קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [פרסום] טריילר חדש לסרט "טרון-המורשת" מרשים ביותר! כדאי להיכנס!
    על ידי Grid בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-07-2010, 22:51
  2. [ביקורת]סרט:איירון מן 2|Iron Man |מדע בדיוני|חלק-1
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-04-2010, 23:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

טרון – המורשת - ביקורת סרט

  1. #1
    AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    תאריך הצטרפות
    01/2008
    הודעות
    25,306
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.
    מין: נקבה

    ברירת מחדל טרון – המורשת - ביקורת סרט


    קצת עצוב שהסרט הלוהט של החורף ואחד הסרטים המתוקשרים של השנה האחרונה מתגלה כנפיחה פטפטנית מייגעת ומיושנת. אפילו פעלולי התלת מימד המאוד לא מרשימים לא מצליחים לעורר את הסרט מהתרדמת שבה "טרון" הסרט הכושל נכנס לתוכה בשנת 1982 ומאז לא התעורר. גם הבמאי ג'וזף קוסינסקי, צוות התסריטאים, הפעלולנים, אנשי האפקטים הממוחשבים וצמד המוסיקאים דאפט פאנק, לא מצליחים להפיח חיים בגופה של היצירה המדע בידיונית הקלאסית וליצור לה המשך ראוי.



    העלילה צפויה להחריד ומתרחשת בעולם של משחקי מחשב מיושנים משהו. סאם פלין בן ה-27 יוצא בחיפושים אחרי אביו קווין פלין שנעלם לפני כ 25 שנים ומוצא את עצמו לכוד בעולם האכזרי של תוכנת משחקי גלדיאטורים. תוך כדי מאבק השרדות לחיים ומוות הוא מנסה למצוא את אביו שאבד באותו עולם ולנסות ולחדש איתו את הקשר. ברידג'ס שהופך לעת זקנה לכוכב הקולנוע ההוליוודי הגדול שהוא כול כך ניסה להיות במשך כול כך הרבה שנים, מגלם את האב ואת קלו יציר כפיו הדומה בעזרת אנימציה ממוחשבת לברידג'ס הצעיר כמעט כשתי טיפות מים.



    את סם פלין מגלם הצעיר גארט הדלונד האיום, אוליביה ווילד מאוד יפה אבל גם היא פשוט איומה. ברידג'ס הוא היחיד שאיכשהו נראה כמו שחקן מקצועי והתסריטאים היו מספיק אדיבים כדי להעניק לו הזדמנות לשחזר מדי פעם את דמותו הבלתי נשכחת מ"ביג ליבובסקי" בעזרת משפטים משעשעים שהיו יותר מתאימים לדמות האהובה שגילם בסרטם של האחים כהן.



    "טרון מורשת" עמוס דיבורים, העלילה צפויה, הדמויות לא מעניינות והשיחזור הדיגיטלי של ברידג'ס הצעיר פשוט לא משכנע. גם פעלולי התלת מימד שהיו נראים מרשימים בקדימונים בקולנוע לא באמת מרשימים בסרט באורך מלא. מה שלא עובד ב"טרון מורשת" היא סיבה אחת ויחידה: הוא יצא מפס יצור ונראה זהה לאלפי סרטים אחרים על בן שצריך להציל את אביו, אח שצריך להציל את אחיו, אב שצריך להציל את בנו. פעם זה מהמאפיה, פעם זה קרטל סמים, פעם אחרת זה בזמן מלחמה והפעם ממשחק מחשב שקם על יוצרו.



    "טרון מורשת" ישכח במהירות וההשפעה שלו על שוברי הקופות והאולפנים ההוליוודים תהיה ברורה ומשמעית, לא משנה כמה תשקיעו בפרסומת או בפעלולים, אם אין לכם סיפור טוב, דמויות מעניינות ושחקנים שיכולים לגבות אותם עדיף לא לעשות את הסרט במיוחד כשמדובר בסרט המשך לסרט קולנוע כושל משנת 1982. "אוואטר" זה לא ונוסטלגיה לא צריך לעורר לתחייה בעזרת סרטי המשך איומים.
    Erik Lamela 8




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    תאריך הצטרפות
    12/2008
    הודעות
    8,964
    לייקים
    655
    נקודות
    399
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה על הביקורת



    קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:


  4. #3
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מויישלה גדול אוז
    תאריך הצטרפות
    07/2010
    הודעות
    73
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה, ראיתי אותו - אחד הסרטים!


+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect