אני מנסה לצרוב משחק בImgBurn ובאמצע שזה טוען זה מעלה לי את השגיאה הזאת: מה זה אומר בכלל ומה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים...
נכתב במקור על ידי -ariel- אני מנסה לצרוב משחק בImgBurn ובאמצע שזה טוען זה מעלה לי את השגיאה הזאת: מה זה אומר בכלל ומה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים... תצלם לי את הקובץ שאתה מנסה לצרוב.
נכתב במקור על ידי FlyingSoul תצלם לי את הקובץ שאתה מנסה לצרוב. זה הסאן אנדרס אחי שאמרתי לך
נכתב במקור על ידי -ariel- זה הסאן אנדרס אחי שאמרתי לך ... תצלם לי את הקובץ לדוגמא: כדי שאני אראה איזה סוג הקובץ.
נכתב במקור על ידי FlyingSoul ... תצלם לי את הקובץ לדוגמא: כדי שאני אראה איזה סוג הקובץ. הנה אחי קח:
נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 26-12-2010 בשעה 21:49.
נכתב במקור על ידי -ariel- הנה אחי קח: לא של השגיאה של הקובץ, סתכל איך אני צלמתי. פשוט נראה לי שהקובץ שלך הוא לא ISO או DVD, לכן אני רוצה להיות באיזה פורמט הGTA.
נכתב במקור על ידי FlyingSoul לא של השגיאה של הקובץ, סתכל איך אני צלמתי. פשוט נראה לי שהקובץ שלך הוא לא ISO או DVD, לכן אני רוצה להיות באיזה פורמט הGTA. אחי תיקנתי זה בטעות שמתי
נכתב במקור על ידי -ariel- אחי תיקנתי זה בטעות שמתי אה אוקי, חחח תפתח אחד מהRAR (דאבל קליק) ותוציא את הקובץ שנמצא בפנים.
טוב הנה:
נכתב במקור על ידי -ariel- טוב הנה: ואת הקובץ הזה אתה לא מצליח לצרוב?
נכתב במקור על ידי FlyingSoul ואת הקובץ הזה אתה לא מצליח לצרוב? כן אחי שאני מנסה לצרוב זה עושה לי תשגיאה
נכתב במקור על ידי -ariel- כן אחי שאני מנסה לצרוב זה עושה לי תשגיאה חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון. צרבתה DVD כבר בעבר? אם כן, אז כנראה שהקובץ פגום.
חוקי הפורום