אז ככה אני בן 16 ואני לומד בתיכון (י"א) עכשיו , כמו שאתם יודעים בכיתה יא מגיע לחץ מהלימודים והכל אז יוצא שרק בימי שישי אני יוצא וגם בימי שישי כל כך משעמם שאין לאן לצאת ואתה רואה את אותם ילדים שאתה רואה כל השבוע רק בעיר או בכל מקום אחר ... מה אתם ממליצים שאפשר לעשות בשילוב של בית ספר .. אני גר באזור הרצליה .. בכל הקטע של הגיים אני חושב שאני יחסית בסדר כאילו מכיר את החומר יש לי ניסיון קטן בשטח אבל התוצאות לא מספקות יחסית לזמן שאני מכיר את החומר ואני חושב שאני צריך לשנות משהו בחשיבה שלי ... בחופש ניצלתי תזמן הלכתי ניסתי מסיבות והכל .. עכשיו התחילו הלימודים ואני דיי מקובע ... רציתי להבין מה אפשר לעשות ... ועוד שאלה אם כבר ..
יש כמה בנות בשכבה שאני מכיר בפנים וגם בשם ואני כמעט בטוח שמכירות אותי או שבכלל לא, עכשיו אני לא יודע למה באמת שאין לי מושג יש לי מין פחד לגשת אליהן כי בסרג' רגיל אני לא יראה את האנשים יותר בחיים שלי אבל, פה יש לי איזה שהוא פחד שאני יפשל... וגם כאילו אני אומר לעצמי שאם היא תיהיה לבד אני יגש אבל אז מגיע הפחד למרות שבראש אני רואה כבר את הכל זורם כאילו מבחינת שיחה ... אולי תוכלו להגיד לי מה אפשר לעשות עם בנות מהבצפר .. כי ראיתי שחלק אומרים שלא לעשות פיק אפ בבצפר .. דעתכם חשובה לי תגיבו בבקשה![]()

ציטוט ההודעה