שלום לכולם.
אני בן 15 בכיתה י' ויש לי שאלה...
הייתי בכיתה ט' בבית ספר פרטי שלדעתי הוא מדהים אבל היה לי בו משעמם.
גרתי רחוק בשליש הראשון אז נסעתי כל יום שלוש שעות כדי להגיע וכדי לחזור.
עברתי בגללו דירה בשליש השני למקום יותר קרוב שיש ממנו הסעה לבית הספר, בגלל שרק בשליש השני הראש שלי התפנה לחברים כי הוא לא היה עייף מהנסיעות אז התחלתי ליצור קשרים חברתיים שעד סוף השנה הצליחו יותר מכל הקשרים שהיו לי בחיים.
הלימודים היו קלים והייתי התלמיד המצטיין של הבית ספר, אבל בגלל זה היה לי משעמם יחסית מבחינה לימודית.
היו בבית הספר הזה הרבה מאוד הפסקות וארוחת צהריים כי זה היה יום יחסית ארוך (16:30).
היו לו עוד המון פלוסים שאין באף בית ספר אחר ומאוד אהבתי אותו.
השנה בגלל שהתלוננתי שכל הזמן משעמם שם עברתי לבית ספר ריאלי שמאוד נחשב.
גם שם הלימודים קלים לי אולי אפילו יותר מהבית ספר הקודם.
הרבה מהאנשים נחמדים ומצרפים אותי לקשרים חברתיים אבל אני עדיין לא מרגיש שייך.
הימים בו יותר ארוכים והוא גם יחסית רחוק לי (עד 17:00 ושעה וחצי נסיעות)
אין בו את הפלוסים המאוד גדולים וגם הקטנים שהרוב לא ישימו אליהם לב מהעובדה שיש שם הרבה טיולים ועד העובדה שמותר ללעוס מסטיק בשיעור.
אני אישית רוצה לחזור לבית הספר הקודם שלי, אמא שלי אומרת שהיא בעדי אבל היא לא שלמה עם זה כי היא חושבת שאני רק מקל על עצמי ואבא שלי אומר שבגלל שעוד חצי שנה יהיה לי יותר קל עם נסיעות כי הוא עובר דירה יחסית קרוב לשם (ההורים שלי גרושים) אבל בסופו של דבר הוא נגד.
אני בהתלבטות...
כולם אומרים לי להישאר בריאלי כי זה יסדר לי את החיים בעתיד ושאם אני אחזור לפרטי שוב ישעמם לי והתוצאה תהיה פחות טובה.
אני אישית עצלן שבחיים שלו לא הכין שיעורים אבל מסתדר והופך למצטיין, לא עשיתי כלום יחסית כדי להצטיין בפרטי וכמו שזה נראה כרגע אני גם לא אצטרך להשקיע הרבה מאמץ כדי להצליח בריאלי.
אני חושב על זה שתוחלת החיים הממוצעת היא 75 שנה, מה שאומר שעשרים אחוז מהחיים סיימתי בהנחה שזה יהיה האורך של החיים שלי ואני אומר לעצמי שחבל לי לבזבז שלוש שנים במקום שאני לא אוהב.
מצד שני יש את הפרטי שאני מאוד רוצה ללכת לשם בגלל שאני מכיר שם כמעט את כולם ויש שם הרבה יחסית מהמקום בו אני גר ובגלל שאני אוהב את המסגרת של בית הספר הזה.
אני שואל הרבה אנשים והחלטתי לנסות גם פה!
תענו בבקשה בכנות ואל תהיו מנאייקים שצוחקים על חיים של אחרים.
תודה לכל מי שעונה בכנות, ולמנהלים בבקשה תהיו סלחנים אם עשיתי איזה טעות, באמת שאין לי כוח לכתוב הכל מההתחלה...

ציטוט ההודעה