טוב אנלא רגיל לפתוח נושאים כאלה ולהתעמק בנושא הזה ולספר על זה בכלל , אבל סתם רציתי חוות דעת .
קראתי די הרבה חומרים , פחד גישה כמעט ואין לי בדרך כלל , אני ושני חברים היינו בסנטר , בדיוק דיברנו על הנושא של הפיק אפ ועמדנו באיזשהו מקום ופתאום איזו מישהי נחמדה "נכנסה" בי כזה בקטנה . החלטתי לנסות להדגים להם כמה מהדברים שלמדתי .
ממש כמה שניות אחרי זה היא התיישבה כמה מטרים ליד , באתי אליה בשאלה הראשונה שעלתה לי לראש " סליחה , תגידי , אני חייב לשאול , ממבט ראשון , אני נראה לך יותר הודי או תימני ? " , היא חשבה כמה שניות וענתה לא זה ולא זה , בשלב הזה חברים שלי חתכו הצידה .
עכשיו פשוט ישבתי שם ואפשר לקרוא לזה קיבלתי בלאק ענק , לא היה לי מה לומר כאילו זהו שאלתי שאלה והיא ענתה וצחקנו קצת וזהו כאילו .
שאלתי אותה מה היא עושה עכשיו והיא ענתה שהיא מחכה לחברה .
היה שקט מטורף מפדח כזה שאני והיא יושבים איזה 40 שניות וחזרתי לשאול אותה " בתור בת , מה את אומרת , אם היית מכירה איזשהו בחור נחמד לאללה והייתם מתאהבים והכל היה מגניב וזורם , אחרי שבוע את מגלה שהוא פיקאפר , שזה אומר אנשים שלומדים איך להתחיל איתך ואשכרה מנסים את זה על כל מיני בחורות . היחס שלך אליו היה משתנה או לא ? " , היא ענתה לי "לא יודעת , אם הוא ממש חמוד אז כנראה שאני אמשיך איתו" , ואז עוד כמה שניות שקט , חברה שלה הגיעה , ראיתי שזה כנראה לא יתקדם מהצד שלי כי הייתי די תקוע אז זרקתי כזה טוב היא הגיעה אני לא אפריע לכם וזה .
אני שואל , מה הייתם עושים במקומי , איך הייתם ממשיכים , וסתם פרטו כזה כדי שיהיה לי מה לקרוא
תודה

ציטוט ההודעה