תקשיבו, לפי דעתי העונה השלישית של הבורר מיותרת, העלילה כבר לא אותה עלילה כמו בשתי העונות האחרות, אין כמעט אקשן, רוב הפרקים זה סתם שיעמום אחד גדול!
לפי דעתי עונה מיותרת....מה אתם חושבים?
תקשיבו, לפי דעתי העונה השלישית של הבורר מיותרת, העלילה כבר לא אותה עלילה כמו בשתי העונות האחרות, אין כמעט אקשן, רוב הפרקים זה סתם שיעמום אחד גדול!
לפי דעתי עונה מיותרת....מה אתם חושבים?
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!
|
|
היה לי דיבור על זה היום עם חבר שהעונה הזאת זה פשוט כישלון להבדיל מהעונות הקודמות פה זה ממש יוצא משעמם בפרקים 1-3 היית רואה
עיניין, היית רואה מתח, פה זה סתאם אתה שומע קטע מצחיק פה קטע מצחיק שם וזה סוף הסיפור. מקווה שיהיה שיפור לתוכנית בהמשך
לדעתי העונה הזאת טובה אולי יש בה פחות אקשן אבל היא יותר מותחת ויותר מעניינת מהאחרות חוץ מזה היו רק שלושה פרקים אז אי אפשר לדעת בטוח יהיה עוד הרבה אקשן...
זאת עונה פשוט מעולה, על מה אתה מדבר?![]()
אתה צודק לגמרי! בקשר לעונה השלישית!! גם אני חשבתע כך אחרי שראיתי ת'פרק הראשון והשני...
אבל הפרק השלישי הפתיע אותי לטובה! זה היה באמת פרק שראוי לסדרת פשע כל הפרקים האחרים העונה היו פרקים לסדרה ישראלית לא כמו השלישי!!
העונה השלישית זאת העונה הכי טובההההה מבין כולם!!!
היא מותחת, מסקרנת, היה אקשן (פרק 1 ו-2), רומנטיקה, שחקנים חדשים, עלילה טובה!!!!
הכללללללל אין מה להגיד אני מקווה שכל הפרקים ימשיכו להיות כמו אלה ששודרו (מהעונה השלישית)!
עונה מעולה, על מה הדיון ?
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....