אז אתמול הייתה מסיבה באליזבת, היה אעשששש! זאת הייתה מסיבה ראשונה שלי אז אני לא יודע אם רוב המסיבות ככה אבל
באמת שהייתה מסיבה על רמה! בנות רקדו על השולחנות, היה מטורף בקיצור.
טוב נתקענו קצת בכניסה עם כל הסלקציה, קיצר אחרי איזה 45 דקות נכנסנו,
רציתי להתחיל עם בטחון את הערב אז עמדנו כמה חברים כזה בשורה, נשענים על הבר.
עכשיו כל הבנות עברו בחבורות אז חילקתי כאפות בתחת לכל אחת שהייתה אחרונה בחבורה (כדי שלא תהיה אחת מאחורה שתלשין עליי XD),
חח זה היה מצחיק כל אחד מסתובבת כזה מסתכלת על חברים שלי העיקר אני כזה בסבבה שלי נשען.....טוב הלאהההה!
הלכנו לרחבת ריקודים (רקדו בכל המועדון אבל זה היה האזור המוכרז שבו רוקדים חח) והתחלנו לרקוד לעשות שמח צחוקים וזה....
קיצר אמרתי יאללה נצמדתי לאיזה ילדה עם הגב (יותר עם התחת מאשר עם הגב), זרמה, לא ברחה או משהו,
עשיתי את אותו הדבר עם עוד איזה 3 בנות וכולן זרמו (אני חייב לומר שכמעט כל הבנות במסיבה רוקדות ממש טובבב,היה אפשר לראות
וגם הרגשתי עם אלה שרקדתי איתן גב אל גב,ממש עינטזו יפה חחחח), אבל מעבר לזה לא הייתי בטוח איך להמשיך,כל כמה שניות
סובבתי מבט לראות אם הן בעניין לרקוד פנים אל פנים לראות אם היא מגיבה או משהו אבל היא ממשיכה בצד שלה בלי להסתכל...
היו לי עוד כמה הזדמנויות שכזה הלכתי ואיזה אחת HB8 נתפסה עליי במבט איזה 5 שניות חח ואמרתי על הזין שאני מוריד שהיא תוריד מבט
(למדתי מפה לא להוריד מבט חח) וממש כשכבר הגעתי לידה זה היה ממש מוזר כי היא כאילו לא רצתה לסובב תראש רק את העיניים
היא הזיזה עליי וכזה הבאתי חיוך כזה ואמרתי כזה ''טוב מה''? (כאילו ''מה הקטע של המבט''),
חשבתי לומר לה ''נו את תמשיכי להסתכל עליי או שתבואי לרקוד'' , אבל לא יודע לא הלך..
בקיצור יותר מאוחר רציתי להמשיך לנסות אבל הייתי גמור כבר ברגליים, אתם בטח מכירים שאתם גמורים ואין לכם זין לנסות לפתוח משהו,
בכל זאת לא ויתרתי והמשכתי להסתובב לנסות למצוא מישהי אבל היה קשה כי רוב החברים שלי AFCים מה שנקרא,
הלכו ישבו בספות וזה אז התבאסתי עליהם, למרות שיש לי איזה 2-3 חברים כלים אבל הם מתחילים עם בנות שהם מכירים כבר
אז לא היה נעים...
בקיצור יצאתי קצת מבואס אבל בקטנה אני מנסה להזכיר לעצמי שזו מסיבה ראשונה....
חפרתייייי, תגובות אנשים.

ציטוט ההודעה