קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה דקות בערך אמורים לעשות ריצת 2000?
    על ידי Smirnoff בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:02
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 00:08
  3. [קונה] סריאל ל NBA 2006 ב-50 מהר רק ב-5 דקות
    על ידי Lee Cooper בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:38
  4. ידידה שלי התאבדה פעם II והפעם מתה.
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 20:33
  5. תזכורת: עוד 25 דקות החים זה כן הכל :]
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

'5 דקות של התלהמות חסרת הגיון'...והפעם- ביישנות.

ברירת מחדל '5 דקות של התלהמות חסרת הגיון'...והפעם- ביישנות.

"בעיה"?! "מגבלה שתלווה לכל החיים"?! "טיפול"??? או קיי, הגיע הזמן לקצת רצינות...אני יודעת, עד עכשיו חשפתי רק את הצד המטפח שלי, הצד שמסתפק בדיבורים רכרוכיים על תאונות תלייה ומזימות השתלטות עולמית, אבל לעזאזל עם התדמית! מגיע שלב שבו אתה לא יכול לתת יותר לאחרים לדרוך על האמת! כן, אפשר להגיד עליי הרבה דברים-- אני משעממת; אני מעצבנת; אני ההוכחה המדעית שלא צריך תאי-מוח כדי לגמור תיכון; אני לא משתזפת טוב; אני חרא ב'שולה מוקשים'; פעם זמזמתי שיר של 'מיי כמיקל רומנס' ונהניתי מזה; אני לא יודעת מתי להפסיק כשאני כותבת רשימות של החסרונות שלי בפורומים ציבוריים-- אבל יש משהו אחד שאי-אפשר להגיד עליי: שאני חולת-נפש. (ויש לי מחבט-טניס דובר צרפתית שנשלח מהעתיד כדי לעצור את בנימין נתניהו שיכול לאמת את הגרסא שלי!)

ההיסטוריה נבנתה ע"י ביישנים-- סופרים, מוזיקאים, מה שזה לא יהיה שסשה ברון-כהן עושה...למעשה, המשפחה שלי עצמה הייתה חלק בלתי-נפרד מההיסטוריה הזאת...כשהאדם הראשון הלך על הירח, אבא שלי התבייש. כשצ'רצ'יל הכריז שהמלחמה נגמרה, סבא שלי התבייש. סבא-רבא שלי התבייש מגמלים עוד בתקופת המנדט...! עכשיו הפסיכולוגיה המודרנית רוצה לקחת את זה מהאנושות. אז תנו לי להגיד לכם משהו: אם זה שאתה יוצא צנוע ומתחשב בחברה למרות שאתה בעצם מניאק רציני נקרא מגבלה, קראו לי סטיבן הוקינג. אם זה שהעולם סביבך מתחלק לאנשים שחושבים שאתה אניגמה עטופה במסתורין ולאנשים שקוראים לך "חמוד" נחשב לבעיה, קראו לי המלתחה של אורנה בנאי. אם זה שכל מה שאתה צריך לעשות כדי שיחשבו שאתה גאון הוא לשים משקפיים נתפס כמקור לסבל, קראו לי ישו-בהופעה-של-נדב-אבוקסיס. כן, תמיד הייתי ואני תמיד אהיה 'השקטה הזאת'...! כי אם אתה מוציא את 'השקטה' מ'השקטה הזאת', כל מה שנשאר לך הוא 'הזאת', וזה פשוט לא בסדר תחבירית!

לסיכום, יש בעיות אמיתיות בעולם הזה: אלפי חולי סרטן סופניים, מיליוני קורבנות של סכסוכים אלימים, זיליוני טריליון עניים! למען השם, יש אפילו אנשים שגרים עם ההורים הפולניים שלהם...! (או קיי, מצטערת, אולי הגזמתי קצת בשביל האפקט הדרמטי...זה לא באמת נורא כמו שהצגתי את זה...ברוב המקרים רק אחד ההורים פולני...) בכל מקרה, ביישנות היא לא בעיה...היא הפתרון. כי אם יש משהו שהפוסט הזה הוכיח לכולנו זה שלפעמים עדיף לשתוק.

...בשבוע הבא ב'5 דקות של התלהמות חסרת הגיון': סנאים.

נ.ב. ו...בקשר לפאבים, באיזה עולם אנחנו חיים, כשבן-אדם שקט מתוייג כמטורף, אבל אינקובטור של סרטן-ריאות, הורמונים ושיעמום לאנשים שאין להם מה להגיד ומוכנים לשלם יותר מדי כסף כדי לא להגיד את זה נחשב למקום בילוי שפוי?! (וגם על בתי-קפה אני לא משתגעת יותר מדי! (אני הייתי הרוזן Eyebrow ה-III, לילה טוב!))

2. קישורים ממומנים

לא אמיתית את.
    טקסט גאוני בתכלית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

משעשע, אבל גם נכון, תודה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל הכבוד, מצד אחד אני די מרגיש ככה לפעמים על העולם ועל אנשים כמונו. מצד שני, הנורמה היא שקובעת מה נורמלי.
    אז זה נחשב שטוב לי להיות שקט, שאני לא אוהב פאבים ולא מפריע לאף אחד.
    אבל יש מטרות בחיים שהחרדה מפריעה להן: פרנסה, התרבות.

פרנסה, בעיקר. סאשה ברון הכהן, אני לא בטוח לגבי עוצמת החרדה החברתית שלו. אני לא אומר שלא, זה יכול להסביר את ההבחנות החותכות שלו לגבי התנהגויות בחברה, כמישהו שמאוד רגיש לאקטים חברתיים, מצד שני חרדה חברתית גורמת לך להיות עיוור למה נכון ומה לא, ובאיזהשהו מקום גורמת לך להראות לא-נורמלי בכל מה שנוגע להתנהגויות חברתיות, שהרי לפעמים א-התנהגות זה הכי אי-התנהגות שיש, בעיני אנשים מסויימים. אתה יכול להחשב אפילו אנטי-סוציאלי בקלות, רק בגלל שבחרת ש"לא להתנהג". אני לצערי נכוויתי קשות בעניין הזה כשהמשפחה של אקסתי משוכנעת שאני רוצח סדרתי במסווה, רק בגלל שהייתי שותק בארוחות משפחתיות ואחרי שנפרדנו היא טופלת עלי כל סטיה אפשרית, שוב, בגלל השתיקות שלי. אז, אנשים, צריך להזהר. זה אולי נראה דבר פעוט, שכמעט לא מדברים עליו בתקשורת, אבל למי שמביט מהצד זה יכול להראות רע מאוד.
    בכלל, המינוח "חרדה חברתית" מטעה. הרי החרדה היא לא חברתית, היא הדבר הכי לא חברתי שיש... אם כבר אז היה צריך לקרוא לזה חרדה לא-חברתית, או מה שאני מעדיף "חרדה מחברה", שהולם יותר למינוח האנלי.

מה הנקודה שלך...? בשנות ה-20' הנורמה קבעה שהדבר היחיד ששחור יכול להצביע עליו הוא בן-דוד שמואשם באונס; בגרמניה של שנות ה-40' הנורמה קבעה שהמתנה המושלמת לאשתך הוא ערכת סבונים בריח ממזר יהודי ופסיפלורה...למען השם! עד היום יש מדינות מתוקנות, שהנורמה בהן קובעת ש'כוכב נולד' היא "תכנית בידור"! ...היי, אני רק שמחה שנולדנו לתקופה נאורה, שבה המדע מכתיב לנו את הנורמות, ולא קבוצה מצומצמת של אהבלים, שמכפיפים את החברה לסטנדרטים שרק הם יכולים לעמוד בהם כדי לקדם את האינטרסים הכלכליים שלהם...טוב,נו, אולי לא בדיוק "שמחה", זה יכול להתפרש כמאניה-דיפרסיה...אבל לא עצובה! לא,לא...זה אומר שיש לי הפרעת דיכאון...הממ...כן...כן...אני...משועממת (כן, משועממת...) לגבי כל העניין. ...שיט! ADHD! לא,לא, אני לא משועממת! ...והם בטח לא אהבלים! (היי, אף-אחד לא צריך הפרעת-אישיות נרקיסיסטית באמצע החיים...) לעזאזל עם זה! למה אני לא יכולה פשוט לרצות למזמז את אבא שלי ולדקור את אמא שלי כמו בן-אדם שפוי?!

הממ...בקשר לפרנסה, זה באמת די עיכב לי את התכניות. מצד שני, אולי 'להיות דיקטטור של מדינת עולם שלישי עד גיל 25' היה סעיף קצת שאפתני...היי, בואו נודה בזה: אתה יכול להיות מי שתרצה?! מגיע לנו הטוב ביותר?! זה סתם משהו שאיזה פרסומאי המציא כדי למכור נעלי ספורט! בטח, זה מתחיל עם תכונת אופי קטנה שמרכיבה את האישיות שלך: אתה רוצה עבודה ניהולית, אז אתה נפטר מהביישנות שלך...אחר-כך הבוס שלך רוצה כריש מכירות, אז אתה עובד על הצורך המעצבן הזה להגיד לאנשים את האמת...פתאום הוא דורש יכולת להתמודד עם ריבוי-משימות...לפני שאתה מבין מה קורה, אתה אסקימוסית בת 65 עם כנפיים! עכשיו איך לעזאזל תבשל את כל הכלב-ים הזה עד שבעלך יגיע הביתה??? הא?! (מ.ש.ל.?! :| ) ובקשר לעניין השני, אני באמת צריכה לחזור על כל הקטע עם האילן המשפחתי שלי?! (וממתי לעזאזל מגניבות-יתר פוגעת בסיכויים שלך לצאת עם מישהו?!)

ו...ל-kotvana,

חי,חי..."רוצח סדרתי במסווה"...גם לי זה קרה! (עכשיו איך לעזאזל עושים פרצופון מזדהה-עם-חווית-חיים-מצלקת בפורום המחורבן הזה?!) אף-פעם לא הבנתי את זה...מה העניין?! זה העובדה שאני שקטה?! זה בגלל שבמקרה הספר האהוב עליי הוא 'התפסן בשדה השיפון'?! זה כי רצחתי את הזקנה ההיא?! (כי אם זה עוזר, העלילה לא הייתה משהו...!) ו...אני לא בדיוק קארי בראדשו, אבל נראה לי שבעניין האקסית שלך יש לך בעיה קצת יותר חמורה מכל הפרעת אישיות...לצערי, זה נראה כמו מקרה מובהק של תסמונת חברה-עצבנית-מהעבר-יטוזיס. אין טיפול. (היי, אל תירה בשליח! אני רק שופטת אותך!)

ומה לעזאזל...? ה'חרדה' זה החלק הכי גרוע! ז-ה לא חרדה! ואם יש מישהו שמבין משהו בפחד, זה אני! השלט שלי נעצר פעם על 'החיים זה לא הכל'! (ולא, אני לא חושבת שאני מוכנה לדבר על זה עדיין...) לא יודעת, אני הייתי הולכת על משהו קצת יותר קצבי, כמו 'פאדיחה כרונית' או 'שיתוק אישיותי זמני' או 'ג'ף'. (או קיי, או קיי, אני לא בן-אדם בלתי-סביר...אני אהיה מוכנה להתפשר גם על הסימן הזה: "^". אתם איתי או נגדי?! (וכן, אני אבין אם תנדו אותי עכשיו. :| )).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Eyebrow את מטורפת, ואני אוהב את זה
    ברור לך שמהחומרים האלה את יכולה לתת בראש באיזה בלוג חריף.. אם את כבר לא עושה משהו כזה.
    ובכלל מי את? אני אשמח אם תספרי קצת על עצמך

נ.ב. kotvana, גם אהבתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה הנקודה שלך? המדע מכתיב את הנורמות בכתבי עת שמעט מאד אנשים קוראים אותם. ה'פח הגדול' מכתיב אותן להרבה יותר אנשים. חבל שבשלב מוקדם כ"כ בדיון כבר הגענו להשוואה לגרמניה, אבל אז כהיום מי שהיה מחוצה לה שילם מחיר.

לפרנסה זה מאד מפריע, כשבראיון עבודה אתה נמצא בנחיתות אפילו לעומת בבון, וכשהסיכוי שלך למצוא משהו משותף עם המראיין שואף ל-0.

באהבה, כפי ש-kotvana ציין, כשאתה נמצא במערכת יחסים, אי היכולת להצטרף לשיחות המשפחתיות הסוערות על אופנועים ואוכל ממש לא עוזרת לקדם אותה לדברים רציניים, ולהגיע למערכת יחסים כשאתה לא מסוגל סתם לפנות לאשה ולהתחיל אתה מגביל מאד את האפשרויות שלך.

אז נכון שהאנשים שירשתי מהם את התכונות האלה איכשהו התפרנסו והפיצו את הגנים שלהם, אבל נמאס לי שכל דבר שהחברה מעריכה שלאנשים נורמליים מגיע בקלות בשבילי זה לנצח במלחמת עולם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מוכן להשבע שהגבתי כאן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואללה הפורום הזה מתדרדר..... כנראה המנהל פה מצנזר הודעות מתי שבא לו , מה זה השטויות האלה? גם לי צינזרו הודעה.... אם זה ימשיך ככה אני לא ישאר פה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סתם לא מצנזרים, בטח זה היה הסתה לרצח רבין

בכל מקרה נבקש את תגובת הצנזורה.....
    נערך לאחרונה על ידי BBEE10; 19-11-2010 בשעה 01:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה אתה מצנזר או משהו אחר?

אותי כבר נידו. ל-48 שעות. ולכן אני אומר - BYE BYE FORUM, SEE YOU IN THE NEXT LIFE

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לכל החברים שאומרים שצנזרו\מחקו להם הודעות.
    ההודעות שנמחקו\צונזרו לא סתם צונזרו,כמו שאתם יודעים זה פורום חרדה חברתית,וזה עוד פורום רגיש משלל הפורומים בקטגוריה הנ"ל (יעוץ עזרה ובריאות),הנכם מתבקשים לכבד כל אחד,אם אין לכם משהו מועיל להגיד פשוט אל תגידו,זה יותר יעזור מאשר שתגיבו תגובות לא במקום כמו :" גרועה בשולה מוקשים?איך את חיה עם עצמך?" (זאת הודעה שאני מחקתי).
    על כל מה מקרה מה שאני מבקש זה שסה"כ תכבדו את האנשים הסובבים אתכם,אף אחד לא רוצה שתעזבו ואני באמת רוצה שיהיה לכם נח כאן,אבל כמו שאתם מצפים שיתייחסו אליכם בכבוד אנא כבדו את שאר המשתמשים.
    תודה ויום טוב- אושרי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואני חשבתי לתומי שבאמת הפורום מת. מתברר שסתם מוחקים את התגובות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect