קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אמממ צריך סיידי קיי לאייג' אוף אמפיירס
    על ידי LinkinH בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 14:42
  2. אוף היום בצפר
    על ידי Sapaki בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:11
  3. אוף אני בחלון עכשיו :{
    על ידי Doronz בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 15:37
  4. אוף
    על ידי Fabio בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:08
  5. חדשה על פרינס אוף פרסיה
    על ידי Sultan בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 00:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אוף מה יש לי??????

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אוף מה יש לי??????

חלאס כבר.
    אני בן 27 והיה לי הערב שיעור באוניברסיטה הפתוחה, והרגשתי כזה OUTSIDER.. סעמקקקקקק אני שונא להרגיש ככה. אני רואה איך אנשים מתחברים לאנשים אחרים, ורק אליי אף אחד לא מתחבר. די נמאס לי. שוב בהפסקות לבד, יושב לבד.

מה קורה פה? כתוב לי "לא להתקרב" על המצח??

ואני גם מתבייש להשתתף בשיעור, וחשבתי שכבר התגברתי על החרדה הזאת.

זה אוניברסיטה, לא בית-ספר, אבל אני מרגיש שזה כמו בית ספר.

ויש את ה-2-3 סטודנטים הכריזמטיים שעושים הרבה רעש ואני רואה מהצד איך אנשים מדברים איתם ומנסים להכיר אותם, ואני לא מבין את זה.. מה איתי? למה אף אחד לא מדבר איתי? וגם אם יש כן כאלה שמדברים לפני השיעור, אז פתאום כשמתחיל השיעור הם מתעלמים. חס וחלילה שיישבו לידי או ידברו איתי בהפסקה.

אוף.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי חתול אמיץ צפיה בהודעה
    חלאס כבר.
    אני בן 27 והיה לי הערב שיעור באוניברסיטה הפתוחה, והרגשתי כזה OUTSIDER.. סעמקקקקקק אני שונא להרגיש ככה. אני רואה איך אנשים מתחברים לאנשים אחרים, ורק אליי אף אחד לא מתחבר. די נמאס לי. שוב בהפסקות לבד, יושב לבד.

מה קורה פה? כתוב לי "לא להתקרב" על המצח??

ואני גם מתבייש להשתתף בשיעור, וחשבתי שכבר התגברתי על החרדה הזאת.

זה אוניברסיטה, לא בית-ספר, אבל אני מרגיש שזה כמו בית ספר.

ויש את ה-2-3 סטודנטים הכריזמטיים שעושים הרבה רעש ואני רואה מהצד איך אנשים מדברים איתם ומנסים להכיר אותם, ואני לא מבין את זה.. מה איתי? למה אף אחד לא מדבר איתי? וגם אם יש כן כאלה שמדברים לפני השיעור, אז פתאום כשמתחיל השיעור הם מתעלמים. חס וחלילה שיישבו לידי או ידברו איתי בהפסקה.

אוף.
    שלום לך.
    ראשית,מה גרם לך להרגיש ככה?
    בקשר לזה שאתה טוען שכולכם מתחברים לכולם אתה שוכח שזה הדדי,מה שאתה לא עושה.מה לעשות לפעמים אתה זה שצריך לעשות את "הצעד" הראשון ואני אתן לך דוגמה טובה לסיטואציה.
    לדוגמה אתה ועוד סטודנט התווכחתם על איזשהו נושא במהלך השיעור,בסוף השיעור אתה יכול להתלוות אליו ולהמשיך לשוחח איתו על מה שהיה.זה אחלה של "תירוץ" בשביל להתחבר אליו.
    טבעי שאם אתה מרגיש outsider ושותק כל הזמן (כפי שאתה מציין) טבעי שאף אחד לא יצור אליך קרבה.
    מה לעשות אנו הבני אדם אנחנו נשלטים,אנשים רוצים(הרוב) שישלטו עליהם,רוצים להיות כמו עדר ולא אלה שלוקחים את ההחלטות (בכללי) והם מתחברים עם הדומיננטים.
    אני חושב שעניתי לך כל השאלות ששאלת בתשובה אחת.(בשורה המודגשת)
    הכל עניין של גישה,אז אני לא רוצה כאן שאנשים יגידו לי :" אבל אתה לא מבין שיש לו חרדה חברתית" אז מה אם יש לך?ע"פ מה אתה קובע שיש לך?אולי אתה סתם ביישן ופרנואיד?וכתוצאה מכך אתה חושב שיש לך חרדה חברתית?
    שוב אני אגיד הכל עניין של גישה,ברגע שתיפתח יותר ככה יפתחו אליך,שלא יהיו לך שום רגשי נחיתות כי אתה לא שונה אתה בסדר כמו כולם,כן להגיד שאתה כביכול שונה בזה שאתה הרבה מאוד נמצא במצב של "silnce" בלשון המעטה.
    תתחיל להשתנות חביבי הכל בידיך!זה ישפר לך את החיים בכל הבחינות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן זה מבאס, למה לוקח לי כ"כ הרבה זמן להתקרב לאנשים? ולמה גם אז זה כמעט תמיד היכרות שטחית ולא חברות אמיתית?
    אני חושב שהאו"פ זה רעיון רע לאנשים כמונו. כל אחד חוזר הביתה לחברים שלו, ומי שמשיג שם חברים זה לא אנחנו.
    אולי היה עדיף ללכת לבאר שבע/ירושלים/טכניון/חיפה, מקומות יותר קהילתיים שבמבט ראשון זה נראה לי כמו שכולם שם אחד בתוך הת*ת של השני, אבל במחשבה שנייה כולם קרובים, ותמיד יש הזמנות לאירועים חברתיים ויותר קל להתחבר לאנשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא יודע

יכול להיות שאונ' בן גוריון או מכללה היה מתאים לי יותר.
    באוניברסיטה הפתוחה כל סמסטר אתה לומד עם אנשים אחרים, כך שזה קשה לתחזק קשרים ככה.
    במקום ללכת למסגרות שיקלו עליי להרגיש אנשים חדשים - עשיתי בדיוק ההיפך. שירתתי בקריה, ששם אדם לאדם זאב ואין לך הזדמנות להרגיש אחוות לוחמים, הלכתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה..
    אולי שירות בבסיס סגור ולימודים רחוק מהבית היו יכול להיות פיתרון טוב.

הבדידות הורגת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האוניברסיטה הפתוחה זה דיי באסה, תחשוב אם אתה לומד כמה שנים לא עדיף שתעשה את זה עם אנשים מאשר לבד? זה הרבה יותר כיף ללמוד עם אנשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני שירתתי בבסיס פתוח אבל ישנתי בו כי גרתי רחוק. היה תקופות שהיה לי די משעמם שם כי לא היה לי עם מי להישאר, אבל לקראת הסוף היה ממש כיף ובאמצע השבוע אפילו היו לי חיים. במקום שביזות יום א' הייתי מקבל שביזות יום ה', חזרה לסופ"ש בו אני נרקב בבית.
    עכשיו הלכתי בטעות ללמוד בת"א, ושוב כמו בתיכון סוף היום כולם חוזרים הביתה.

נסה להתקרב למישו שבמצב שלך או שתקח שניה הפסקה מהכול תבהה באוויר ותחשוב '' מה לא בסדר בי '''
    אני לא מדבר טוב ?
    מבינים אותי ?
    אני מוזר ?
    אני מכעור ?
    יש עליי סטיגמות
    יש עליי חרם
    ואם לא ככה פשוט דבר אם מישו על כול דבר רק שתחזור הביתה אם הרגשה טובה המצב הזה קורה לכולם פשוט צריך לשנות את צורת החשיבה שלך זה ממש כלום תחושב שאין לך הרבה פעמים ששם אתה בודק את היכולות החברתיות שם רק שם יש הרבה אנשים ''חברה ''
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לפי דעתי אתה צריך לגדל זוג ביצים(בלי להעליב) ולהתחיל לדבר עם אנשים,,,,אל תעשה את זה בצורה נואשת, זאת אומרת אל תנחת עליהם משום מקום ותתחיל לדבר איתם...תתחיל מהדברים הקטנים כמו:"יש לך סיגריה?" או "איפה השירותים?" ומשם תתקדם....מקווה שעזרתי..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אי אפשר - לא עובד לי

נגיד היום דיברתי עם איזה מישהו שלמד איתי סמסטר קודם, ובחורה אחרת גם ישבה איתנו והרגשתי שהיא עושה טובה שהיא עונה לי לשאלות, נראתה סנובית כזאת, ובשיעור כמובן אף אחד לא מתיישב לידי (משעשע האמת, כאילו כתוב לי "לא להתיישב לידי" על המצח) ובהפסקה לקחתי את הדברים ויצאתי. אני לא מסוגל לעבור עוד קורס בהרגשה של אאוט-סיידר, מעדיף ללמוד בבית.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי חתול אמיץ צפיה בהודעה
    נגיד היום דיברתי עם איזה מישהו שלמד איתי סמסטר קודם, ובחורה אחרת גם ישבה איתנו והרגשתי שהיא עושה טובה שהיא עונה לי לשאלות, נראתה סנובית כזאת, ובשיעור כמובן אף אחד לא מתיישב לידי (משעשע האמת, כאילו כתוב לי "לא להתיישב לידי" על המצח) ובהפסקה לקחתי את הדברים ויצאתי. אני לא מסוגל לעבור עוד קורס בהרגשה של אאוט-סיידר, מעדיף ללמוד בבית.
    למה אתה ישר קובע שיש לך חרדה,אני חושב שאין לך ביטחון+ יש לך רגשי נחיתות= הההרגשה של הבן אדם הדחוי...
    מה אתה חושב?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect