1. מאמינים בסיאנס?
1. מאמינים בסיאנס?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
רוחות רפאים לא קיימות...אז לא, אני לא מאמין בסיאנס.
One Shot - One Kill
כל הקטע של להחזיר מישהו שמת עם כוס ולוח- לא יודע למה לא נשמע לי הגיוני ממש.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אני מאתגר אתכם לנסות
מלראות שסיאנס קיים ופועל הבנתי שיש נשמות חיות
ואם ישנם רוחות
הן בעצם נשמות
שבאו מבני אדם שמתו
אז יש נשמות
אז כשמתים קורה משהו לנשמה
ואז החלטתי שאם יש נשמות וכל המיסטיקה הזאת קיימת, בטח בטח יש משהו אחרי המוות.
ואם יש משהו אחרי המוות, בטח זה קשור לזכויות או עוולות
ואם כך יש דינים
ויש פוסק
ויש אל.
אם אתם מפחדים מסיאנס תבקשו מחבר שעשה והצליח, או תשמעו סיפור ותקבעו אתם אם קיים או לא
אם אתם מתכוונים לעשות אז תעשו עם מישהו שעשה כבר, או מישהו שיודע
ואל תיהיו לבד, כי אתם עלולים לחרבן במכנסיים מרב פחד
יוסי, זה חלק קטן מהדברים שיצא לי לחשוב ולהבין =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
דניאל, בהתחשב בעובדה שאין דבר כזה נשמה אז אני בספק, בכל מקרה תמיד יש מישהו שמזיז את הכוס לא? הרי היא לא זזה לבד כולם עם האצבעות עליה, אז איך אתה יודע שלא מישהו סתם מזיז כי בא לו? ואז "בטוח יש שם משהו", תשמע אני אנסה את זה גם כי אני לא מפחד מזה, אני אעשה את זה לבד מהסיבה הפשוטה- ההיגיון לצידי, וההיגיון אומר לי שלא יקרה כלום.
סטפן רוברטס
Come Out
אתה תדע שזה לא מישהו מזיז.
למרות שלא מוסרי להגיד לכם לעשות סיאנס
אני חושב שזה יעזור לכם לראות מה אני רואה
זה לא כמו בסרטים שמים כוס ונייר ובא אליך שד
אני ממליץ לעשות עם מישהו מנוסה
אני רוצה להיות בטוח שאף אחד לא מזיז או משהו, אני אעשה לבד- הכי בטוח מבחינתי.
רק צריך מדריך, אני מחפש באינטרנט.
סטפן רוברטס
Come Out
אתה במסן?
יוסי,אופיר וכל שאר האתאיסטים,אני פשוט לא רציתי להגיד לכם את מה שדניאל אמר כי לא רק שזה לא מוסרי זה נגד התורה אבל בגלל שאתם לא מאמינים\לא רוצים להאמין אז תנסו.
בסיאנס אתם כביכול "מורידים" רוח לכאן,עליכם "להתייחס" אליה יפה,זאת אומרת בשפה יפה ולא בזלזול.
אם היא תהיה רוח "טובה" היא תשיב על שאלותיכם,אם לא....(לא רוצה לחשוב על זה בכלל) על כל מקרה מה שאתם צריכים לעשות זה להתנהג אליה יפה.
אני בטוח שהיא תשיב על כל שאלותיכם הלא פתורות ואולי משהו ישתנה בכם.
אופיר,יכול להיות שאתה טוען שאין רוחות כי אתה יודע שזאת הדרך היחידה(בשבילך) שיכולה להוכיח שאכן יש אלוקים כי הרוח היא אמיתית (אם לא תנסה לא תדע) אז אתה לא רוצה לנסות את זה כי אתה רוצה לשלול את האפשרות שלך בשביל שלא תודה שטעית?
יכול להיות מצב כזה? אם לא ואתה אכן פתוח לכל מה שאתה אומר,נסה מה שדניאל אמר ואתה ויוסי וכל השאר תחזרו אלינו עם תשובות!