קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 13:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 17:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 08:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דיווח] כוחה של קנאה

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל [דיווח] כוחה של קנאה

שלום לכולם,
    אני אבירן, בן 17.
    הרבה זמן לא כתבתי דיווח, והחלטתי להעלות משהו שאני מאמין שאנשים יוכלו ללמוד ממנו.

לפני שבוע היה מפגש ענק בסנטר שפגשתי בו המון אנשים מפה.
    היום התחיל. לא פתחתי כמעט בכלל בקולד אפרואץ' כי כבר היה לי ערך ממפגשים קודמים, ואנשים כבר הכירו אותי. המצב היה שבחורות באו ופתחו אותי, והייתה משיכה בלי שהייתי צריך לעשות משהו מיוחד. אחרי שעתיים ראיתי מישהי ממש חמודה (נקרא לה סינדרלה) שחשבתי לסגור כבר במפגשים הקודמים, אבל תמיד הייתה בעיה: הייתה משיכה, בודדתי אותה בכיף, אבל היא הייתה היפראקטיבית. היא תמיד קפצה כשהיא ראתה חברות וידידים ורצה אליהם.
    בכל מקרה, ראיתי אותה, בודדתי תוך שנייה, ואז בא והתיישב איתנו אחד שהתנשק איתה כבר באותו יום. הוא נמרח עליה בטירוף. למזלי הוא היה AFC, ואני שלטתי בשיחה וחיזקתי את המשיכה. ראיתי שיש לה המון אנרגיות אז הבנתי שצריך פה גיים שונה, ושאני צריך להעלות את האנרגיה שלי בהתאם. זה מה שעשיתי, והגעתי איתה למצב שאנחנו נושכים אחד לשני את הצווארים מולו, הכל באויירה משחקית (playful). בסוף נמאס לי אז אמרתי לה ביי, היא באה לתת לי חיבוק ונשיקה בלחי, ואני פשוט עשיתי לה היקי קטן (לאיזה שתי שניות) והלכתי - המהלך הזה עזר לי בטירוף בהמשך, כי הוא חיזק את המשיכה.

באמצע היום, היה סט שהנחתי שיש משיכה מילדה אחת. בודדתי אותה וניסיתי לקדם עניינים, אבל אחרי בערך רבע שעה לבד של אי-שיתוף פעולה, שבה היא לא שמרה על קשר עין והרגישה לא בנוח מהמגע, החלטתי לעזוב ולהמשיך הלאה. זאת הייתה דחייה מבחינתי, ואחריה המשכתי הלאה.
    מה לדעתי לא עשיתי נכון? אני מאמין שלא יצרתי מספיק משיכה, ובגלל זה היא הרגישה לא בנוח כשניסיתי לקדם עניינים.

כמה שעות קדימה:
    הסנטר התרוקן. כמעט ולא נשארו בו אנשים ואני עוד לא השגתי את המטרה, אבל מאוד נהניתי. ראיתי את סינדרלה שוב והתיישבתי לדבר איתה ועוד כמה אנשים. בינתיים הבחור שהיא התנשקה איתו בצהריים כבר הגדיר אותם כזוג (וגם היא, אבל לא הייתה בטוחה לגבי זה).
    בכל מקרה, ישבתי איתם ובאמצע באה עוד מישהי, ראתה שאני מדבר עם סינדרלה והתחילה להימרח עליי בטירוף. היא התיישבה עליי בלי שאני מכיר אותה בכלל, ותוך כמה דקות בודדתי אותה, יצרתי ממש טיפה נוחות (כי רציתי סטוץ, לא יותר מזה) ויצרתי הרבה מתח מיני. כשבאתי לנשק אותה היא נדנדה בראשה, אז פשוט גיריתי אותה.
    התחלתי לדבר איתה על נקודות רגישות ומגרות בגוף: קודם כל דיברתי איתה על הצד השני של המרפק - אמרתי לה שזה מרגיש ממש טוב שנושכים שם, ואז נשכתי אותה שם. אח"כ אמרתי לה שעוד מקום מאוד נעים זה הצוואר, וגם שם נשכתי אותה. אח"כ דיברתי איתה על התנוך באוזן, ושיחקתי בו עם הלשון, ומשם התקדמתי לנשיקה בלי מילים. כל האינטרקציה איתה הייתה פחות מ-10 דקות (פעם ראשונה שאני סוגר KC בתוך זמן כ"כ קצר כשאני לא שיכור).
    *בחוריקה לא נראתה טוב.היא הייתה פשרה כי כבר התרוקן בסנטר, אבל למדתי דרכה הרבה.
    תוך כדי שהתנשקנו סינדרלה ראתה אותנו, ותוך שניות ספורות היא הביאה את "חבר" שלה והתחילה להתמזמז איתו מטר מאיתנו. המטרה שלה הייתה ברורה: לגרום לי לקנא. מה שעשיתי היה פשוט - הזרמתי את הKC לMC, התחלנו ממש להתחרמן על הרצפה בסנטר, ואחרי כמה דקות העברתי את הבחורה שלי למקום אחר ובסוף הפסקנו להתמזמז. סינדרלה ראתה אותנו, ואמרה שהיא רוצה לעשות איתי שיחת נפש בצד. הלכתי איתה הצידה והיא סיפרה לי שהיא לא יודעת למה, אבל היא קינאה בבחוריקה. משם סגרתי איתה KC תוך כמה שניות ולימדתי אותה להתנשק, העברתי אותה מקום ובשלב מסוים נמאס לי. אמרתי לה שבא לי שלישיה, ושתבוא איתי למצוא את בחוריקה. כאן למדתי עוד משהו חשוב - להיות ישיר.

הסתובבנו עד שמצאנו את בחוריקה נמרחת על מישהו אחר ולקחנו אותה. התיישבתי עם שתיהן, אחת בכל צד. באתי לנשק את בחוריקה והיא עשתה לי "לא" עם הראש. אמרתי לה "טוב לא צריך" ופשוט סובבתי את הראש והתנשקתי עם סינדרלה. בשלב הזה כבר הרגשתי כמו מלך. אחרי הנשיקה עם סינדרלה פשוט סובבתי את הראש שוב ונישקתי את בחוריקה. בשלב מסוים אמרתי להן שאני רוצה היקי משתיהן ביחד - שוב, ישירות.
    בחוריקה לא הסכימה ("אני עייפה"), וסינדרלה אמרה שכן, אבל במקום אחר שיראו אותנו (WTF?), אמרתי סבבה והיא הובילה את שלושתנו, וככה קיבלתי היקי על כל צד.
    *אנשים רגילים מתביישים בהיקי ומנסים להסתיר אותו עם צעיפים, מייקאפ, ולמרוח אותו עם פקקים של ליפסטיק. בחודש שעבר עשיתי ניסוי, ופשוט הלכתי עם היקי בבית ספר בלי להסתיר אותו או להתבייש בו בכלל. התיאוריה הייתה שזה יראה פרה-סלקשן, וזה עבד.

למדתי שני דברים מאוד חזקים ביום הזה:
    1. קנאה. הטריק הכי ישן בספר, עובד כמו קסם. בלי שסינדרלה הייתה מקנאת בנו לא הייתי סוגר איתה KC, בטח ובטח שלא שלישיה. כשהיינו שלושתנו, הכל רץ על קנאה. כל פעם שהייתי עם אחת, השנייה רצתה יותר - הן התחרו על תשומת הלב שלי.
    2. ישירות - לפעמים הכי טוב להיות ישיר. במילא הבחורה כבר נמשכת אליך, אז בשביל מה לשחק בקקי. במקרה הזה המשיכה הייתה חזקה ולכן יכלתי לבקש בקשות גדולות.
    ?What have you been up to lately

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

סתם שאלה.... מה זה מפגשים האלה? XD אני כל הזמן שומע על "מפגשים" שבנים ובנות הולכים לשם מרצונם החופשי חחח וזה תמיד בדיזינגוף סנטר חחחח

אז מה זה המפגשים האלה? ואהבתי את הסיפור שלך באמת יפה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ידעתי שיש לך את זה מהמפגש הקודם כבר חח, דיווח מעולה אהבתי את איך שסיכמת אחרי כל חלק את המסקנות שלך.
    אם תרצה אפשר לצאת לסארג' מתישהו.

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    סתם שאלה.... מה זה מפגשים האלה? XD אני כל הזמן שומע על "מפגשים" שבנים ובנות הולכים לשם מרצונם החופשי חחח וזה תמיד בדיזינגוף סנטר חחחח

אז מה זה המפגשים האלה? ואהבתי את הסיפור שלך באמת יפה
    באותו יום היה מפגש ענק של כל מיני קהילות, בדרך כלל יש מפגשים קטנים יותר, ובד"כ הם יוצאים בימי חמישי.

ציטוט נכתב במקור על ידי thepwner צפיה בהודעה
    ידעתי שיש לך את זה מהמפגש הקודם כבר חח, דיווח מעולה אהבתי את איך שסיכמת אחרי כל חלק את המסקנות שלך.
    אם תרצה אפשר לצאת לסארג' מתישהו.
    אני כנראה נכנס לקשר עם מישהי עכשיו, אבל שלחתי לך הודעה פרטית

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה לך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    1
    נקודות
    309
    משפט מחץ
    Legalize It!

יפה אחי..
    וכן על הקנאה זה די ידוע, ועל המשיכה זה גם מה שאני עושה..

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

טוב אחי אני זוכר שישבת שם ליד החנות של אפל וזה חחחחח
    בכל מיקרה נייס אני הייתי סוגר משהו (חוץ מ NC) אם לא הייתי צריך ללכת, לפחות האיינר גיים שלי השתפר חח
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

א. לא מכיר את כל הקיצורים האלה KC MC NC AFC [משום מה הכל נגמר בC] אבל הצלחתי להבין פחות או יותר.
    ב. אם מישהו זוכר את הדיווח הקודם שלי, שעשה קצת פרובוקציות פה [חחח], אז לזה התכוונתי. כל מה שעשית פה, תמיד היה נראה לי מובן מאליו. זאת אומרת, בלי לקרוא מיליון אשכולות והודעות של אנשים יכולתי לעשות בדיוק את מה שעשית, אבל אחרי כמה תגובות שקראתי פה, ושיחה עם מישהו מפה בפייסבוק שיניתי את הדעה שלי.
    ג. אחלה הספק אחי, למרות שטכנית לא היית בשלישייה, פשוט נישקת שתי בחורות בו זמנית, שלישייה זה קצת יותר מזה.
    ד. בחורות [או גברים] עושים/ות היקי לבן/בת זוג בשביל שהשאר ידעו כביכול שיש לו/ה חבר/ה לא יותר מזה, אני לא רואה את זה בתור משהו מחרמן, משהו שכיף לעשות או שיעשו לך, בגלל זה אנשים מסתירים את זה גם. אני למשל בחיים לא נתתי לבחורה לעשות לי היקי, זה הCockBlocker הכי בעייתי שיש!
    ה. ישירות זה לא משהו שתמיד יעבוד, זה תלוי בהרבה קריטריונים. אתה הגעת למצב ששתי בחורות אשכרה נלחמות עליך, הן גם שיחקו משחק אפילו יותר ממך. אבל בהרבה מקרים לא משנה איזו אינטראקציה יצרת עם בחורה, לא תמיד עוזר להיות כל כך ישיר. אבל שאפו, לי לא היה אומץ להגיד להן "היי בואו נעשה שלישייה"

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.PoTHeaD צפיה בהודעה
    ד. בחורות [או גברים] עושים/ות היקי לבן/בת זוג בשביל שהשאר ידעו כביכול שיש לו/ה חבר/ה לא יותר מזה, אני לא רואה את זה בתור משהו מחרמן, משהו שכיף לעשות או שיעשו לך, בגלל זה אנשים מסתירים את זה גם. אני למשל בחיים לא נתתי לבחורה לעשות לי היקי, זה הCockBlocker הכי בעייתי שיש!
    ה. ישירות זה לא משהו שתמיד יעבוד, זה תלוי בהרבה קריטריונים. אתה הגעת למצב ששתי בחורות אשכרה נלחמות עליך, הן גם שיחקו משחק אפילו יותר ממך. אבל בהרבה מקרים לא משנה איזו אינטראקציה יצרת עם בחורה, לא תמיד עוזר להיות כל כך ישיר. אבל שאפו, לי לא היה אומץ להגיד להן "היי בואו נעשה שלישייה"
    ההיקי זה דווקא ממש לא קוקבלוק, להיפך. מהנסיון שלי, זה מסקרן אנשים והם מתים לדעת מאיפה זה בא ומי עשתה את זה. זה מראה שאתה אדם שבנות אוהבות ורוצות. לפני חודש באתי עם היקי לבית ספר, ואחת שהיה לי איתה סטוץ לפני כמעט שנה פשוט הסתכלה עליי בשוק, מבלי שאמרתי מילה (שוק של "למה אני לא איתו?")

לגבי ישירות, שום דבר לא תמיד יעבוד. ממה שראיתי עד עכשיו בשטח - אם זה מרגיש לך נכון וטוב, כנראה שזה יעבוד (ככה זה אצלי לפחות). במקרה הזה הרגשתי שהמשיכה הייתה חזקה מאוד וניסיתי פשוט לומר את מה שאני רוצה, וזה עבד.

דבר אחרון, קראתי את הדיווח שלך שעורר פה ויכוח קטן ואהבתי. אתה נשמע טבעי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

שמעו חבר'ה בלי להעליב.. זה נשמע טכני מידי.
    כאילו כולכם עברתם תואר ראשון בפיתוי ובנות מודעות ולזה ונעלם כל האתגר.. כאילו סקס/נשיקות/שיחות נפש... הכל הפך להיות טכני מידי, פוליטי מידי וכאילו שאתם כבר לא באמת מחפשים משהו תמים או אוהב או מחרמן אלא סתם "עושים ביזנס" בשביל לדווח אחר כך.
    מקווה שמדובר בסוג מסויים מאוד של בחורות ועוד יותר מסויים של בחורים, כי אם זה מה שרץ בסנטר זה מפחיד ומגעיל ביחד.
    הייתי באותו יום גם אני בסנטר ולא ידעתי שיש שם מפגש.. ראיתי שם מלא יצורים עם אימו/אינו או קינו או איך שלא קוראים לשיערות האלה כמו בתוכניות אנימה, האם אלה היו אתם? כאילו האם הייתם קשורים אליהם ואלה היו "אנשי המפגש"? כי אם כן זה מסביר הכל וקצת יותר מרגיע אותי.
    בשורה תחתונה, דיווח טוב אבל דיי הפתיע אותי, זה נשמע יותר כמו איזה משחק מחשב טוב מאשר סיפור פיתוי או סיפור אהבה.

אבל בסך-הכל, ח"ח אחי, יצאת שפיץ לדעתי עם כל הביצועים שתיארת.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-10-2010 בשעה 21:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

כמה זמן אתה בפיקאפ ?

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    שמעו חבר'ה בלי להעליב.. זה נשמע טכני מידי.
    כאילו כולכם עברתם תואר ראשון בפיתוי ובנות מודעות ולזה ונעלם כל האתגר.. כאילו סקס/נשיקות/שיחות נפש... הכל הפך להיות טכני מידי, פוליטי מידי וכאילו שאתם כבר לא באמת מחפשים משהו תמים או אוהב או מחרמן אלא סתם "עושים ביזנס" בשביל לדווח אחר כך.
    מקווה שמדובר בסוג מסויים מאוד של בחורות ועוד יותר מסויים של בחורים, כי אם זה מה שרץ בסנטר זה מפחיד ומגעיל ביחד.
    הייתי באותו יום גם אני בסנטר ולא ידעתי שיש שם מפגש.. ראיתי שם מלא יצורים עם אימו/אינו או קינו או איך שלא קוראים לשיערות האלה כמו בתוכניות אנימה, האם אלה היו אתם? כאילו האם הייתם קשורים אליהם ואלה היו "אנשי המפגש"? כי אם כן זה מסביר הכל וקצת יותר מרגיע אותי.
    בשורה תחתונה, דיווח טוב אבל דיי הפתיע אותי, זה נשמע יותר כמו איזה משחק מחשב טוב מאשר סיפור פיתוי או סיפור אהבה.

אבל בסך-הכל, ח"ח אחי, יצאת שפיץ לדעתי עם כל הביצועים שתיארת.
    קראתי עכשיו את הדיווח שוב, ובאמת תיארתי הכל בצורה קצת רובוטית. כתבתי אותו ככה בשביל שיהיה אפשר ללמוד ממנו כמה שיותר. אני מקווה שברור לך שהמציאות רחוקה מ"לעשות ביזנס".
    מה שכן, יש (אצלי לפחות) את הדחף ללמוד ולהתקדם, וחלק מזה זה לחשוב למה הדברים שעשיתי עבדו או לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mister Bombastic צפיה בהודעה
    כמה זמן אתה בפיקאפ ?
    מאז החופש הגדול

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

אבירן אני אוהב אותך
    חח אחלה דיווח אחי
    ודבר איתי במסן אני צריך לשאול אותך משו <3

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    wna no ma name
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אין אנאלי , מה לי. D:

אהבתי את הדיווח , שאפו על הסגירה ..

ועוד משהו , בקשר למה שסוניק שאל , אתה יכול לענות על השאלה? אם אלה היו האנשים במפגש שהיית איתם?
    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ראיתי שם מלא יצורים עם אימו/אינו או קינו או איך שלא קוראים לשיערות האלה כמו בתוכניות אנימה, האם אלה היו אתם? כאילו האם הייתם קשורים אליהם ואלה היו "אנשי המפגש"?

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PackoV צפיה בהודעה
    אהבתי את הדיווח , שאפו על הסגירה ..

ועוד משהו , בקשר למה שסוניק שאל , אתה יכול לענות על השאלה? אם אלה היו האנשים במפגש שהיית איתם?
    אנחנו לא (לפחות מי שפגשתי מהפורום) אבל הרבה מטרות הן פריקיות, כן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect