נכתב במקור על ידי
Mr.PoTHeaD
קראתי כמה דעות של אנשים פה, באמת שאני מזועזע!
אני באמת לא מאמין שאנשים פה כותבים שלא צריך לשחרר את גלעד.
בתור חייל הדבר הראשון שאני חושב עליו זה אם אני הייתי במקומו מה היה קורה.
זאת אומרת, שחייל מתגייס הוא תורם את כולו למדינה, הוא אפילו נשבע בטירונות לתת הכל בשביל המדינה גם את חייב אם יצטרך!
אבל ברגע שהגלגל מסתובב לא עושים כלום בשביל להחזיר אותו הביתה?! לאן הגעתם אנשים זה אח שלכם!!!
ובתור חייל אני אומר לכם שזה מוריד את המוטיבציה להתגייס ב70% מהמקרים אם לא יותר. בכל זאת, מי ירצה לשרת מדינה שלא תעשה כלום למענך שתצטרך?
עם כל הצער שבדבר, צריך לתת להם כמה מחבלים שהם דורשים, כי בסופו של דבר אנחנו מדינה הומנית, אנחנו לא חיות, ערך חיי האדם אמור להיות בראש ובראשונה. אז נכון קיים הקונפליקט שסביר להניח שהמחבלים האלה ייעשו פיגועים, ויקחו אחרים חפים מפשע. אבל זהו סיכון שחייבים לקחת.
אם תשאלו אותי, הדבר הנכון לעשות הוא להחזיר את אחינו גלעד ולהמשיך לפעול ולהיאבק בטרור בכמה רמות יותר.
ואני מבטיח לכם שאם נהיה קצת יותר קשים ואגרסיביים עדיין ימשיכו לתמוך בנו מבחוץ. אולי לא כולם אבל את העזרה המינימלית שלנו אנחנו נקבל ובסופו של דבר זה ישתלם.
ברור לי שהכל זה פוליטיקה, והכל עניין של קשרי חוץ, אבל יחד עם זאת אנחנו צריכים קצת לשחרר את הרסן, ולעשות קצת מעבר למה ש"מרשים לנו", בסופו של דבר יבינו אותנו. וגם אם לא, גלעד יהיה בבית!
אולי אני נאיבי אבל ככה אני רואה את הדברים בתור חייל.
המשך יום נעים