קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לכל השחקנים בסקאניה ברמות 35-50
    על ידי OmeR בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-08-2006, 21:19
  2. הפורום נהיה מעפן ברמות לדעתי..זה לא כמו מפדן וCS
    על ידי קוריאני בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 18:20
  3. נתפס לי הצוואר.. אבל ברמות :\
    על ידי אור בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:47
  4. טוב אני קצת מבולבל-מהירות ריצה
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מבולבל ברמות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מבולבל ברמות

טוב אז ככה הכרתי את הפיק אפ לקראת סוף החופש הגודל, ומאז אני קורא יוצא לסארגים והכל מתקדם מעולה, סגרתי הרבה יותר ממה שהייתי עושה פעם(זה לא היה הרבה מה שהיה פעם...), הSP עלה בצורה מטורפת ונהייתי אדם בכלל חברותי הרבה יותר, הרגשתי שאני כבר כמעט(עדיין הגיים שלי לא היה בשיא) יכול להשיג כל בחורה שאני רוצה
    לא יודע למה אבל מתחילת אוקטובר לא יצא לי ללכת לסארגים גם מבחינה שלא התחשק לי וגם מבחינה שלא יודע לא יצא כלכך.
    אתמול יצאתי לאיזה מקום ופשוט הלך לי חרא, הביטחון העצמי שלי לא ירד אבל הרגשתי שכל מה שלמדתי הלך, לא הצלחתי לעשות כלום, היה גם סט אחד שהייתי עם חבר וישבנו עם חברים ועם 2 HB7 וHB8 ופשוט ישבתי שם כמעט בלי להוציא מילה, שחודש לפני זה הייתי כבר המרכז של הסט הזה.
    אני מרגיש שכל מה שהיה פעם חזר וזה מרגיש חרא ברמות, כאילו ששכחתי את כל מה שלמדתי, אני מנסה להיזכר בראש ופשוט לא זוכר כלום
    ולא קראתי הרבה רצוף מאז שהתחלתי לקרוא, הייתי קורא חלק קטן+- מיישם..
    עוד דבר, כל מה שעשית בתקופה שהייתה יחסית טובה עשיתי בלי ווינג, הייתי יוצא עם חברים AFC ועם איזה ידידה ואז הולך איתה ופותח סטים וכו'.
    זה גם מפריע שאין לך ווינג שיכול לעזור לך וכו'
    אתם אומרים לצאת לצאת לבד או להכיר לאיזה חבר שאני יכול לסמוך עליו את הפיקאפ?
    קיצר מה לעשות? תנו עצות
    טוב חפרתי אבל בקטנה אתם יכולים לקרוא את זה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

וואלה אחי מכיר את התחושה 100 :%
    קודם כל, גמאני ככה... אני התחלתי בפיקאפ לפני 4 חודשים בערך.. ולמרות שאני לא איזה סטייל 2 ואין לי גיים של ADAMAFC
    אני מרגיש שאני משיג כל בחורה שאני רוצה (ברור שכמעט כל אחת...אבל התחושה זאת תחושה עילאית (

עכשיו מה שהתחלת לדבר פה על זה שהלא הוצאת מילה... אני יספר לך פשוט עלי. יש לי כמה קבוצות חברים.
    בקבוצה אחת אני מרגיש שולט וכולם ביחד בכיף קבוצה אחת אני סבבה וקבוצה אחת אני פחות אוהב אותם אבל מה נעשה ככה זה יצא שאנחנו איכשהו תמיד ביחד
    עם הקבוצה האחרונה אני גם לא הכי בעניינים
    מה עושים? מסתובבים איתם כמה שפחות !
    מי שמוריד את הערך שלך, או מוריד לך את הביטחון אתה פשוט לא מסתובב איתו
    תמצא לך קבוצה חדשה !

בקשר לשאלה האחרונה,צא איך שאתה רוצה אני אישית לא אוהב לצאת לבד כי זה משעמם תתחת ומעפן
    בהצלחה (:

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי b_w צפיה בהודעה
    טוב אז ככה הכרתי את הפיק אפ לקראת סוף החופש הגודל, ומאז אני קורא יוצא לסארגים והכל מתקדם מעולה, סגרתי הרבה יותר ממה שהייתי עושה פעם(זה לא היה הרבה מה שהיה פעם...), הSP עלה בצורה מטורפת ונהייתי אדם בכלל חברותי הרבה יותר, הרגשתי שאני כבר כמעט(עדיין הגיים שלי לא היה בשיא) יכול להשיג כל בחורה שאני רוצה
    לא יודע למה אבל מתחילת אוקטובר לא יצא לי ללכת לסארגים גם מבחינה שלא התחשק לי וגם מבחינה שלא יודע לא יצא כלכך.
    אתמול יצאתי לאיזה מקום ופשוט הלך לי חרא, הביטחון העצמי שלי לא ירד אבל הרגשתי שכל מה שלמדתי הלך, לא הצלחתי לעשות כלום, היה גם סט אחד שהייתי עם חבר וישבנו עם חברים ועם 2 HB7 וHB8 ופשוט ישבתי שם כמעט בלי להוציא מילה, שחודש לפני זה הייתי כבר המרכז של הסט הזה.
    אני מרגיש שכל מה שהיה פעם חזר וזה מרגיש חרא ברמות, כאילו ששכחתי את כל מה שלמדתי, אני מנסה להיזכר בראש ופשוט לא זוכר כלום
    ולא קראתי הרבה רצוף מאז שהתחלתי לקרוא, הייתי קורא חלק קטן+- מיישם..
    עוד דבר, כל מה שעשית בתקופה שהייתה יחסית טובה עשיתי בלי ווינג, הייתי יוצא עם חברים AFC ועם איזה ידידה ואז הולך איתה ופותח סטים וכו'.
    זה גם מפריע שאין לך ווינג שיכול לעזור לך וכו'
    אתם אומרים לצאת לצאת לבד או להכיר לאיזה חבר שאני יכול לסמוך עליו את הפיקאפ?
    קיצר מה לעשות? תנו עצות
    טוב חפרתי אבל בקטנה אתם יכולים לקרוא את זה
    אני מציע לך להכיר לאיזה חבר את התחום.
    אבל חייב שזה יהיה חבר: נאמן - כדי שלא יסגיר את סודך,
    , בעל מוטיבציה עילאית להצליח בדברים (כן, יש אנשים כאלה ביננו) וסקרן - בעל רצון להשתנות וללמוד עוד
    וכמובן אחד שיש לך תיקשורת טובה איתו - אחרת לא תיסתדרו בדברים לדעתי.

כן, הדרישות לעיל אולי נראות כבלתי אפשריות, אבל לדעתי אפשר למצוא אותם אצל אנשים.
    אה כן. ואל תעשה את הטעות שלי: אם חבר הולך איתך לסרג', אל תהיה תלוי בו! תנסה לפתוח כמה שיותר לבד ואז שהוא יבוא.
    נכון, בהתחלה זה מפחיד ומלחיץ, אבל אח"כ מתגברים ומגלים שזאת שיטה טובה יותר מלבוא עם חבר ישר בהתחלה (לדעתי).
    נערך לאחרונה על ידי HotMinded; 05-11-2010 בשעה 14:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני בחיים לא הולך להיות תלוי במישהו, פעם הייתי קצת תלוי שאתה יוצא לסארגים עכשיו הבנתי שלא צריך להיות תלוי
    ויש לי מישהו שניראלי יתחבר טוב לפיקאפ
    תודה כנארה סתם היה חרא לילה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect