"בעיה"?! "מגבלה שתלווה לכל החיים"?! "טיפול"??? או קיי, הגיע הזמן לקצת רצינות...אני יודעת, עד עכשיו חשפתי רק את הצד המטפח שלי, הצד שמסתפק בדיבורים רכרוכיים על תאונות תלייה ומזימות השתלטות עולמית, אבל לעזאזל עם התדמית! מגיע שלב שבו אתה לא יכול לתת יותר לאחרים לדרוך על האמת! כן, אפשר להגיד עליי הרבה דברים-- אני משעממת; אני מעצבנת; אני ההוכחה המדעית שלא צריך תאי-מוח כדי לגמור תיכון; אני לא משתזפת טוב; אני חרא ב'שולה מוקשים'; פעם זמזמתי שיר של 'מיי כמיקל רומנס' ונהניתי מזה; אני לא יודעת מתי להפסיק כשאני כותבת רשימות של החסרונות שלי בפורומים ציבוריים-- אבל יש משהו אחד שאי-אפשר להגיד עליי: שאני חולת-נפש. (ויש לי מחבט-טניס דובר צרפתית שנשלח מהעתיד כדי לעצור את בנימין נתניהו שיכול לאמת את הגרסא שלי!)
ההיסטוריה נבנתה ע"י ביישנים-- סופרים, מוזיקאים, מה שזה לא יהיה שסשה ברון-כהן עושה...למעשה, המשפחה שלי עצמה הייתה חלק בלתי-נפרד מההיסטוריה הזאת...כשהאדם הראשון הלך על הירח, אבא שלי התבייש. כשצ'רצ'יל הכריז שהמלחמה נגמרה, סבא שלי התבייש. סבא-רבא שלי התבייש מגמלים עוד בתקופת המנדט...! עכשיו הפסיכולוגיה המודרנית רוצה לקחת את זה מהאנושות. אז תנו לי להגיד לכם משהו: אם זה שאתה יוצא צנוע ומתחשב בחברה למרות שאתה בעצם מניאק רציני נקרא מגבלה, קראו לי סטיבן הוקינג. אם זה שהעולם סביבך מתחלק לאנשים שחושבים שאתה אניגמה עטופה במסתורין ולאנשים שקוראים לך "חמוד" נחשב לבעיה, קראו לי המלתחה של אורנה בנאי. אם זה שכל מה שאתה צריך לעשות כדי שיחשבו שאתה גאון הוא לשים משקפיים נתפס כמקור לסבל, קראו לי ישו-בהופעה-של-נדב-אבוקסיס. כן, תמיד הייתי ואני תמיד אהיה 'השקטה הזאת'...! כי אם אתה מוציא את 'השקטה' מ'השקטה הזאת', כל מה שנשאר לך הוא 'הזאת', וזה פשוט לא בסדר תחבירית!
לסיכום, יש בעיות אמיתיות בעולם הזה: אלפי חולי סרטן סופניים, מיליוני קורבנות של סכסוכים אלימים, זיליוני טריליון עניים! למען השם, יש אפילו אנשים שגרים עם ההורים הפולניים שלהם...! (או קיי, מצטערת, אולי הגזמתי קצת בשביל האפקט הדרמטי...זה לא באמת נורא כמו שהצגתי את זה...ברוב המקרים רק אחד ההורים פולני...) בכל מקרה, ביישנות היא לא בעיה...היא הפתרון. כי אם יש משהו שהפוסט הזה הוכיח לכולנו זה שלפעמים עדיף לשתוק.
...בשבוע הבא ב'5 דקות של התלהמות חסרת הגיון': סנאים.
נ.ב. ו...בקשר לפאבים, באיזה עולם אנחנו חיים, כשבן-אדם שקט מתוייג כמטורף, אבל אינקובטור של סרטן-ריאות, הורמונים ושיעמום לאנשים שאין להם מה להגיד ומוכנים לשלם יותר מדי כסף כדי לא להגיד את זה נחשב למקום בילוי שפוי?! (וגם על בתי-קפה אני לא משתגעת יותר מדי! (אני הייתי הרוזן Eyebrow ה-III, לילה טוב!))

))
ציטוט ההודעה