אם אפשר תגידי לו איך זה דחוף
אם אפשר תגידי לו איך זה דחוף
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא /=
השאלה היא מה, מה אתה רוצה בדיוק לעשות עם הסרטון לחתוך ממנו חלקים או ממש להוסיף אפקטים?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לחתוך חלקים אחי
זה סרטון של חתונה נסיתי עם על מני סוגי תוכונת זה לא פתח לי
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הסיומת של הקובץ?
בכל מקרה התוכנה שאני משתמש בה כדי לעשות כל מיני עריכות ושטויות זאת Camtasia Studio אבל היאדי גדולה ואין טעם שתוריד תוכנה ענקית בשביל כמה פעולות פשוטות..
ניסית להשתמש ב Movie Maker של ווינדוס?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
סוג הקובץ DVD VOB File
נסיתי בMovie Maker זה אפילו לא פתח לי
מ א ו ש ר
אתה צריך תוכנה מקצועית בשביל זה אחת כמו sony vegas לדוגמא
מ א ו ש ר
טוב אז נישאר לי רק להציע לך להוריד את Camtasia Studio
או שתנסה להעזר בפוסט הבא:
http://sf.tapuz.co.il/shirshur-606-140546987.htm