בס"ד
איך אני יכול להוציא גימלים
בבית למשך שבוע על סתם,
יענו לשחק אותה...חח
ואם אין ברירה אז לפחות לגימלים
ביחידה,כי באמת אני מרגיש כאבי
גב,במיוחד כשאני הולך לישון.
בבקשה,תעזרו לי...זה ממש חשוב לי...
תודה רבה ושבת שלום...
בס"ד
איך אני יכול להוציא גימלים
בבית למשך שבוע על סתם,
יענו לשחק אותה...חח
ואם אין ברירה אז לפחות לגימלים
ביחידה,כי באמת אני מרגיש כאבי
גב,במיוחד כשאני הולך לישון.
בבקשה,תעזרו לי...זה ממש חשוב לי...
תודה רבה ושבת שלום...
|
|
שפשף את הגב עם מטבע ותלך לביקורופא תגיד החלקת בים על סלעים ואתה לא יכול לזוז .. תבוא עם אחד ההורים שיחזיק אותך, תשב על הכיסא תתחיל לבכות לאמא שלך שאתה הולך למות (מול הרופא), תקבל ישר הפניה למיון והגימלים יבואו משם
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
1. תלך לביקור רופא או למרפאה בבסיס תלך לשירותים שם. יש לך סבון נוזלי ליד הכיור , תשים קצת על האצבע ותשים על הבפנים של העין יהיה לך אדום ודמעות בגלל הגירוי של הסבון ( אל תדאג אתה שוטף ואחרי חצי שעה הכל עובר ) . אתה אומר לרופא שיש לך דלקת , שנדלקת מאחד ההורים שלך וזה מדבר כנראה... אתה תקבל יומיים שלושה גימלים.
2. אתה הולך לרופא ואומר שיש לך בעיות מאוד רציניות אבל אתה מתבייש .
שואל אותך מה , אתה אומר שיש לך כאבי ביצים, האיבר שלך רגיש בימים האחרונים.
יבדקו אותך , יתנו לך כמה גימלים שתנוח בבית.
3. אתה הולך לרופא ואומר שיש לך כאבי גב חזקים במיוחד , בגב תחתון.
אתה לא יכול לשבת , לא יכול לעמוד , לא יכול לשבת בכל צורה אופן כואב לך הגב.
אתה לא יכול להתכופף , לא להרים את הרליים לא שום דבר... תגיד שהכאבים ביום יומיים האחרונים התחילו להתחזק והתחיל להקרין את הכאבים לרגליים , ליריכיים.
4. אתה יכול ללכת לרופא ולהגיד לו שאתה צריך להיבדק דחוף כי אתה לא מרגיש טוב.
תגיד שיש לך כאבי ראש תכופים וחוזרים , שכל פעם שאתה עומד וישוב אתה פתאום מקבל סחרחורת ואתה כמעט ומתעלף ואבא שלך אמר לך שזה כנראה בעיות של לחץ דם ואתה רוצה לבדוק את זה כי אתה מפחד.
5. אתה יכול ללכת ולהגיד ששכבת עם בחורה שכנראה שיש לה איידס כי כולם אומרים שגילו אצלה איידס ועשית אותה בלי קונדום.
ישר אבל ישר יפנו אותך לבדיקה ויש כאלה שקיבלו שם גימלים ויש כאלה שלא קיבלו.
6. אתה יכול ללכת על הקטע הישן של ההקאות והשלשולים שיש לך.
הקאת קרוב ל4-5 פעמים ואתה מקלקל כל חצי שעה - שעה בערך ואתה לא יכול יש לך כאבי קטן , עשיתם על האש ואתה לא יודע אולי אכלת משהו מקולקל אבל אתה לא יכול כי יש לך התכווצויות בבטן.
אם אתה רוצה עוד דברים אני ארשום לך
מעניין הטיפים ... תודה !