קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המטרה שלי בחיים...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 03:46
  2. בחיים אבל בחיים לא כאב לי ככה =\
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 16:01
  3. [יעוץ] חבר'ה אני רוצה להתעייץ איתכם מה שווה לקנות יותר
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:53
  4. צריך יעוץ על אייפוד
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:49
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[יעוץ] מטרות בחיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל [יעוץ] מטרות בחיים.

נדהמתי לגלות איזה דיונים מעניינים יש בפורום הזה ועל החכמה של אנשים פה

לאחרונה השתוקקתי למצוא מטרות בחיים שלי ויעדים כדי להרוויח אותם ולהיות מאושר.

היום אני חושב שגיליתי את המטרות שלי לטווח הקרוב ( שהם בלא גלוי מטרות שלי הרבה זמן כבר, לפחות אחת מהן)

1 ) להצליח בלימודים במיכללה (אני עתודאי) שזה לא קל בשבילי כי כולם בכיתה שלי עם ידע קודם כי היו להם מורים טובים והם הבינו את החומר בתיכון מה שלי לא היה.. אני בפחדים אבל אני אתמודד.

2 ) חברה רצינית, בנות בכללי. בחיאת חברה כבר שנתיים או יותר אני רוצה את זה. מה לא עשיתי.. פיקאפ (שעד היום אני מתעסק בו אבל פחות בלעשות את מה שאומרים שם כמו תוכי ויותר בלבנות את עצמי ולהיות גבר 'אלפא'), מועדונים (שם חוץ מסטוץ של רבע שעה לא יוצא כלום) , מסיבת טבע, פייסבוק וכו' ..

3 ) הנאה, כיף , ניצול מלא של החיים (דבר שלא הייתי מודע אליו ולא עשיתי אותו עד גיל 17 (היום אני בן 18)).
    אני ממש ממש משתדל לקיים את המטרה הזאת. אני משכנע חברים לצאת למקומות מעניינים , מועדונים , כיף חיים ( אני פריק של הנאה בחיים אני פשוט מלא באנרגיה והיא לא נגמרת ! אני כל היום שומע שירים של מסיבות ).
    אני רוצה בגיל 80 לחייך ולהיזכר בשטויות שעשיתי בגיל צעיר.

עכשיו התנגשות בין 2 ל 3 :

בזמן האחרון כשגיליתי את הרצון להנאה מהחיים, למשל שילשום הייתי במועדון ממש איכותי ובאתי כדי להנות בסופ"ש עד שהגיע שהייתי עמוס בלימודים במיכללה.
    באתי עם 3 חברים נהנתי רקדתי כמו מטורף והלכתי להתחיל עם בנות (דבר שאם הייתם אומרים לי לפני שנתיים-3 שאני יעשה הייתי צוחק אבל אני גאה בעצמי ברמה מטורפת שהשתנתי אני אוהב את עצמי בגלל זה שלקחתי את עצמי בידיים) , בקיצור יש לי איזה ריקוד Shuffelin' למי שמכיר שאני ממש טוב בו , נדלקתי עליו בגלל פארטי רוק למי שמכיר חח בקיצור ניגשתי לאיזה אחת בגישה של כיף + אולי להשיג איתה משהו התחלתי לעשות שאפלינג לה ולחברות שלה ופתאום היא גם עשתה לי חח היא ידעה שאפל וזה היה מגניב נהננו וזה אבל באותו זמן חשבתי לעצמי בראש.. מה אני עכשיו ירקוד איתה צמוד? זה יהיה דפוק אז פשוט עשיתי איתה כיף ולא "השגתי" אותה..
    רקדתי צמוד עם בחורות עשיתי כיף והכל וחזרתי עם חיוך הביתה.
    יש לי בעיה עם להגיע לתאכלס עם בחורה במועדון אבל אני מנסה להתגבר על זה..
    עוד בעיה היא עם דיבור ברעש .. למשל פעם היה לי קטע עם בחורה במועדון שראיתי שהיא התעניינה בי אבל לא הרגשתי בנוח לדבר עם כל הרעש הזה גם אין לי קול חזק ממש אז זה די נדפק כי לא הייתי מפוקס בשיחה הייתי יותר בקטע של לרקוד והיא היתה ילדה טובה כזאת אז סוג של איבדתי אותה וגם אחרי זה ביקשתי מספר פלאפון וחברה שלה המניאקית לא הסכימה לתת כי לא נתתי לה תשומת לב אבל שטויות מטעויות לומדים..

הייתי רוצה לקבל עזרה בנוגע למטרות שלי ויש לי עוד שאלה חשובה..

האם זה אפשרי להתמקד בכמה מטרות ולהשיג אותם באותו זמן? או שצריך להתמקד רק במטרה אחת? הלימודים והבחורה מאוד חשובים לי.

אם מישהו יעזור לי בכיצד להשיג את המטרות האלה אני יודה לו מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 17-09-2011 בשעה 19:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

תגובה ראשונית: מה אתה צריך בחורה שמפריעה לך להנות מהחיים?

להתמקד בשתי מטרות זה אפשרי (למרות כל מני קלישאות שאומרים על ההבדל בין נשים לגברים) רק צריך לקחת בשחבון שלפעמים יש קונפליקט וצריך לבחור מה יותר חשוב.

נ.ב.
    אתה יכול ללמד אותי את הריקוד?
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אני רוצה הזדמנות לאהוב להרגיש מה זאת מחויבות וכל מה שמסביב..ואחרי זה כמובן שלא יזיקו סטוצים וכו' אבל העיקר להרגיש מה זה..

ודרך המחשב אני לא יכול ללמד אותך מה שאני יכול לעשות זה להגיד לך לחפש ביוטיוב shuffeling tutorial חח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנדריי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Define your fears instead of your goals."

כן זה אפשרי, תנס להתמקד מ-1 עד 3 מטרות עיקריות ולא יותר. ואם 2 מטרות דומות ורואים שאפשר לשלב ביניהם, למשל הנאה, הרפתקאות ואהבה עם בחורה. אתה יכול לשלב בין השניים, וליצור לעצמך מטרה אחת אך היא יותר בכיוון של מה שאתה מחפש, הנאה, הרפתקאות ואהבה.

נגיד יוצא לך מטרה אחת שהוא קשור ללימודים ולקריירה וכו' והשניה זה הנאה ועם בחורות.

שמת לב שהשילוב של שניים יוצא לך יותר זורם, ספונטני כזה ולא תקוע - סביר להניח שאם היית מגדיר לעצמך מטרה רק בחורות, זה לא היה הולך ספונטני. רק בגלל שאתה אדם שאוהב הנאה, לבלות וכו'. אז השילוב של שניים נראים טובים, זה כמו גל שאתה יכול לרכוב עליו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

1 ) להצליח בלימודים במיכללה (אני עתודאי) שזה לא קל בשבילי כי כולם בכיתה שלי עם ידע קודם כי היו להם מורים טובים והם הבינו את החומר בתיכון מה שלי לא היה.. אני בפחדים אבל אני אתמודד.
    בשביל מה?

2 ) חברה רצינית, בנות בכללי.
    למה?

3 ) הנאה, כיף , ניצול מלא של החיים.
    מה זה ייתן לך?

בקיצור יש לי איזה ריקוד Shuffelin' למי שמכיר שאני ממש טוב בו
    אתה לא היחיד מותק, גם אני הבנתי את הפוטנציאל של הריקוד הזה עוד בשנת 2006...

ממתין לתשובותיך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בשביל מה?

למה?

מה זה ייתן לך?

אתה לא היחיד מותק, גם אני הבנתי את הפוטנציאל של הריקוד הזה עוד בשנת 2006...

ממתין לתשובותיך.
    בשביל מה להצליח בלימודים?
    כדי להצליח בצבא, להצליח מחוץ לצבא לקבל משכורת יפה להיכנס להייטק, לא לאכזב את המשפחה..

למה בנות?
    כי זה כיף, אני אוהב בנות חח אני אוהב מגע של בחורה, אני רוצה לחוות אהבה..

למה כיף ולנצל תחיים?
    כי זאת המהות של החיים מבחינתי, חיים לא מהנים זה חיים מבוזבזים ועצובים ואני הולך לתת בראש ולהנות !

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    נדהמתי לגלות איזה דיונים מעניינים יש בפורום הזה ועל החכמה של אנשים פה

לאחרונה השתוקקתי למצוא מטרות בחיים שלי ויעדים כדי להרוויח אותם ולהיות מאושר.

היום אני חושב שגיליתי את המטרות שלי לטווח הקרוב ( שהם בלא גלוי מטרות שלי הרבה זמן כבר, לפחות אחת מהן)

2 ) חברה רצינית, בנות בכללי. בחיאת חברה כבר שנתיים או יותר אני רוצה את זה. מה לא עשיתי.. פיקאפ (שעד היום אני מתעסק בו אבל פחות בלעשות את מה שאומרים שם כמו תוכי ויותר בלבנות את עצמי ולהיות גבר 'אלפא'), מועדונים (שם חוץ מסטוץ של רבע שעה לא יוצא כלום) , מסיבת טבע, פייסבוק וכו' ..

3 ) הנאה, כיף , ניצול מלא של החיים (דבר שלא הייתי מודע אליו ולא עשיתי אותו עד גיל 17 (היום אני בן 18)).
    אני ממש ממש משתדל לקיים את המטרה הזאת. אני משכנע חברים לצאת למקומות מעניינים , מועדונים , כיף חיים ( אני פריק של הנאה בחיים אני פשוט מלא באנרגיה והיא לא נגמרת ! אני כל היום שומע שירים של מסיבות ).
    אני רוצה בגיל 80 לחייך ולהיזכר בשטויות שעשיתי בגיל צעיר.

עכשיו התנגשות בין 2 ל 3 :

בזמן האחרון כשגיליתי את הרצון להנאה מהחיים, למשל שילשום הייתי במועדון ממש איכותי ובאתי כדי להנות בסופ"ש עד שהגיע שהייתי עמוס בלימודים במיכללה.
    באתי עם 3 חברים נהנתי רקדתי כמו מטורף והלכתי להתחיל עם בנות (דבר שאם הייתם אומרים לי לפני שנתיים-3 שאני יעשה הייתי צוחק אבל אני גאה בעצמי ברמה מטורפת שהשתנתי אני אוהב את עצמי בגלל זה שלקחתי את עצמי בידיים) , בקיצור יש לי איזה ריקוד Shuffelin' למי שמכיר שאני ממש טוב בו , נדלקתי עליו בגלל פארטי רוק למי שמכיר חח בקיצור ניגשתי לאיזה אחת בגישה של כיף + אולי להשיג איתה משהו התחלתי לעשות שאפלינג לה ולחברות שלה ופתאום היא גם עשתה לי חח היא ידעה שאפל וזה היה מגניב נהננו וזה אבל באותו זמן חשבתי לעצמי בראש.. מה אני עכשיו ירקוד איתה צמוד? זה יהיה דפוק אז פשוט עשיתי איתה כיף ולא "השגתי" אותה..
    רקדתי צמוד עם בחורות עשיתי כיף והכל וחזרתי עם חיוך הביתה.
    יש לי בעיה עם להגיע לתאכלס עם בחורה במועדון אבל אני מנסה להתגבר על זה..
    עוד בעיה היא עם דיבור ברעש .. למשל פעם היה לי קטע עם בחורה במועדון שראיתי שהיא התעניינה בי אבל לא הרגשתי בנוח לדבר עם כל הרעש הזה גם אין לי קול חזק ממש אז זה די נדפק כי לא הייתי מפוקס בשיחה הייתי יותר בקטע של לרקוד והיא היתה ילדה טובה כזאת אז סוג של איבדתי אותה וגם אחרי זה ביקשתי מספר פלאפון וחברה שלה המניאקית לא הסכימה לתת כי לא נתתי לה תשומת לב אבל שטויות מטעויות לומדים..

הייתי רוצה לקבל עזרה בנוגע למטרות שלי ויש לי עוד שאלה חשובה..

האם זה אפשרי להתמקד בכמה מטרות ולהשיג אותם באותו זמן? או שצריך להתמקד רק במטרה אחת? הלימודים והבחורה מאוד חשובים לי.

אם מישהו יעזור לי בכיצד להשיג את המטרות האלה אני יודה לו מאוד.
    העזרה הכי טובה שאני יכול להביא לך היא - לפרק את המטרות האלו לשלבים. ל-תת-מטרות

תסכים איתי שיש מטרות (כמו לדוגמא 'חברה רצינית') שדורשות כמה שלבים מקדימים , לפני שתגיע למטרה המבוקשת..
    הצלחה בלימודים לדוגמא מתפרק ל:
    - להשקיע יותר
    - להכין ש.ב בזמן
    - לישון טוב בלילה כדי להיות עירני ומפוקס בזמן הלימודים
    .
    .
    .
    .

כל אחת מהמטרות שלך אפשר וצריך לפרק למטרות פשוטות יותר.. ברות-ביצוע. כאלו שיהיה לך פשוט יותר לבצע.
    לדוגמא , אם תזכור שאתה צריך להצליח בלימודים , אז סבבה.. צריך להצליח.
    אבל אם תפרק את זה למטרות כמו שהצעתי לך , ותיזכר ש"צריך לישון טוב בלילה" - אז זה יהיה יותר פרקטי. אתה תלך לישון בשעה סבירה , וזה ישפיע ישירות על המטרה הגדולה שלך.

מקווה שהבהרתי את הנקודה.. ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 21-09-2011 בשעה 02:54.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect