כותרת... ואני לא בנאדם חרא זה פשוט נורא מעניין..
כותרת... ואני לא בנאדם חרא זה פשוט נורא מעניין..
|
|
יש הרבה דרכים, חלקן אפילו חוקיות
אבל עדיף שתשקיע בללמוד איך להיות יותר מושך ואם אתה באמת ראוי לה היא כבר תישאר איתך בלי שום תרגילים מיותרים.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
יש אבל זה מגעיל לעשות דבר כזה,אני לא מאמין שיש מישהו שיתן לך קצה חוט בנושא
ברור
אבל למה ?
אם למישי יש חבר שאתה רואה שהיא אוהבת אותו וטוב לה
למה להרוס
מכין חתימות לפורום בפרטי
לראות איזה רגשות חבר שלה ושאר הסביבה שלה לא מספקים לה, ולספק לה אותם. כאילו, מה חסר לה ומה היא הייתה רוצה לקבל?
קצת קשה להסביר את זה תאמת אבל יצא לי לעשות את זה מספיק פעמים...זה בכלל לא נורא כמו שאתם חושבים. :]
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-11-2010 בשעה 08:22.
להתחיל עם מישהי שיש לה חבר יש לכם אומץ ואין בעיה אפילו להפריד בניהם....אבל לגשת למישהי במכולת\רחוב\חללית ולהוציא משהו זה קשה מידי ? אבסורד..
אפשר, אבל פיק אפ לא נותן לך כוחות על טבעיים ושליטה במחשבות שלה, אם היא שוכבת איתך או נפרדת מחבר שלה בגללך, זאת חלקית אשמתה
בגלל פוסטים מהסוג הזה אני נגד כל אומנות הפיתוי.
(ובגלל שאני לא רוצה שיעשו לי את זה, אני בעצמי לומד את אומנות הפיתוי!).
צודק במאה אחוז!תראה, אם אתה רואה מהצד שלילדה רע עם חבר שלה והיא לא מבינה את זה לבד והיא כול שבוע בוכה לך שהיא לא מסוגלת להיפרד ממנו ואתה גם רוצה אותה.. אז למה לא בעצם
אבל בימינו, אם לילדה רע עם הבחור והיא בוכה כל לילה בגללו - כנראה שאומן פיתוי זה החבר שלה (עוד סיבה ללמה אני נגד התחום, זה יכול להימשך בלי סוף).
הרי אומני פיתוי שבאמת אפשר לקרוא להם "אומנים", הם אותם גברים שמסוגלים לגרום לבחורה לבכות כל לילה.. ואל תתחיל להתייפייף ולומר "מה פתאום, זה לא נכון, אומן פיתוי אמיתי מכבד את הבחורה", תהיה מציאותי.
אבל בגדול, הבאת לי עוד נקודת מבט להסתכל על העניין, אהבתי :]
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-11-2010 בשעה 19:13.