ביום רביעי יצאתי עם חבר לפאב ברחובות (לא אפרסם את שמו) בסביבות השעה 23:00. הפאב מחולק לשתי קומות כאשר העליונה
היא מעין מיני דאנס בר ואילו התחתונה היא פאב ממשי. כשנכנסנו סרקנו בזריז את הקומה הראשונה והחלטנו לעלות לקומה העליונה
קודם. עלינו והתיישבנו על הבר כאשר הוא (חברי) יושב בצורה רגילה (גוף מופנה כלפי הבר) ואילו אני ישבתי כשאני נשען על הבר והגב מופנה לכיוון הברמן.
מבט זריז על החדר מראה שהוא מחולק לכמה קבוצות. סט של 4 בנים יושבים על כמו ספות כאלה, סט של 8 בנות שחוגגות יום הולדת, וסט של 2 בנות שיושבות מצד ימין אליי. שתיהן דורגו 7. הטייס משנה (Wing) שלי הציע שאלך לשירותים והוא יפתח בפתיח ישיר. כך עשינו, הלכתי לשירותים בספונטניות והוא ניגש אל הבנות. (לא אפרט כי אני לא יודע מה היה).
חזרתי מהשירותים, התיישבתי באותה צורה שהייתי מקודם והצגתי מעין התעלמות כלפי הבנות, הטייס משנה שלי רמז לי כמה פעמים "להידחף" לשיחה אבל הרגשתי קיפאון (Freeze), ופשוט ננעלתי בתוך עצמי. שמתי לב שהבנות הציגו יותר מ-3 ס"ע (IOI) לטייס משנה, אבל הוא כנראה לא משך את זה לכיוון הנכון.
לאחר כמה דקות (אני מניח שרבע שעה בערך) הן החלו להשתעמם ולהתלחשש עם עצמן. באותו רגע עזבתי וירדתי למטה והטייס משנה בא אחריי.
ראיתי סט של 3 יושבות על הבר בקומה התחתונה, ספרתי 3 שניות וניגשתי למרות שהקיפאון החל להתפשט.
RAFC: *פונה דרך הכתף* בנות, שאלה מהירה אליכן - אתן חושבות שאני נראה גיי? (פירסינג בגבה, עגיל יהלום בכל אוזן, שרשרת של מזל בתולה, חולצה מכופתרת פתוחה עם טי שירט מקושקשת, סקיני ג'ינס כחול כהה)
HB9: מה הבעיה עם גייז?
RAFC: (הלב שלי התחיל לפעום בקצב מטורף!!) שום בעיה עם גייז, פשוט העניין הוא שחבר שלי כל הזמן אומר לי שאני נראה כמו גיי והייתי חייב דעה של אישה בעניין הזה.
HB8: דווקא לא..
RAFC: שום דבר? העגילים אולי? *מנקר אל הבנות*
HB6: *מצחקקת ומסמיקה*
HB9: אני חושבת שאתה נראה בסדר..
HB8: אולי העגילים באוזניים.. תוריד אותם..
RAFC: *משתתק לכמה שניות* - מרגיש שהקיפאון משתלט עליי שוב, מנסה לצאת מהקיפאון.
RAFC: אני בשוק כי אמרת לי להוריד את העגילים באוזניים.. אני דווקא די אוהב לשים עגילים. (השיטה לצאת מהקיפאון היא להגיד כל דבר, גם אם זה שטות מוחלטת, ברגע שאמרת משהו אתה מתחיל להשתחרר שוב).
HB9: אם זה מה שאתה אוהב אז תהיה שלם עם זה...
HB8: חוץ מזה אתה נראה בסדר.. יש לך סטייל בבגדים..
RAFC: *משתקק שוב* - חותך (Rolling Off) את הסט...
RAFC: טוב תודה לכן, שיהיה לכן לילה מהנה.
נקודות לשיפור:
-לנקר פחות ולהשתדל להרגיש בנוח עם השפת גוף.
-לשים לב לס"ע
-לדעת מתי לשלוח שליל (Neg) או אמצעי משיכה אחר.
-להימנע מקיפאון כמה שיותר
-להזרים נושאי שיחה בקלות
-אף פעם לא לחתוך באמצע!

) בסביבות השעה 23:00. הפאב מחולק לשתי קומות כאשר העליונה
ציטוט ההודעה