קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה זה לעזזל לקמפל?! ועוד כמה שאלות...
    על ידי NoLimits בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 27-02-2010, 02:56
  2. שאלה | ביטוח לאופנוע ועוד כמה שאלות
    על ידי shay12tg בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-06-2009, 13:19
  3. בקשר לגילד... ועוד כמה שאלות :]
    על ידי Mirogan בפורום Maple Story
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 18:13
  4. [עזרה] בבניית מפרט ועוד כמה שאלות על חומרה
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 19:51
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

[ דיון ] למה לא לעשות צבא? ועוד כמה שאלות...

ברירת מחדל [ דיון ] למה לא לעשות צבא? ועוד כמה שאלות...

חשבתי שכדי לאזן את הפורום, מכיוון שרוב הדיונים שמתנהלים כאן הם כהכנה למסגרת הצבאית,
    כדאי לשמוע את הצד שלא מעוניין לשרת בצבא, לפני גיוס, בזמן השירות.

אני אפתח בעצמי את הדיון ואעיד על עצמי שבהתחלה עשיתי הכל כדי להגיע ל-5/9 בקריה, גם בכלא ביקרתי ללא מעט זמן, זאת כחלק מהדרך שראיתי שבה רוב החברים שלי הולכים, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא אני ואני שמח על כל שניה בימים והלילות שתרמתי לצבא.
    במבט לאחור, אני יכול להגיד שהרצון להגיע לתפקיד קל היה בעיקר מהפחד של להיות רחוק מהבית ומהקושי הצפוי.

הצבא פתח בפניי עולמות חדשים והכיר לי חברים, שבחיים לא הייתי מעז לדבר איתם אם הייתי נשאר אותו בנאדם. וכן, בצבא השתניתי. לטובה.

חוקים חדשים ד"א - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=663333 - מומלץ לקרוא, כי כאן זה פורום צבא, ומי שלא מקיים אותם, עף
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני בעד לעשות צבא,לא משנה איך ומה ואיפה העיקר לעשות בשביל תרום משהו למדינה.
    המטרה שלי בעיקרון מהצבא היא להשלים את הבגרויות שחסרות לי(אולי איזה 4 5) ולהיכנס לתחום המחשבים ואפילו לחתום קבע.(בתקווה שזה יתאפשר ואכן הצבא ירצה להשקיע בי)

אני נגד הצבא , אני לא אומר לאף אחד לא לעשות צבא אבל אני אישית לא התאים לי הצבא.
    אני לא חושב שהצבא מתאים לכל אחד ובטח שלא המערכת הצבאית של היום.

הצבא היום הפך להיות למקום מאוד אבל מאוד מושחט ומלוכלך שרק האנשים שהכי מקושרים והכי בעייתיים יכולים להסתדר.
    למשל מי שיושב פעמיים שלושה בכלא יכול לקבל כמעט כל תפקיד שירצה , לעומת חייל שיש לו באמת בעיות וחייב לעבור לתפקיד אחר ומתלונן חודשים על גבי חודשים.

הבעיה שאנשים מסתכלים על הצבא בתור תרומה שהם חייבים לתת לצבא ולא משנה מה יעשו ואיך יעשו למה יעשו פשוט הם חייבים לעשות זאת , וזה הכיוון מחשבה הכי לא נכון שקיים !!!!!!!!!!

כי כן הצבא חייב להתחשב בחיילים שלו , חייב לשים לב לדגשים הכי אבל הכי קטנים ולא להתעלם מהם.
    היום לכל חייל שיש בעיה עושים את אותו הדבר : מתעלמים !

המפקדים אומר לחייל : אתה לא מרוצה לך תמלא טופס 55 או לך תשב בכלא.
    כמה קצינים , נגדים וחיילים שמעתי שאומרים לחיילים : אתה צריך לשבת בכלא כדי לקבל מה שאתה רוצה באמת , אחרי הכלא אתה מקבל פתאום כבוד מהצבא, מקבל תפקיד טוב , תנאים טובים .

הכרתי כמה וכמה חיילים שלא היה להם מקום לישון , מה לאכול, בגדים ללבוש וביקשו סיעו כזה או אחר מהצבא והצבא אמר שיש להם את בית החייל שיסתדרו שם , זאת תשובה תגידו לי ??? ככה הצבא "הכי חזק והכי טוב " צריך להתנהג כלפי החיילים שלו ???

כמו כן ישנם כל כך הרבה פאקים בצבא , הכי טוב לראות זה באמת מי שהיה בכלא רואה את כל החיילים שמגיעים לשם , זה החיילים שיש להם באמת בעיות , אנשים שסובלים מזלזול יום-יומי ... שבמקום להסביר להם , לעזור להם , לתת להם אופציה לאהוב את הצבא הכלא גורם לחייל רק לרצות להשתחרר ולא לראות יותר את המדים האלה ... כמו שבשיר : קחו את המדים , שהרסו לי את החיים , קחו את הכומתא שבגללה אני בתא

אני לא מכיר בנאדם שלא היה לו מה לאכול ואמרו לו תמלא טופס 55, אני מכיר בדיוק מקרים הפוכים של עזרה, לאו דווקא מילוי כל הבקשות שהחייל מבקש (כי בכל זאת, הוא החייל), אבל עזרה כלכלית וגם מבחינת ת"ש.

עכשיו אני רוצה שתבין, חייל שעושה בעיות, איזה מוטיבציה יש למפקד שלו לעזור לו? הרי המפקד הוא גם בנאדם, ויותר מזה, סיים קורס קצינים כנראה לא מזמן. אתה רוצה להגיד לי שאם היה לך חייל עם בעיות והיה עושה לך את המוות והיית מקבל בגללו (כמפקד) בראש - היית מתייחס אליו באותה צורה כמו שהיית מתייחס לגבר שבא אלייך ומדבר איתך ואומר לך בפנים מה מו מי? תחשוב לבד.

הצבא לא יכול לשלוח מרגלים לכל אחד הביתה כדי לראות אם הוא משקר או לא, ותתפלא, המון כסף יוצא מהצבא במירמה ע"י חיילים, מיליונים.

אתה אומר "הצבא חייב לשים דגש על הדברים הקטנים". תגיד, מי זה הצבא? זה אני ואתה ובני דודים שלנו.
    נאה דורש, נאה מקיים. כמו שאתה מבקש מהצבא לעשות בשבילך, תעשה בשבילו. אף אחד לא חייב לך כלום מעבר למה שכתוב ואתה לא רוצה לחיות כמו שכתוב.

קשרים תמיד היו, ותמיד יהיו, גם בצבא, גם אחרי הצבא, גם בעבודה, גם אחרי עבודה... אתה תדאג לקשרים הטובים שלך.

בשורה התחתונה, אם הצבא היה מתכופף לפי בקשות החיילים, אז באמת המצב לא היה טוב.
    כדאי לכולם להתעסק בשירות ובעשייה ולא באיפה וכמה רואים את הבית ובאיזה שעה יוצאים מהבסיס... טוב יותר לכם וטוב יותר לצבא.

בהצלחה
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

תגיד לי.. מה עשית בצבא בדיוק?
    מהתפקיד הראשון עד האחרון.. ובלי לשקר שהגעת בסוף לקרבי בבקשה

ולמה לא לעשות צבא?
    החיים שלך נתקעים ב2-3 שנים שאתה לא יכול לעשות כלום, אתה כלוא במסגרת הכי מסריחה שיש ומקבל יחס מסריח בשביל 350 שקל בחודש
    אשכרה עשו כלא שלם ומעצרים בשביל אנשים נפקדים אבל בתאכלס אפשר למצוא שם הרבה אנשים שפשוט סירבו להסתפר או שסתם לא באו בטוב לקצין השופט(שאגב בחיים אין הליך הוגן במשפטים בצבא והעונש תמיד ידוע מראש)וקיבלו כלא על פארש
    אחד החוקים שיותר צריך לבטל זה את החוק גיוס חובה המחורבן הזה או שפשוט כל הג'ובניקים בצהל ידפקו נפקדות של שבוע ונראה מה יזוז חח

תקשיב ,

אתה מדבר כל כך הרבה דברים שהם לא נכונים ותן לי להסביר לך בדיוק למה :

אם הצבא היה נותן הכל בשביל החיילים שלו החיילים שלו היו מחזירים לו !
    איך חייל יכול לשרת את הצבא שהצבא נותן לו ארוחות אבל רק בבסיס.
    שהצבא נותן ביגוד , אבל רק ביגוד צבאי ולא אזרחי.
    שהצבא לא מתייחס לחיילים שמעשנים בכלל.
    שהצבא מצפה ממשפחות החיילים שיממנו את הילדים שלהם במהלך 3 השנים האלה.

איך חייל שהחזיק דירה עד עשיו עם משכורת של מקום עבודה איך הוא יוכל להמשיך להחזיק את הדירה ??
    איך חייל שיש לו הלוואות , יש לו חובות יוכל להמשיך לשלם את אותם החובות שהוא מקבל בחודש 350 ש''ח ??
    איך חייל יכול להמשיך לשרת שהוא רואה שלא משנה מה יקרה לו הצבא לא יהיה מאחוריו. ( לדוגמה גלעד שליט , רון ארד ועוד ).

למה שאני אסכן את עצמי, שאקריב את החיים שלי בשביל צבא שלא נותן לי שום דבר בעצם.
    אני פשוט חושב שהצבא מזלזל ולוקח את החיילים שלו כ: מובנים מאליו
    וכי החיילים "חייבים לשרת" אבל אני אומר לכם מה היה קורה לו כל החיילים היו מפסיקים לעבוד יום אחד ?
    והיו אומרים אם לא יתנו לנו תנאים טובים יותר לא נמשיך לשרת !!!

תאמין לי שפתאום כן היו מוצאים כסף, פתאום כן היה אפשר לבחור מקצועות פתאום הכל כן היה אפשרי

אתה כפוי טובה, גם מה שהצבא נותן הוא יותר מדי. אולי תסתכל ימינה-שמאלה לצבאות זרים ותראה מה זה חיילים.
    אתה לא עובד בשביל המדינה, ולא בשביל הצבא, ואין לך פנסיה ואין לך תנאי עבודה ואין איגוד חיילים שיעשה שביתה.
    אתה משרת, שירות חובה שמוגדר בחוק, שאת אף אחד לא מעניין אם אתה רוצה או לא לעשות. וכן, אתה מובן מאליו.

מה אתה בכלל יודע על כלכלה וכספים באירגונים כמו צה"ל, אולי לשניה תסתכל על הדברים בגדול ולא תחשוב רק על עצמך?
    בטח גם צה"ל צריך לממן את הארוחות של הג'ובניקים בעזריאלי, לא רק שמתבזבז על רובם גם ה-300 שקל בחודש האלה, גם עוד יממנו להם אולי בגדים ב-H&M מה אתה אומר?

מה אתה יודע על להיות חייל קרבי ומלחמה, שאתה מזכיר את גלעד שליט ורון ארד? במלחמה יש הרוגים, פצועים, שבויים. כן, זאת מלחמה.

אני אשנה את המשפט התיאורטי שלך: "אם הצבא היה נותן הכל בשביל החיילים שלו החיילים שלו היו מחזירים לו !"
    למשפט המציאותי, אחריו תחשוב מעט ותקן אותי אם אני טועה: "רק בגלל שהצבא נותן לחיילים שלו הכל, החיילים מחזירים לו כלום".

נמאס לי כבר מהבכיינות הזאת והקיטורים האלה של "למה לי לתרום"...
    כאילו אם תהיה 3 שנים עובד רס"ר בקריה זה יתן לך משהו בחיים.

ומעבר לזה, אם אתה רוצה לשנות דברים, נראה אותך מגיע לרמה שאתה יכול לשנות...
    האנשים שהחליטו את מה שקיים כרגע בצבא, עבדו מאוד קשה כדי להגיע לשם ולבצע החלטות כאלה.
    היה לי מפקד ששנאתי יותר מכל אדם בעולם, ומה עשיתי? יצאתי לקורס קצינים במטרה להיות מפקד טוב לחיילים.
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

תן לי להגיד לך משהו : דוד שלי נפצע באמצע מבצע צבאי אוקי ??
    כמעט איבד את הרגל שלו , הוא היה קרבי באחת היחידות המסווגות ביותר שיש בצבא.
    הוא עבר כמה וכמה ניתוחים , כמובן הכל על חשבון האישי שלו והצבא לא מימן לו שום דבר.

אחרי זה הוא הגיע לצבא וביקש שאת הניתוח רק יכסו לו ויחזירו את הכסף והם לא הסכימו שלא נדבר על פיצויים.
    רק אחרי כמה וכמה שנים טובות עם 4 עורכי דין שהוא תבע את הצבא הוא זכה בסוף במשפט וקיבל כסף.

אז איך זה שחייל שנותן את הכל הוא מקבל ז** אחד גדול ??? בוא תגיד לי איפה אתה רואה שזה הוגן ??

רוצה לשמוע עוד סיפור ???

הכרתי בחור שהוא היה גם כן ביחידה קרבית מסווגת , הוא היה עזה , לבנון , סוריה ועוד כמה מדינות ערביות עבר ים דברים שלא אני ולא אתה לא יכולים לדמיין אפילו .
    אחרי השירות שלו הוא עשה שנה קבע ואז השתחרר.
    אחרי השתחרר ביקש עזרה כספית מהצבא בגלל שלא יכל להסתדר , לימודים לא היו לו אז הוא ביקש שיממנו לו לימודים , ביקש שיעזרו לו עם דירה והכל ... ואתה חושב שהם נתנו לו ??? לא נתנו לו שום דבר !!!!

הוא הקים להקה עם כמה חברים ובסוף שננות ה90 תחילת ה2000 הם היו אחד הלהקות הכי חזקות( את השם אני לא אתן כדי לשמור על הדיסקרטיות שלו )

ולמה בכיינות ? למה להיות אנוכי ??
    הגעת פעם למצב שאין לך איך לקנות סיגריות , שאין לך איך לקנות לעצמך גרביים ותחתונים ??
    הגעת פעם למצב שלא היה לך לאיפה לחזור הביתה ?
    הגעת פעם למצב שאם לא היית עובד אז תאכלס לא היה לך ש''ח על התחת ???

כי אם לא הגעת למצב הזה אז אין לך שום זכות בכלל להגיב כאן !!!!
    אין לך זכות לדבר בכלל על חיילים אם אתה לא עברת את המצבים האלה כי כן יש כל כך הרבה חיילים כאלה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkSlash צפיה בהודעה
    אני נגד הצבא , אני לא אומר לאף אחד לא לעשות צבא אבל אני אישית לא התאים לי הצבא.
    אני לא חושב שהצבא מתאים לכל אחד ובטח שלא המערכת הצבאית של היום.

הצבא היום הפך להיות למקום מאוד אבל מאוד מושחט ומלוכלך שרק האנשים שהכי מקושרים והכי בעייתיים יכולים להסתדר.
    למשל מי שיושב פעמיים שלושה בכלא יכול לקבל כמעט כל תפקיד שירצה , לעומת חייל שיש לו באמת בעיות וחייב לעבור לתפקיד אחר ומתלונן חודשים על גבי חודשים.

הבעיה שאנשים מסתכלים על הצבא בתור תרומה שהם חייבים לתת לצבא ולא משנה מה יעשו ואיך יעשו למה יעשו פשוט הם חייבים לעשות זאת , וזה הכיוון מחשבה הכי לא נכון שקיים !!!!!!!!!!

כי כן הצבא חייב להתחשב בחיילים שלו , חייב לשים לב לדגשים הכי אבל הכי קטנים ולא להתעלם מהם.
    היום לכל חייל שיש בעיה עושים את אותו הדבר : מתעלמים !

המפקדים אומר לחייל : אתה לא מרוצה לך תמלא טופס 55 או לך תשב בכלא.
    כמה קצינים , נגדים וחיילים שמעתי שאומרים לחיילים : אתה צריך לשבת בכלא כדי לקבל מה שאתה רוצה באמת , אחרי הכלא אתה מקבל פתאום כבוד מהצבא, מקבל תפקיד טוב , תנאים טובים .

הכרתי כמה וכמה חיילים שלא היה להם מקום לישון , מה לאכול, בגדים ללבוש וביקשו סיעו כזה או אחר מהצבא והצבא אמר שיש להם את בית החייל שיסתדרו שם , זאת תשובה תגידו לי ??? ככה הצבא "הכי חזק והכי טוב " צריך להתנהג כלפי החיילים שלו ???

כמו כן ישנם כל כך הרבה פאקים בצבא , הכי טוב לראות זה באמת מי שהיה בכלא רואה את כל החיילים שמגיעים לשם , זה החיילים שיש להם באמת בעיות , אנשים שסובלים מזלזול יום-יומי ... שבמקום להסביר להם , לעזור להם , לתת להם אופציה לאהוב את הצבא הכלא גורם לחייל רק לרצות להשתחרר ולא לראות יותר את המדים האלה ... כמו שבשיר : קחו את המדים , שהרסו לי את החיים , קחו את הכומתא שבגללה אני בתא

הבעיה שלך היא שאתה רואה את הצבא מעיניים מפונקות. איזה בעיות? אני מכיר אנשים שהיו להם בעיות ת"ש רציניות ובלי כלא הם קיבלו את כל הטיפול שהם יכלו לקבל. הקטע הוא שכשאני רואה חייל שרק מחפש איפה הוא יכול שלא לעשות, ולא לבוא, ולא להגיע, וללכת הביתה 10 דקות יותר מוקדם, אני לא יכול שלא להסתכל עליו ולראות בן אדם קטן. נניח והייתי מפקד, למי הייתי רוצה לעזור, למי שמגיע ומתלונן בלי סוף כי להיות בבית ב17:00 במקום ב14:00 עושה לו רע, והוא לא מסתדר, ו"אין לו חיים", או למי שמבין שזו מסגרת שלא חייבת להיות נוחה,
    לא חייבת להיות סבבה, לא חייבת ללטף אותך ולתת לך ללכת עם החולצה בחוץ כי קצת חם לך.

אנשים יוצאים הביתה פעם ב21 יום, לא מורידים נעליים צבאיות במשך שבועות, ולך נראה לא מתאים שהצבא אומר לג'ובניקים לישון בבית החייל (בחינם) אם קשה להם לקום בבוקר? מה, אם אתה לא מגיע לאוכל של אמא בצהרים אתה לא מסתדר 3 שנים?

רק החיילים הכי בעייתיים יכולים להסתדר? אתה באמת לא מבין מה הבעיה פה? הבעיה היא באיך שאתה מגדיר "להסתדר".
    בשבילך להסתדר זה להגיע לבסיס ב10 בבוקר וללכת ב12, אחרי שלא עשית כלום. וואלה, אם זו הדרך שאתה מגדיר להעביר את הזמן
    בצבא כמו שצריך, באמת בזבזת 3 שנים מהחיים שלך.

בחיי שמי שמגיע בגישה של לעשות כמה שפחות בכמה שפחות זמן מגיע לו שעשו לו חיים קשים בצבא.
    תפוס פרופורציה, יש חבר'ה שכשאתה "סבלת" כי הרס"ר שלך לא נתן לך להסתובב עם הזקן היו צריכים להוציא כדורים מהתחת של חבר שלהם.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkSlash צפיה בהודעה
    תן לי להגיד לך משהו : דוד שלי נפצע באמצע מבצע צבאי אוקי ??
    כמעט איבד את הרגל שלו , הוא היה קרבי באחת היחידות המסווגות ביותר שיש בצבא.
    הוא עבר כמה וכמה ניתוחים , כמובן הכל על חשבון האישי שלו והצבא לא מימן לו שום דבר.

איזה שטויות, אני שברתי את הכתף, קרעתי את כל הרצועות, ולא יכלתי לעשות אפצ'י בלי שהיא תצא מהמקום,
    והצבא שילם עשרות אלפי שקלים על טיפולים, ניתוח, פיזיותרפיה אזרחית, סיוע בתביעה נגד משרד הביטחון (מבין ת'אבסורד?).
    יותר מזה? אני מכיר מישהו שעשה את אותו הניתוח בלי שהוא נפצע בצבא, סתם בגלל שהוא סבל, והצבא עדיין שילם לו על הכל.

ואני מכיר חייל שהגיע לבד לארץ, שילם על דירה, עבד אחרי הצהרים, וקיבל את הסיוע הכי גדול שמשרד ת"ש יכול לתת, בלי להכנס
    פעם אחת לכלא. אתה סתם לא אהבת להגיע לבסיס, תפסיק לבלבל את המוח. אם היית ניגש למפקד שלך ואומר לו "שמע אני לא יכול לקנות לעצמי תחתונים כי אין לי כסף" אני מבטיח לך שהיית מקבל טיפול.

ואם לא היית מקבל, יש מפקד מעל, יש קבילות, יש פניות, יש משרד ת"ש, מפקד בסיס, מליון ואחת מקומות שאם יש לך בעיה אמיתית תקבל בהם יחס. זה לא בגלל הכסף, אל תמכור לוקשים.

מחזק ומצדיק את כל מה ש-TheNuts כתב, ומוסיף:

אין דבר כזה, לא קיים חייל, על אחת כמה וכמה מיחידה מובחרת, שלא יקבל טיפול ע"ח הצבא אם הוא נפצע בזמן שירותו הצבאי. אפילו אם הוא נפצע בבית כשהוא נהג שיכור הביתה! אני לא מאמין לזה.

מה שבאמת מדהים אותי בכל תגובה שלך, היא שאתה חושב שמישהו חייב לך משהו, או צריך לתת לך משהו בחינם.
    אז מה אם הבחור היה בסוריה/אפריקה/זמביה, אם הוא לא יכל להסתדר אחרי השחרור, עוד אחרי שנה קבע (ביחידה מובחרת זה 7-8 אלף * 12 = 80-100 אלף שקל חיסכון, כי כמעט לא מבזבזים), אז צר לי להגיד לך - הבעיה אצלו!
    מה אתה חושב שמחכים לך באזרחות עם מענקי ענק רק בשביל שתבוא ללמוד? וואלק אתה משלם כמו גדול 20-30 אלף שקל בשנה לאוני' - אם אתה רוצה ללמוד!

בחיים האמיתיים אין חינמים! אין! יש לך מזל שהצבא עוד נותן לך את המעבר הקל הזה בין בית ספר (הכל חינם) - צבא (חצי חינם) - אזרחות (אין חינם)

תצא מהרחמים העצמיים וגישת המגיע לי, ואם אתה כל יום בבית אז לך תעבוד שחור, ואם אתה בסופי שבוע בבית אז תעבוד בסופי שבוע, ותפסיק להמציא לעצמך תירוצים שיצדיקו את הבכיינות שלך.

אני באמת מאחל לך בהצלחה. אתה יכול. כל מי שרוצה באמת, יכול.
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בתור חייל שכרגע משרת בחיל המודיעין, אני חייב להגיד שהייתה לי מטרה אחת ויחידה בצבא, והיא להגיע לחיל שאני נמצא בו כעת, בתפקיד הספציפי שאני מאייש.

בהתחלה, לא הכל היה ורוד, וראיתי את עצמי לא משיג את מה שייחלתי, אני אגיד לכם את האמת, איבדתי את המוטיבציה, את הרצון ואת הכוח נפשי שהיה לי להתגייס, פסלתי שירות ביחידות קרביות (דבר שחסר לי היום ואני מעט מצטער עליו..) בלי סיבה אמיתית, אני לא יודע איפה הגיע המפנה, אבל יום אחד החלטתי שאני אעשה כל שביכולתי להגיע לאן שהגעתי, לא משנה מה הדרך, המטרה מקדשת את האמצעים, אם אני אצטרך להתחיל ולפרט את הסיפור האישי שלי, זה לא יגמר, נתקלתי בבירוקרטיה קשה, קצינים שלא היו מוכנים לשמוע, מפקדים לא פשוטים והיה לי ממש קשה, אבל הבנתי דבר אחד, צה"ל הוא הצבא של כולנו, צריך לדעת להתאים את עצמך למסגרת ולקבל על עצמך את העובדה שאתה חלק ממדינה..

לשמחתי, למדתי המון מהדרך, לבסוף התעשתתי על עצמי ונלחמתי עבור התפקיד והמקום, ידעתי שזה הכל או כלום, כמו שחברים שלי קרעו את עצמם כדי להיות קרביים, אין סיבה שאני אעשה משהו לא פחות מועיל בתפקיד שיתרום לי אישית המון לעתיד וכמובן שלמדינה.

מה שאני מנסה להגיד הוא.. הגישה שלכם משנה הכל, יש כאן חיילים שמחפשים לא לעשות כלום, לבזבז את הזמן שלהם ולצבא יש פתרונות עבור אנשים כאלו, אני בטוח ב-100% שאותם אנשים יכלו לאייש תפקידים הרבה יותר רציניים, אם רק הייתה בהם טיפת רצון והם היו יודעים להסתכל קדימה, לראות את הכלל ולא את עצמם כפרט יחיד.

תנו מעצמכם, תציבו מטרות, גם אם אתם כבר משרתים במקום מסויים, תהיו עקשניים, אין מה לעשות, זה גוף ענק, ולא כל אחד מקבל מה שהוא רוצה, לומדים את זה בדרך הקשה, העצה שאני נותן לכל מי שמתייעץ איתי היא לדעת לעמוד על שלך, להסתכל סביב ולהיות בטוח שאתה עושה את המעשה הנכון, לא לפחד מהמערכת - תציבו מטרה ותכבשו אותה, זה אפשרי גם כשנראה שזה לא.

בסופו של דבר, אין סיכוי שהייתי נותן לעצמי לבזבז 3 שנים מהחיים כ-"כלומניק", אם לא תהיו גאים במה שאתם עושים ותקחו הכל בגישה טובה, הזמן יעבור לאט, אתם תסבלו ואף אחד לא יהנה מזה, לא אתם ולא המדינה, במצב כזה כולם מפסידים.. וחבל.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

שמע, להוציא 5 9 יומיות היה החלום שלי עד שהבנתי שהצבא איפה שהוא מחשל אותך לעתיד!
    יש אנשים שבוכים שהם עושים יומיות ושהם רוצים 5 9 אבל אתה יודע מה מצחיק ? שבאזרחות אין כזה דבר 5 9 !
    יש רק יומיות נטו אלא אם כן אתה עובד עבודה שחורה פעם בכמה ימים (שזה אומר שאתה כלומניק!)
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

אתה ידוע מה אף אחד לא חייב לי כלום אז שגם אף אחד לא יצפה שאני חייב לצבא משהו .
    כי אם אני אשרת בצבא אני אקבל בחודש 350 ש''ח ... אתה לך תחיה מ350 ש''ח אני לא עבד של המדינה ..

אני אין לי 12 שנות לימוד , אין לי צבא .
    אני עובד בתחום הכלכלה ומנהל עסקים מרוויח בחודש בין 5-7 אלף ש''ח בתור בחור בן 22.
    העבודה כולל גם רכב מאזדה 3 + דלקן + טלפון על חשבון החברה.

אז בוא נעשה חשבון קצר , אני לא עושה צבא מרוויח משכורת של בן אדם
    בלי לימודים , בלי צבא ...

אני עובד שנתיים מרוויח כסף , הולך ללימוד מקצוע טוב
    לעומת חייל שמשרת 3 שנים + עוד 2-3-4 שנים כדי לחסוך ללימודים

ומה ההבדל בעבודות ???
    שזה שלא עשה צבא יוכל לעבוד בכל עבודה למעט עבודה ממשלתית ועבודה עם סיווג בטחוני
    חוץ מזה הוא יכול לעבוד בכל עבודה ...

אז חביבי , תודה רבה אבל הצבא לא בשבילי
    אני לא מתכוון לבזבז את השנים היפות של החיים שלי בשמירות או באיזה מטבח או בתוך אוטובוסים ורכבות במשך שעות

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

נו אז מה אתה מבלבל לי ת'מוח על זה שהצבא לא מתאים לכולם, והצבא לא עוזר לחיילים שלו, ועוד 3000 תירוצים,
    תכלס, אתה כולה משתמט ששם זין על החוק. לך תעבוד איפה שאתה רוצה, תעשה מה שאתה רוצה, תלמד מה שבא לך,
    תרוויח ת'5-7 המסכנים האלה, ותפסיק לבלבל בביצים.

אם כבר אתה שם זין על החוק בשביל מה לעבוד? לך תגנוב, עושים יותר כסף. יודע יותר מזה? לך תגנוב במדינה אחרת, כי גם ככה המדינה
    לא נותנת לך כלום, חוץ מחיילים שימותו כדי שאתה תנהג במזדה 3 עם הדלקן שלך. נותן לי תירוצים - בעיות כלכליות, דוד שנפצע, חבר פה חבר שם, איזה מן חבר אתה, חברים שלך יושבים בבוץ כמו מזדיינים ואתה אומר להם בפנים "אני שם אלף זין עליכם, מצידי כולכם תקבלו כדור, לי יש טלפון על חשבון החברה".

לפחות תהיה אמיתי עם עצמך ואל תנסה להצדיק את זה שאתה לא יותר ממשתמט פרזיט.
    וואלה לא צריך להשתמט מהצבא בשביל להרוויח 5 בחודש בגיל 22, אפשר לעשות את זה גם אחרי 3 שנים כמו בן אדם.
    "עבד של המדינה", נו, תראה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,203 | הודעות: 8,150,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect