תראו יש לי בר קטן וצנוע ואני רוצה להרחיב אותו...
יש לי בחדר אבוסולוט פינדליה ערק פי'ג סמירנוף רגיל ובלייק לייבל...
קיבלתי משכורת יפה...
זה בכללי הדברים שאני רגיל לשתות מה אתם ממליצים לקנות ככה.שיהיה בזרימה
אגב שם ומחיר בבקשה!
תראו יש לי בר קטן וצנוע ואני רוצה להרחיב אותו...
יש לי בחדר אבוסולוט פינדליה ערק פי'ג סמירנוף רגיל ובלייק לייבל...
קיבלתי משכורת יפה...
זה בכללי הדברים שאני רגיל לשתות מה אתם ממליצים לקנות ככה.שיהיה בזרימה
אגב שם ומחיר בבקשה!
|
|
גרייגוס?
ואן גוך?
זה משהו עם קלאסה אם אתה רוצה שיהיה לך "בר" על רמה ולא בר ששווה 50 שקל.
150-250 שקל בערך כל משקה.
BAD APPLE
עד 200 ש"ח
אחלה ליקר...במיוחד עם אתה מערבב עם בירה
מה אתה רוצה?
וודקות וויסקים יינות?
קרמלין לג'נד זה יקר אבל שווה כל שקל-בערך 500 שקל בשביל ליטר,300 בשביל 500,ובערך 125 ל250.
יינות אני ממליץ על ברקן,ופטרברג.ברקן די זול,פטרברג קצת יקר אבל זה יינות של הארץ וזה די זול.
וואן גוך,סמירנוף,רוסקי סטנדרט(אחלה וודקה היא פחות % מהרגילות).אממ וואך גוך ככה 400 שקל,סמירנוף ענקית ב400 נראה לי 500ML זה איזה 200 שקל.רוסקי סטנדרט זולה 500ML בסביבות ה100-150
נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 24-09-2010 בשעה 01:09.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
לך על קפטן מורגן בלאק אם יש כסף.. אם לא אז ספייס גולד
זה רום.. אחד הדברים היותר טובים שתשתה בחדר בלאוובול
כל מה שיש לך גם ככה לא מחזיקים על מדף, מחזיקים בתוך מקפיא אם אתה רוצה לשתות אותם. אבל בגלל שרצית:
אם אתה מתכנן להכניס בנות לחדר שלך אתה יכול תמיד לקנות משהו על סגנון שרידנס (ליקר כפול, קפה ושמנת קלאסי לכל מי שיש לו בר בחדר), או דוליז (ליקר טופי ח-ז-ק). בשביל החבר'ה שמגיעים אופציה חזקה (שבטוח אין לאף אחד אחר מהחברים חובבי הוודקה שלך) זה ליקר צ'ילי Y (האדום מוצלח), שותים אותו בשאטים ואני מבטיח לך שהוא יהיה להיט.
אם כבר וודקה אז תוותר על לקנות את כל הגריי גוס והסופר פריומיום המעפנים האלה, רק דאבל אספרסו. באמת, אין שום דבר שיכול להתחרות בזה. אולי סמירנוף טוויסט, כי הריח שלו מגניב.
מעבר לזה, יש לך בלק לייבל, כנראה הוויסקי המועדף עלי, תמיד נחמד להוסיף לו בקבוק של "דרמבוי" (ליקר וויסקי ודבש, המתחרה הסקוטי של האיריש מיסט), למי שקצת קשה לו לשתות וויסקי. זה חרא טעים. אל תקנה אף סינגל מאלט יקר בנתיים, עד שתחליט שאתה רוצה לשבת על וויסקי כמו בן אדם.
יש את הקלאסים - בד אפל, ברנייגר ("ייגר דבש"), אפטרשוק (איכס, באמת.. אולי האדום סביר, כל השאר.. בעע..), ייגרמייסטר.
ויש את המלצת הבית - קווארבו בלק (טקילה), קפטן מורגן ספייס\בקרדי גולד (מה שמתאים לתקציב שלך), ואם אתה רוצה באמת משהו שנראה טוב על המדף, דימפל 15 (כן אני יודע מה כתבתי מקודם על הוויסקים אבל זה פשוט בקבוק יפה. באמת.)