קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
סיבוב באבולפיה עם ידידות וכמעט סגירת KC
הלכתי אני ועוד מישהו בפעם הראשונה שאני רואה אותו בחיים שלי לעשות סארג בסינמה
קיצרר סתם עברנו לקניון הזהב ראינו אין הרבה בנות וזה קיצר החלטתי להתקשר ל2 ידידות בשביל להעביר תזמן וזה
הלכנו קצת בגשם ... פגשנו אותן חבר שלי בכלל לא דיבר ניסיתי לצרף אותו לשיחה אבל הוא לא זרם
טוב נו בכל זאת הוא כולה שבועיים בתחום והפעם הראשונה שלו בסארג
התמקדתי במטרה שלי הייתי מגדיר אותה 7 וחצי ככה ואת חברה שלה כ6
כל הזמן שהייתי עם המטרה שלחתי לה נאגים וכאלה לא כלכך זוכר מה היה שם
אני רק זוכר שליווינו את חבר שלי הביתה ובאותו הזמן עשיתי עלייה קינו מגע שמתי עלייה ידידים על הכתף
הרחתי אותה הרחתי את השיער שלה היא שלחה לי הרבה LOL בסופו של דבר סיימנו ללוות את אותו החבר
עכשיו הלכתי ללוות אותה טיפה ככה בדרך של אבולפיה ( היא גרה בחולון ) הגענו לתחנת אוטובוס לקחתי אותה ושמתי אותה עליי
בידיוק על הזין שלי חחחח
בקיצור אחריי זה לא היה לה נוח היא אמרה שהיא שמנה וירדה לי מהברכיים אחריי זה אמרתי לה שלא נוח לי בתחנת אוטובוס ולקחתי אותה לצד בזמן שהחברה שלה מדברת עם אבא שלה באותו הזמן היא שאלה לאן אני לוקח אותה אמרתי לה שהיא באה איתי ושזה סוד בקיצור לקחתי אותה לאיזה סמטה חשוכה שם באבולפיה עשיתי לה הרבה קינו בדרך נישקתי אותה בלחי חיבקתי אותה וכאלה בקיצור אחריי 3 דקות שאני מדבר איתה אמרתי לה נכון שאת מתה לנשק אותי היא אמרה אולי היא אמרה נכון שאתה אוהב אותי אמרתי זה סוד חחח אחריי זה היא באה אליי ואומרת לי נוו אתה אוהב אותי ? אמרתי לה שאני מחבב אותה בקטנה ונישקתי אותה במצח
אחריי כמה זמן היא אמרה שהיא אולייייייייייי אוהבת אותי יענווו אני חושב היא משחקת אותה קשה להשגה אחריי זה הסתכלתי לה על השפתיים היא הסתכלה לי בעיינים באתי לנשק אותה הנחתיי ממש את השפתיים שלי על השפתיים שלה ופתאאוםם היא אומרת לי אני לא מתנשקת בפגישה הראשונה אז בתגובה לכך אמרתי גמאניי לאא והורדתי טיפה הילוך ככה לתת לה להשתגע קצת ; ) בקיצור היא עוד 2 דקות הייתה אמורה ללכת היא אמרה לי וזה לקחתי אותה ניסיתי לנשק אותה שוב כשחברה שלךך בצדד מתסכלת עליי כאילו אניי איזה חיית טרף שבאה לקחת את החברה שלה ניסיתי בפעם השנייה לא הלךך היא אמרה לי שהיא עקשניתת ניסיתי בפעם השליישית אחריי ששינתי נושא שוב לא עבד גמכן מנסה לשחק אותה קשה להשגה
אמא של החברה שלה באה לאסוף אותה נישקתי אותה בלחי חיבקתי איזה 5 דקות וניפרדנו לשלום והיא הבטיחה לי שהיא תדבר איתי עלזה
אני אמרתי לה מה את עושה לי טובות חחח היא אמרה לי לאא באמת שאני מבטיחה שאני ידבר איתך עלזה
בקיצור הלכה הביתההה סאלמטטט שלחה לי הודעה אחריי 5 דקות : מצטערת שזה יצא ככה דבר איתי
עכשיו מה אתם אומרים מה היה לי פה טעויות מה השתבש מה לא עשיתי נכון ?
לפי דעתי זה שחיכיתי קצת זמן לנשק אותה זה הטעות שלי וגם זה שחברה שלה הייתה בצדד ככה שלא היה לה נעים מהחברה ...
תודה לעונים 3 >
-
-
משתמש מתחיל
וחשוב לציין גם שבמהלך הדרךךך עשיתי קצת DHV סיפרתי לה עלזה שאם היא הייתה באה 5 דקות לפניי ולא מאחרת היא הייתה רואה את הידידות שישבנו איתןןן לפניי שהן באו
-
משתמש מתחיל
וגםםםם שחכתי לציןןןןןןןןן !!!! שכשהייתי עם אותן בנות אמרתיי הרבה מאוד פעמיים רמזיםםםם לידידה נגיד היא אמרה לי האא הינה סופר פארם
אני אומר לה מה את רומזת פה משו ? היא למה רומזת ? האא עכשיו הבנתיי את מתכננת לקנות שם קונדומים ואזז לאנוסס אותייי לא יעבוד לך מאמי ..
ןגם נגידד כשנגעתיי בהה אמרתיי להה וואי את חמהה היא אומרת לי לא אני לא אני אומר לה לא את חמה עליי ; ) חחחחח
-
משתמש מתחיל
גבר באמת שניסיתי להבין -> לא הצלחתי.
תבדוק בנעוץ יש מדריך איך לכתוב דיווח נכון אם אתה רוצה לקבל ביקורות, בהצלחה
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום