שלום לכולם,
אני אבירן, בן 17.
הרבה זמן לא כתבתי דיווח, והחלטתי להעלות משהו שאני מאמין שאנשים יוכלו ללמוד ממנו.
לפני שבוע היה מפגש ענק בסנטר שפגשתי בו המון אנשים מפה.
היום התחיל. לא פתחתי כמעט בכלל בקולד אפרואץ' כי כבר היה לי ערך ממפגשים קודמים, ואנשים כבר הכירו אותי. המצב היה שבחורות באו ופתחו אותי, והייתה משיכה בלי שהייתי צריך לעשות משהו מיוחד. אחרי שעתיים ראיתי מישהי ממש חמודה (נקרא לה סינדרלה) שחשבתי לסגור כבר במפגשים הקודמים, אבל תמיד הייתה בעיה: הייתה משיכה, בודדתי אותה בכיף, אבל היא הייתה היפראקטיבית. היא תמיד קפצה כשהיא ראתה חברות וידידים ורצה אליהם.
בכל מקרה, ראיתי אותה, בודדתי תוך שנייה, ואז בא והתיישב איתנו אחד שהתנשק איתה כבר באותו יום. הוא נמרח עליה בטירוף. למזלי הוא היה AFC, ואני שלטתי בשיחה וחיזקתי את המשיכה. ראיתי שיש לה המון אנרגיות אז הבנתי שצריך פה גיים שונה, ושאני צריך להעלות את האנרגיה שלי בהתאם. זה מה שעשיתי, והגעתי איתה למצב שאנחנו נושכים אחד לשני את הצווארים מולו, הכל באויירה משחקית (playful). בסוף נמאס לי אז אמרתי לה ביי, היא באה לתת לי חיבוק ונשיקה בלחי, ואני פשוט עשיתי לה היקי קטן (לאיזה שתי שניות) והלכתי - המהלך הזה עזר לי בטירוף בהמשך, כי הוא חיזק את המשיכה.
באמצע היום, היה סט שהנחתי שיש משיכה מילדה אחת. בודדתי אותה וניסיתי לקדם עניינים, אבל אחרי בערך רבע שעה לבד של אי-שיתוף פעולה, שבה היא לא שמרה על קשר עין והרגישה לא בנוח מהמגע, החלטתי לעזוב ולהמשיך הלאה. זאת הייתה דחייה מבחינתי, ואחריה המשכתי הלאה.
מה לדעתי לא עשיתי נכון? אני מאמין שלא יצרתי מספיק משיכה, ובגלל זה היא הרגישה לא בנוח כשניסיתי לקדם עניינים.
כמה שעות קדימה:
הסנטר התרוקן. כמעט ולא נשארו בו אנשים ואני עוד לא השגתי את המטרה, אבל מאוד נהניתי. ראיתי את סינדרלה שוב והתיישבתי לדבר איתה ועוד כמה אנשים. בינתיים הבחור שהיא התנשקה איתו בצהריים כבר הגדיר אותם כזוג (וגם היא, אבל לא הייתה בטוחה לגבי זה).
בכל מקרה, ישבתי איתם ובאמצע באה עוד מישהי, ראתה שאני מדבר עם סינדרלה והתחילה להימרח עליי בטירוף. היא התיישבה עליי בלי שאני מכיר אותה בכלל, ותוך כמה דקות בודדתי אותה, יצרתי ממש טיפה נוחות (כי רציתי סטוץ, לא יותר מזה) ויצרתי הרבה מתח מיני. כשבאתי לנשק אותה היא נדנדה בראשה, אז פשוט גיריתי אותה.
התחלתי לדבר איתה על נקודות רגישות ומגרות בגוף: קודם כל דיברתי איתה על הצד השני של המרפק - אמרתי לה שזה מרגיש ממש טוב שנושכים שם, ואז נשכתי אותה שם. אח"כ אמרתי לה שעוד מקום מאוד נעים זה הצוואר, וגם שם נשכתי אותה. אח"כ דיברתי איתה על התנוך באוזן, ושיחקתי בו עם הלשון, ומשם התקדמתי לנשיקה בלי מילים. כל האינטרקציה איתה הייתה פחות מ-10 דקות (פעם ראשונה שאני סוגר KC בתוך זמן כ"כ קצר כשאני לא שיכור).
*בחוריקה לא נראתה טוב.היא הייתה פשרה כי כבר התרוקן בסנטר, אבל למדתי דרכה הרבה.
תוך כדי שהתנשקנו סינדרלה ראתה אותנו, ותוך שניות ספורות היא הביאה את "חבר" שלה והתחילה להתמזמז איתו מטר מאיתנו. המטרה שלה הייתה ברורה: לגרום לי לקנא. מה שעשיתי היה פשוט - הזרמתי את הKC לMC, התחלנו ממש להתחרמן על הרצפה בסנטר, ואחרי כמה דקות העברתי את הבחורה שלי למקום אחר ובסוף הפסקנו להתמזמז. סינדרלה ראתה אותנו, ואמרה שהיא רוצה לעשות איתי שיחת נפש בצד. הלכתי איתה הצידה והיא סיפרה לי שהיא לא יודעת למה, אבל היא קינאה בבחוריקה. משם סגרתי איתה KC תוך כמה שניות ולימדתי אותה להתנשק, העברתי אותה מקום ובשלב מסוים נמאס לי. אמרתי לה שבא לי שלישיה, ושתבוא איתי למצוא את בחוריקה. כאן למדתי עוד משהו חשוב - להיות ישיר.
הסתובבנו עד שמצאנו את בחוריקה נמרחת על מישהו אחר ולקחנו אותה. התיישבתי עם שתיהן, אחת בכל צד. באתי לנשק את בחוריקה והיא עשתה לי "לא" עם הראש. אמרתי לה "טוב לא צריך" ופשוט סובבתי את הראש והתנשקתי עם סינדרלה. בשלב הזה כבר הרגשתי כמו מלך. אחרי הנשיקה עם סינדרלה פשוט סובבתי את הראש שוב ונישקתי את בחוריקה. בשלב מסוים אמרתי להן שאני רוצה היקי משתיהן ביחד - שוב, ישירות.
בחוריקה לא הסכימה ("אני עייפה"), וסינדרלה אמרה שכן, אבל במקום אחר שיראו אותנו (WTF?), אמרתי סבבה והיא הובילה את שלושתנו, וככה קיבלתי היקי על כל צד.
*אנשים רגילים מתביישים בהיקי ומנסים להסתיר אותו עם צעיפים, מייקאפ, ולמרוח אותו עם פקקים של ליפסטיק. בחודש שעבר עשיתי ניסוי, ופשוט הלכתי עם היקי בבית ספר בלי להסתיר אותו או להתבייש בו בכלל. התיאוריה הייתה שזה יראה פרה-סלקשן, וזה עבד.
למדתי שני דברים מאוד חזקים ביום הזה:
1. קנאה. הטריק הכי ישן בספר, עובד כמו קסם. בלי שסינדרלה הייתה מקנאת בנו לא הייתי סוגר איתה KC, בטח ובטח שלא שלישיה. כשהיינו שלושתנו, הכל רץ על קנאה. כל פעם שהייתי עם אחת, השנייה רצתה יותר - הן התחרו על תשומת הלב שלי.
2. ישירות - לפעמים הכי טוב להיות ישיר. במילא הבחורה כבר נמשכת אליך, אז בשביל מה לשחק בקקי. במקרה הזה המשיכה הייתה חזקה ולכן יכלתי לבקש בקשות גדולות.

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה