תחשבו על זה, אולי הם תכננו להכניס את הארוס של ליהיא
אז הם בכוונה העיפו את סיוון דרור כדי שעתי יהיה של ליהיא..
מה דעתכם?
תחשבו על זה, אולי הם תכננו להכניס את הארוס של ליהיא
אז הם בכוונה העיפו את סיוון דרור כדי שעתי יהיה של ליהיא..
מה דעתכם?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
|
|
ברור שזה מכור, חבר שלי הראה לי את זה.
זה ההפקה של האח הגדול. שלחו למשפחה של נופר
וזה הגיע אליו:
ליהיא ואבירם הם המשימה הראשונה והאמתית של האח!
מעולם לא היו מאורסים באמת הכול מבוים והכול הצגה למען הרייטינג!כבר באודישנים אבירם רצה להיכנס לבית האח וכשהבינו שהם חברים עלו על הגל ובימו את ההצגה אחת לאחת !ליהיא נכנסה לבית על תקן מאורסת וקיבלה הוראה להדגיש זאת ולנפנף בטבעת ! ולהתחיל ברומן סוער גם אם הוא יהיה חד צדדי! עמיר נתפס על ידי סיוון א נשאר עתי ואז ההפקה לא ציפתה שסיוון ד שיש לה בן זוג תתעלק עליו כמעט שהמשימה השתבשה להם ואז בא הפתרון היצרתי להעיף אותה ולפתוח את הדלת לליהיא ! כשהאח החזיר את סיוון למספר דקות כל כוונתו הייתה שסיוון תעביר לה מסר ותלחש לה להתחיל ברומן וכך היה!בואו של אבירם ידוע לליהיא שהיא היחידה שפלטה אתמול שביום רביעי יש דיירים חדשים כשכל השאר חושבים שלפחות יש עוד שבוע שבועיים! מה גם שבדיוק אתמול היא דיברה עליו כאילו במקרה וגם סיפרה לפרידה השבוע שהיא חלמה חלום שאבירם נכנס לבית האח! על כן הכול היה מתואם ומתוכנן כפי שעשו למאיה בוסקילה ודודי ובקשו ממאיה לעשות את עצמה מופתעת ! יורם יגאל התאומות וליאם עפו כדי להשאיר את ליהיא על מנת שכל ההפקה והמשימה לא יהרסו להם ! זו האמת ועכשיו תראו את ההצגה איך היא תהיה בהלם כביכול ואיך הרייטינג מרקיע שחקים וכל הפרסומאים יזרימו להם מיליונים!
ספוילר:
אוווי איזה בולשיט !
יכול להיות שיש פה ושם ניסיונות להביא את זה לאן שההפקה רוצה, לא מעבר לזה.
אתם מגזימים באמת ! מה ניראה לכם הכל כאן מכור !?
פה ושם מנסים להגיע למצבים של אקשן, מנסים לסלול את הדרך לאלה שההפקה רוצה, אבל לא עושים את זה בדרך כזאת.
כל סידרת ריאליטי מכורה, השאלה היא עד כמה ?
לשעבר 'Like
חח לא נראה לי שההפקה הייתה מדיחה את סיוון בגללה, הרי הן היו רבות עליו וזה היה מביא אקשן אז זה לא נראה לי הגיוני.
אני חושב שהאח הגדול מכור, סתכלו על זה ככה: 2 האחיות עפו בהדחה כפולה ולפי ידיעתי הרבה הצביעו להן [הם סקסיות ואתם לא יכולים להגיד שלא] איך זה הגיוני ששתיהן ביחד באותה ההדחה ובהדחה הכפולה הראשונה... לא הגיוני
הגיוני מאוד כי הקולות התחלקו ביניהן זאת מתמטיקה פשוטה. ולא ניראה לי שזה מכור 100 אחוז אלא ההפקה משחקת קצת בחוטים
ברור שמכור , אין כזה דבר ריאליטי לא מכור . מתי תבינו את זה .
מכור.
אין תוכנית ריאלטי שהיא לא מכורה
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot