קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נתקעתי עם 20 שקל לבד בבית
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 16:39
  2. וואי קלטו.. מקודם היתי מחובר פה לבד...
    על ידי Slash בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 15:58
  3. מי פה מספיק גבר לצאת איתי ראש בראש
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:32
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 19:14
  5. יאיר אלייצור- עדין לבד
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

לצאת לבד?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לצאת לבד?

חברים לא רוצים לצאת לשום מקום, הייתם הולכים לבד למועדון\סארג'? אני סך הכל בן 16.... אם כן זה לא נראה קצת מאוד מוזר? O_0"""

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

מצד אחד זה מוזר, במיוחד בהתחלה..
    מצד שני זה גם משפר בטחון עצמי וגם זה ממש ממש כיף, כשאתה פתאום המלך... יושב עם 5 בנות וכל הפאב מכירים אותך, ואתה יודע שאתה עשית את זה בעצמך

זאת הרגשה מדהימה

חוץ מה כאתה לבד אין לך את מי להאשים בזה שלא יוצא לך, שזה טוב, אין תרוצים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה לא חייב להיות לבד. כרגע זה לבד כי אין לך סביבה של בחורות לצאת איתן, ברגע שתתרגל להסתובב במקומות שיש בהם בנות מן הסתם אתה תסתובב עם בנות. אתה אפילו לא חייב להיות כזה מוצלח, אתה רק צריך להיות שם. (קורס יוגה, לצורך העניין והדיון, יוצר פרי-סקלשן "שקרי". אתה מסתובב עם כוסיות שלא היית מסתובב איתן אחרת, אבל ברגע שאתה איתן זה לא באמת משנה למה ומאיפה. בחורות זה עם חברותי. ואם תצא עם הבנות מהיוגה למסיבה, אולי לא תתחיל עם אף אחת מהן, אבל אתה לא לבד, והן שוות הרבה יותר מעוד שני חברה עם משקפות ובנדנה.)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פאב לילדים בני 16?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם אתה בן 16 - ומתחיל עם בנות 16 אז תעשה מה שבני 16 עושים. תתחיל עם בנות במסיבות לגיל שלך, בפארק שאתה יושב בו, בדרך לבית ספר, בבית קפה על שוקו, מה שבראש שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מבין אותך אבל בוא נסתכל על העכשיו ההווה כרגע אין לי בחורות לצאת איתן אתה אומר שברגע שאני יתחיל לצאת למועדונים לבד אני יסתובב עם בחורות כי חלק מהסגירות שלי יהיו לידידות ולא לחברה?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא, אני אומר שתסתובב עם בחורות כי יש בחורות במועדונים.
    אף אחד לא יודע שאתה לבד כי אתה כל הזמן מדבר עם מישהו, זה הפרנציפ.

זה אולי מוזר לך, אבל זה לא מוזר לאף אחד אחר, כולם מניחים שאתה עם מישהו. פשוט תגיד שלום לכולם,
    אתה תראה שאתה תתחיל לדבר עם אנשים, ואחרי זה הם כבר "חבר'ה" שלך. לא משנה אם באת לבד או באת עם עוד 30 איש.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

בטח, מלא פעמים אני הולך לבד. כשרק התחלתי הייתי יוצא לבד וזה בוודאות הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך כשאתה מתחיל. העובדה שאתה לבד תגרום לך להיות כל הזמן בסט. הגיים שלך ישתפר משמעותית מכך, ירד לך הפחד גישה. תבין שאפחד לא יודע אם באת לבד. הם רואים שאתה עם אנשים ומניחים שהם חברים שלך ובאת איתם.
    כשאני הולך במקום סארג' הקבוע שלי ו90898130 בנות אומרות לי שלום ומסתובבות איתי- זה הישג. וכל זה מ0, לבד וללא גיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

"כרגע זה לבד כי אין לך סביבה של בחורות לצאת איתך" ואת זה אני רוצה לשנות. אני מתכוון שאני יפתח סטים שיהיו לי ידידות (בסיס) וככה אני תמיד יוכל לצאת איתן.
    נערך לאחרונה על ידי krox; 06-12-2010 בשעה 23:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    בטח, מלא פעמים אני הולך לבד. כשרק התחלתי הייתי יוצא לבד וזה בוודאות הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך כשאתה מתחיל. העובדה שאתה לבד תגרום לך להיות כל הזמן בסט. הגיים שלך ישתפר משמעותית מכך, ירד לך הפחד גישה. תבין שאפחד לא יודע אם באת לבד. הם רואים שאתה עם אנשים ומניחים שהם חברים שלך ובאת איתם.
    כשאני הולך במקום סארג' הקבוע שלי ו90898130 בנות אומרות לי שלום ומסתובבות איתי- זה הישג. וכל זה מ0, לבד וללא גיים.
    אתה מתכוון למועדון?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    "כרגע זה לבד כי אין לך סביבה של בחורות לצאת איתך" ואת זה אני רוצה לשנות. אני מתכוון שאני יפתח סטים שיהיו לי ידידות (בסיס) וככה אני תמיד יוכל לצאת איתן.
    שמע אתה לא מבין את הרעיון .
    אתה כל הזמן מחפש להכיר בנות במסיבה ואז מסיבה הבאה ללכת איתן כידידות ואז כאילו אנשים רואים אותך עם בנות וזה פריסלקשין ואז בלה בלה ...
    אבל זה לא חובה מה שהם מנסים להגיד לך באשכול זה שאתה יכול לצאת למסיבה פשוט להתחיל לדבר עם אנשים . שלום פה שלום שם ,
    זה לא כזה קשה תאמין לי . אחרי כל שלום אתה יותר ויותר פתוח ויותר מדבר . ושאתה מדבר עם אנשים ואומר שלום בנות אחרות מסתכלות
    ורואה שאתה חברותי , גבר , צוחק , מדבר עם בנות ... לא אכפת להן אם באת לבד או אם אלה החברים שלך . הן לא יודעות . מה שהן רואות זה רק שאתה בן זוג פוטנציאלי להערב כי שידרת ערך גבוה . במצב הזה בנות נפתחות אלייך יותר מהר ויותר קל לקדם עניינים כי כבר הן נדלקו עלייך כמו שאמרנו מקודם פריסלקשיין .
    מקדם עניינים וסוגר .
    מסיבה הבאה אתה לא חייב לבוא עם מי שהכרת מסיבה קודמת אתה יכול לבוא עוד פעם לבד ולהכיר אנשים באותה דרך הכל אותו דבר רק שבמסיבות הבאות יהיה לך יותר קל ויהיו לך יותר תוצאות כי יש לך ניסיון . אימון אימון אימון !

אם לא הבנת מזה פריסלקשיין , אז זה בחירה מוקדמת .
    תדמיין את זה ככה : אתה הולך עם שתי בחורות כל אחת כוסית על וכל אחת בכל יד שלך ואתה הולך איתן וצוחק וככה מרזיק אותן מהצדדים שלך עכשיו עוברת בחורה מולכם ורואה אותך מרזיק שתי כוסיות וצוחק איתן . היא ישר חושבת וואו איזה גבר הוא ! הלוואי שידבר איתי .
    כל זה כי בשבילה אתה נראה זיין על עם מללא ניסיון בבנות שכיף להיות איתך ואתה בן זוג פוטנציאלי .
    אז זה פריסלקשיין הבחורה נדלקה עלייך עוד לפני שבכלל הוצאת מילה מהפה לכיוונה .
    הסברתי לך למעלה איך עושים פריסלקשיין במסיבה .

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אתה מצחיק אותי ילד!
    אתה שואל אם לצאת לבד ואנשים פה אומרים לך כן. התשובה לא תשתנה אם תמשיך לשאול את אותה שאלה.
    אתה רוצה להכיר בחורות אבל לא עושה את הצעד הראשוני הנדרש: לצאת מהבית!

מזכיר לי את האחיין שלי שפעם במשך שעה סיפר לי איך הוא רוצה ללטף את החתולה שיושבת מטר מאיתנו ורק מחכה שיבוא ללטף אותה.
    ההבדל הוא שזה היה כשהאחיין שלי היה בן 4. מה התירוץ שלך?
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

אני ממליץ בחום, הפעם הראשונה שבה הלכתי לבד למועדון אמנם הייתה מהנה הרבה יותר מהפעם שבאה אחריה (אני מודה שבפעם הבאה אני השתעממתי אבל זה כי לא הייתה לי מטרה סופר ברורה כמו בפעם הראשונה שיצאתי לבד) ואכן, הקטע הוא שאתה אף פעם לא באמת תהיה לבד, ובקטע של פריסלקשן זה בהחלט כלי שימושי, אפילו בשבועיים הכי גרועים שלי כשיצא לי להיות עם ידידות במועדונים אנשים הסתכלו עליי אחרת, גם בנים וגם בנות, זה שיצאתי די טמבל זה סיפור אחר , אבל זה לא יחזור על עצמו לפחות, אגב, אנשים ינסו להפיל אותך ולא בכוונה (במידה ואם תפגוש אנשים שאתה מכיר), הרבה פעמים שראו אותי לבד שאלו אותי עם מי אתה פה? אז תמיד הייתי מפליץ שם של כמה חבר'ה אחרים וזהו, לא ביג דיל, וכמו שSTREET LIGHT ציין כשתצא לבד לא יהיה לך אפילו חצי תירוץ וככה אתה גם יודע שאתה עושה דברים בשביל עצמך ולא בשביל אחרים, הסטים הטובים ביותר שלי היו כשפתחתי לבד (פעם אחת חבר הצטרף אבל את האמת הייתי מסתדר גם בלעדיו חח).

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    אני מבין אותך אבל בוא נסתכל על העכשיו ההווה כרגע אין לי בחורות לצאת איתן אתה אומר שברגע שאני יתחיל לצאת למועדונים לבד אני יסתובב עם בחורות כי חלק מהסגירות שלי יהיו לידידות ולא לחברה?
    איו דבר, כזה ליסגור מישהי לידידה אם אתה לא רוצה שהיא תיהיה ידידה, אתה תסגור איתה למה שאתה מכוון שתסגור איתה.
    לצאת למועדון לבד יהיה לך קשה אני אומר לך, תנסה לקחת חבר אחד אפילו זה יהיה עדיף, בכללי תתחיל עם בנות כל פעם שאתה רואה בנות, בעיר, בדרך לשם, בדרף לפה, בנות מסתובבות בעולם בידיוק כמוך, אתה פשוט צריך לשים לב לזה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    איו דבר, כזה ליסגור מישהי לידידה אם אתה לא רוצה שהיא תיהיה ידידה, אתה תסגור איתה למה שאתה מכוון שתסגור איתה.
    לצאת למועדון לבד יהיה לך קשה אני אומר לך, תנסה לקחת חבר אחד אפילו זה יהיה עדיף, בכללי תתחיל עם בנות כל פעם שאתה רואה בנות, בעיר, בדרך לשם, בדרף לפה, בנות מסתובבות בעולם בידיוק כמוך, אתה פשוט צריך לשים לב לזה.

אז זהו שאני רוצה לסגור כמה בנות לידידות ככה שבפעמים הבאות אני לא יצטרך ל"עשות חברים" במועדון ויבואו איתי בנות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect