עשיתי פרימיום למשך חודש, אני צריך עזרה שם.
מי שיעזור לי להגיע למצב שאני יכול להוציא שם כסף יקבל ממני פיצוי.
אני מדבר על סכום של 5$ ומעלה ... זה סכום נחמד ..
עשיתי פרימיום למשך חודש, אני צריך עזרה שם.
מי שיעזור לי להגיע למצב שאני יכול להוציא שם כסף יקבל ממני פיצוי.
אני מדבר על סכום של 5$ ומעלה ... זה סכום נחמד ..
|
|
מזתומרת לעזור לך להגיע למצב שאתה יכול להוציא כסף?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
15$ המינימום.
ובמקומך לא היתי קונה פרימיום עד שלא היתי מביא כמות הורדות נכבדת.
אני התחלתי בכחה שהתקמצנתי בו נגיד כחה ולא קניתי פרימיום במשך חודשיים לאט לאט פרסמתי והגעתי לסכום של 700 הורדות ביום אלב עשיתי מזה רק 3$ רציתי לעלות מרמה Base לרמה Ultra ואז כחה החלטתי לקנות פרימיום והתחלתי להמיר קבצים מ-MU ואז החלטתי לקנות פרימיום ל-HF כדי שאוכל להמיר משמה גם. אז גם קניתי כל העסק יצא לי 20$ התחלתי לפרסם בחול הורדות של משחקים ולאט לאט אנשים קנו פרימיום הגעתי לכמות שאנשים קנו ביום 6 פרימיום וכחה רק מהפרימיום עשיתי ביום 7$ המשכתי להפציץ כחה חזק והגעתי למצב שאין יום שעובר ולא קונים ממני פרימיום אפילו אם אני לא מפרסם משחקים באותו יום.
החלטתי לבקש מ-uploading לעלות אותי רמה הם ענו תוך כמה שעות ואמרו שהיתה צריך לבקש לפני לעלות רמה מכרתה הרבה פרימיום. הם העלו אותי ואז התחלתי שוב להפציץ ולהפציץ פי 4 יותר הורדות מאז שהיתי ברמה BASE.
הגעתי לזמן שהרווחתי 30$ ביום. זה היה מטורף פשוט והמשכתי כחה ואז ראיתי שזה הולך ממש טוב והפרימיום ב-UL ו-HF נגמרו החלטתי לקנות לחצי שנה. רכשתי לחצי שנה ובייחד הכל יצא לי עד עכשיו שהשקעתי בפרימיום זה 60$ זה נראה די הרבה אבל לא ממש!
הגעתי ב-uploading בשבוע ל-210$ קצת יותר. ראיתי שאני מטורףףףףף פשוט סכום כזה בשבוע זה יכול לממן אותי.
וכחה התחלתי אם זה ועד היום וכרגע אני עושה בשבוע 300$ וזה סכום מאוד נכבד בשבוע.
מקווה שתלך בשיטה שלי! בהצלחה!