטאדור פותח 2 SET, בהצלחה.
אוקיי אחי תודה , משהו אחרון עם איזה רוטינות אתה מתחיל כדי להפגין ערך ו DHV?
רוטינת ה-זה יבוא לבד וזה דיי טיפשי לדחוף סיפור לא קשור. עד שזה יבוא אתה צריך להעביר את זה בשפת גוף.