שלום לכולם.
סוף סוף התחלתי עם בחורה דרך הפייסבוק והלך סבבה סיפרתי לה בדיחות ודיברנו על החיים ועד......
עכשיו נגיעה לעיקר:
לקראת סוף השיחה הצעתי לה לצאת איתי (השיחה הייתה בערך שעה וחצי)אמרתי לה:"אני הולך עוד מעט לעשות על האש עם חברים וגם x יהיה שם את מכירה אותו?"היא ענתה שלא וצחקה ואז שאלתי אותה עם היא רוצה לבוא גם והיא סירבה אבל היא אמרה:"תודה על זה שהזמנתה אותי"
אמרתי לה שאם היא תתחרט ובכל זאת תחליט לצאת שתדבר איתי והיא צחקה ואמרה סבבה.
[COLOR="rgb(0, 191, 255)"]אחר כך היא פשוט התנתקה מהשיחה.זה בסדר מה שעשיתי?כאילו היא התנתקה אחרי הרבה זמן לא מיד[/COLOR]
ואני רציתי לסיים את השיחה ולהראות לה שאני מעוניין בא והיא הייתה מנותקת אז שלחתי לה בפרטי את ההודעה הבאה:"טוב היה כיף לדבר איתך,נתראה כבר מחר בחוג.
ביי"
[COLOR="rgb(255, 140, 0)"]האים זה בסדר כי היא לא ענתה לי ובזמן השיחה גיליתי שיש לי ולה הרבה במשותף ואני לא רוצה לסיים איתה את הקשר?[/COLOR]
בבקשה אני מקווה שלא עשיתי טעויות.(בכללי במהלך השיחה דיברנו וצחקנו מלא אבל אני דואג כי זו פעם ראשונה שאני מעז להתחיל אם בחורה)
בזמן השיחה ככה באמצע היא התחילה לעשות לי like בסטטוסים וכדומה .
בבקשה תגידו לי שמה שאמרתי לה בסדר.
תודה לעוזרים(סורי על החפירה)/
ועוד דבר:היום אני איתה בחוג וחשבתי להתחיל להתקרב אליה,האים זה בסדר להתקרב אליה או שעדיף אחרי השיחה של אתמול לתת לה ספייס?ולדבר איתה אחר כך.
נ.ב:איך אני יכול לפעם הבאה להציעה לה לצאת איתי ושהיא תסכים לי?
תסתכלו בקישור הבא שתבינו על מה אני מדבר יותר טוב:תכתבו בגוגל :טעות או לא (15) ותיכנסו לקישור של ***
תודה לעוזרים![]()

ציטוט ההודעה