קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קבעתי פגישה עם גיל גרנות
    על ידי niryeh בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 00:16
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-12-2006, 23:44
  3. פגישה חייב עזרה
    על ידי sokeni1 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-09-2006, 20:00
  4. היום פגישה בין יענקלה שחר ליניב קטן
    על ידי Sagi26 בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-05-2006, 22:43
  5. [פגישה] כל שחקני Gunz להכנס!!!
    על ידי -Dorz- בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 21:35
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

פגישה מקרית

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ברירת מחדל פגישה מקרית

למעשה, חצאית קצרה,ירכונים ושפתיים צבועות הוא לא סימן של הפקרות מינית, זו המחשבה שרצה לי בראש, אבל הגברים תמיד מבינים הכל בדרך שלהם. במיוחד עם מדובר בגוף כמו שלי חזה גדול ותחת עגול ועסיסי.
    באותו ערב הלכתי לבית קפה לפגישה עם חברתי, אשר כפי שהתברר, לא התכוונה להגיע.
    בינתיים, ישבתי לבד ליד בשולחן, מעשנת סיגריה וחושבת על הבעיות שלי,מזל רע, שנמשך חודש ימים לא עובר ולא חושב לעבור.

גבר נאה צעיר שיער חום עיניים חומות דבש וגוף שרירי עד מאוד יושב מולי ומדבר עם חבר שלו ומדי פעם נתן לי מבט חטוף. כנראה הרגליים וחזה שלי לא נתנו לו מנוחה. אני כבר רגילה למבטים האלה ולא יחסתי לזה שום תשומת לב.
    חלפו כך עשרים דקות, אני כל הזמן מסתכלת בשעון בעצבים. התחלתי להבין כי הציפיות שלי הם כנראה לשווא - הפגישה כנראה לא תתקיים. את זה כנראה הבין גם הבחור בשולחן הסמוך. הסתכלתי על התמונה על קיר של בית קפה, פתאום הוא ניגש עליי.
    - היי! שמי מאור." - הוא אמר, ובלי לחכות לתגובה שלי לפלישה שלו, הוא מזג לי כוס יין מבקבוק, אשר הרים מן השולחן שלו. כוסו כבר הייתה מלאה. זה היה סוג של חוצפה, אבל החיוך הרחב שלו ועיניו הכהות והיפות לא הקרינו תוקפנות אז שתקתי.
    מה יכולתי לעשות? כל הבעיות ועצביםדרשו מימני להשתחרר. חייכתי והרמתי את הכוס, מבלי לומר מילה.

עוד מבוקר לא אכלתי כלום וכשתיתי מכוס אופוריה קלה עברה בי.נהיה לי חם , נראה כי בפעם הראשונה היום אני רגוע הפסקתי לחשוב על הבעיות שלי. עכשיו אני מרגישה אסירת תודה למאור על ההזדמנות שניתנה לי להירגע ולשכוח.
    - "מה שמך יפה?" בשקט בשקט הוא שאל אותי.
    -"אן". אמרתי עדיין מסתכלת בכוס הריקה שלו.
    מאור הקרין שלווה בדיבור שלו זה היה כל כך פשוט ולא פולשני, הוא רק מזג לי יין בנחת בכל פעם שהכוס שלי התרוקנה ושאל שאלות. עניתי בקצרה וללא פירוט, הוא דיבר איתי.על משהו, תוכן השיחה לא לעניין אותי, אהבתי את האווירה של הערב, עד מהרה ישבנו קרובים והוא החזיק אותי בכתפיים.אני לא מפחדת ממנו ולכן לא התנגדתי למגע שלו. אחרי כוס נוספת ידו הייתה על הברך שלי. הייתי כבר שיכורה והליטופים שלו כבר חירמנו אותי.
    פרספקטיבה לבלות איתו את הלילה מאוד הלהיטה אותי, מאור כל כך יפה וחזק היה למושיע שלי לערב זה. אני כבר שכחתי מהבעיות שלי. הוא הזמין אותי לביתו ואני הסכמתי ללא היסוס. האם זו היתה טעות או לא? לא היה לי כבר אכפת ...

הגענו אליו הביתה. זו היתה דירה גדולה במרכז העיר, מרוהטת באלגנטיות. מאור הראה לי את הבית, חשבתי שכל הרכוש שלו, איזו טיפשה הייתי אז. המשכנו לשתות לשמוח, וחבריו הגיעו וזה היה כבר לילה, הזמן היה מאוחר, הייתי שיכורה מאושר. אבל זה נגמר אחרת לגמרי ...
    עמדתי באמבטיה מול המראה ונסיתי לתקן את האיפור שלי, בעיניי הכל היה משושטש בגלל היין, בחדר שמעתי את הקולות וצחוק. לבסוף, ראשי הסתחרר ואני נשענתי על הקיר. מישהו נכנס, אבל לא היה כוח ולא רצון להסתובב לראות מי זה, המישהו הזה ניגש אליי מאחור ופתאום הרגשתי ידיים גבריות חזקות תפסות אותי במותניים ומרימות אותי אני באופן אינסטינקטיבי קמתי והיבטתי סביבי - זה היה מאור. הוא חייך את חיוך רחב ואמר משהו לי. פתאום הרגשתי שכוחותיי עזבו אותי ונפלתי לתוך ידיו.

מאור שם אותי על כיסא נמוך שעמד לצדי נשענתי על הקיר ואז התודעה עזבה אותי. אני לא יודעת כמה זמן חלף, חמש דקות או חצי שעה, אז פתחתי את עיני מצאתי את עצמי שוכבת על הספה בחדר. ורק אז הבנתי איך אני נראית חצאית שגם ככה היית קצרה כבר היה על בטן שלי, על רגליי היו הירכונים, אבל התחתונים לא היו, הרגליים היו בפישוק כפופות בברכיים, הז 'קט המכופתר ועל חזה פתוח לרווחה.
    אני התיישבתי, מכסה את חזה ביד אחת, והשנייה בין רגליי. עם היד הרגשתי לחות חלקלקה עם ריח אופייני. זה היה שפיך, הזרע נוטף מתוך הנרתיק שלי על הרגליים ומשם על הסדין, ונותרה כבר נקודה הרטובה.

הבזק קצר בראשי על מה שקרה, "בן זונה, הוא אנס אותי." בקושי מרגישה את הרגליים בגלל הכאב.
    הבטתי בו בעיניים מלאות שנאה, בניגוד לרצוני צעקתי "יא בן זונה, בן זונה, אתה עוד תשלם על הכל ...". השתתקתי והבטתי למטה, הייתי בבלבול מוחלט הוא ניגש אליי התיישב על הספה, הסתכלתי עליו וחיכיתי מה יקרה הלאה. הוא הביט בי בחיוך, ולאחר מכן הניח את ידו על הרגל שלי.סטרתי לו על הלחי. ואז הוא פתאום נתן לי מכה בפנים. המכה היתה כל כך חזקה, היו לי ניצוצות בעיניי והתמוטטתי על הספה. הייתה דממה, ואז הוא הסביר לי את הכוונות שלהם. שכבתי שם פחדתי לזוז. הוא עמד לצדי על ברכיו והתחיל לפרום את כפתורי הג 'ינס שלו. ראיתי את המחשבות בראשו לא יכולתי להאמין שזה קורה לי.

הוא לקח את הראש שלי ומשך אותה לעבר הזין שלו, הזין נגע בשפתיים שלי, סגרתי את הפה הכי חזק שאפשר אבל הוא תפס אותי עם הידיו החזקות והבנתי שלא אוכל להתנגד, מה יכולתי לעשות? הוא היה הרבה יותר חזק ממני זה או לא להתנגד והכל יסתיים יותר מהר או להתנגד והוא יכה אותי ויאנוס, אז החלטתי לספק את תאוותו של הנבל, ובמהירות לעזוב את המקום מקולל הזה, אני , אמרתי "רק תעשה את זה מהר ותן לי ללכת," נשמתי עמוק, עצמתי את עיניי ופתחתי את פי . ברגע שפתחתי את הפה מאור מיד הכניס את הזין שלו והחל לחדור עמוק יותר ויותר.הרגשתי כאילו זין מתנפח ומגדיל את נפחו. פתאום, הזין חדר עמוק כל כך, שאני נחנקתי התכווצתי מרוב חוסר אוויר, אמרתי בלחש " בבקשה, לא כל כך עמוק", ולקחתי את הזין שוב לפה.

עכשיו אין לי דרך חזרה, יכולתי לשלוח את הכלב הזה אבל אני החלטתי לעזור לו, כי כך הוא יסיים במהירות ושיחרר אותי. התחלתי למצוץ את הזין , עושה תנועה סיבוביות מעסה עם האצבעות את הביצים. מאור נאנח בשקט הרגשתי שהביצים שלו מתכווצות התחלתי להגביר את התדירות של התנועות, בידיעה המהירות בה הוא יגמור עכשיו תלויה רק בי. אני מלקקת את הביצים שלו עם הלשון עוברת מהבסיס של הזין עד לכיפה מוציאה את הלשון החוצה ותופחת עם הזין על הלשון ושוב מחדירה את הזין עמוק לתוך הגרון.הזמן נמשך, אני לא יודעת כמה דקות חלפו כל גופי רעד הזין שלו חודר כל כך עמוק לתוך הגרון שלי. ירדתי על ארבע, בעוד מאור שוכב מולי. לאחר שינוי המיקום, זה הפך להיות קצת יותר קל. ניסיתי כמיטב יכולתי.

לבסוף, התנועות שלו התחדדו נמאס לי לשמור על הפה שלי כל כך פתוח לרווחה, עכשיו התחלתי לעזור עם ידיים לאונן, מחזיקה את קצה של הזין בפה.
    סילון של זרע פגע בגרוני פתאום. מאור נאנח, הפה שלי התמלא שפיך, השפיך נטף מהפה פתוח.שלי התחלתי ללקק את השפיך שעל הכיפה שלו ובלעתי את הכל. נשכבתי על הספה. זהו זה, עצמתי את עיני. הדם הלם בראשי, הייתי עייפה מאור נעלם מהחדר ואני עכשיו אני יכולה ללכת הביתה.

"לא לא! " מבעד לדלת הגיעו שלושה גברים. "הם מטורפים! מה קורה כאן? " המחשבות האלו לא עזבו אותי קפצתי על המיטה, תפסתי כרית כדי לסגור את עצמי ונצמדתי לחלק האחורי של הספה.
    החבר 'ה האלה היו חזקים, וכל אחד מהם נראה פשוט דוגמן עם שרירים. אחד מהם ניגש אלי ולקח את הכרית. אז ישבתי מולם – בירכונים בלי תחתונים, ועם חזה פתוח. את החצאית, אני בעקשנות וניסיתי למשוך עד הברכיים. על הפנים שלי עדיין היה שפיך של מאור, לא בדיוק היה לי זמן לנגב אותו מפניי.

"שום דבר ילדה" - אמר בשובבות אחד מהם - "בואי מותק אל תתביישי" הוא ניגש אליי לחץ על כתפי והניח אותי על הספה. הייתי חלשה בשביל להתנגד.כל זה היה יותר מדי ואני כאילו הסתכלתי על כל מה שקורה מהצד. הם זרקו את הבגדים שלהם על הריצפה תפסו אותי, מי בחזה, מי עומד מאחורה אחד מהם חדר לכוס שלי. עצמתי את עיני, התעייפתי מלהתנגד, יהיה מה שיהיה, לא אכפת לי.

השני לקח את סנטרי והרים את הראש שלי ואני בצייתנות פתחתי את הפה הזין שלו נכנס פנימה והחל לאט לזוז בתוך הפה שלי פנימה וחזרה החוצה לא עשיתי שום דבר רק נתתי לו לקבוע את קצב החדירה הוא החזיק את הראש שלי והחדיר את הזין שלו לתוך הגרון שלי.
    זה היה איטי עד כאב בעת ובעונה אחת מרגש. הם זיינו אותי בכל החורים. זה היה כואב במיוחד כי זה שחדר לפי הטבעת היה בעל זין עבה במיוחד הרגשתי איך הוא קורע אותי מבפנים, ואני נאלצתי לסבול. שלושה גברים מזיינים אותי בעת ובעונה אחת. גנחתי וצרחתי, נפגעת אך מרוצה באותו זמן, היה בזה משהו מחרמן אני מענגת שלושה גברים גם אם זה נגד רצוני. הרגשתי מופקרת אחד זיין לי את פי הטבעת בשיא המרץ הזין העבה שלו פילח את דרכו בתוכי במהירות, השני מפמפם אותי בתוך הכוס מנסה לעמוד בקצב שחברו קובע, מהיר וחזק ועמוק עד כמה שניתן ואת השלישי אני מענגת בעזרת הפה שלי מלקקת את הביצים שלו הוא דוחף כל ביצה בנפרד נותן לי לינוק אותה לאחר מכן מחדיר את הזין שלו לתוך הפה מזלי היה שהזין שלו לא היה גדול כמו השתיים האחרים, הייתי באקסטזה מוחלטת,
    הסוף מתקרב, הרגשתי את זה בתנועות מהירות של הגופים החזקים שלהם. הם נכנסו בי הכי עמוק שאפר שלושתם יחד, אני מותשת ונאנחת.

אני בכיתי, מול הפנים שלי ראיתי רק את הביצים של הגבר שזיין אותי בפה הרגשתי שהוא עומד לגמור בזעם מצצתי את הזין שלו, לבסוף הוא גמר ושוב בלעתי את כל שפיך כאשר הוא ניסה להוציא את הזין שלו מהפה שלי, אני נשכתי בעדינות, משום מה אני לא רציתי לתת לו ללכת. הוא היכה אותי על הלחי ואני נתתי לו לצאת מתוכי.
    שוב התעלפתי לבסוף זה הסתיים. שכבתי בזרועות ורגליים פרושות. הירכונים קרועים השפיך נזל על רגליי מתוך הכוס שלי וגם כל הפנים היו מכוסות בשפיך. הייתי מותשת ...

הם סוף סוף הלכו, ואני קפצתי מהמיטה, מצאתי את הנעליים שלי ורצתי מהדירה למסדרון. כמעט לא זוכרת איך להגיע הביתה ברחובות העיר.הדעות של העוברים ושבים לא הטרידו אותי, כל מה שרציתי זה להגיע הביתה להיכנס למקלחת בכדי להסיר את כל הזוועה מימני.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    150

וואו, חתיכת סיפור.
    אני לא הכי בקטע של אונס אבל כתיבה מעולה.
    יפה מאוד.

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

כתיבה מעולה..
    שפה גבוהה כימעט ללא שגיאות כתיב [היה לך פה ושם ממש בקטנה].
    אהבתי ת'תיאורים של כל הקטע של האונס, החלק סקס היה ארוך וכמו שצריך לא כמו בחלק מהסיפורים פה שהוא קצר ולא עינייני.
    כל הכבוד,
    שמים לב שבנות כותבות סיפורי זימה קצת יותר טוב מבנים,
    את מוכשרת מאוד תמשיכי ככה (:
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 10-10-2010 בשעה 00:19.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

סיפור מעולה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect