אני שומע מנגינת רקע אבל לא שומע קול דל דיבור, אתמול ראיתי את פאר 13 של על טבעי ושמעתי הכול טוב ועכשיו לא שומעים וגם ב-Fringe
אלו הגרסאות:
Fringe S03E13 720p HDTV X264-DIMENSION
Supernatural S06E13 720p HDTV x264-2HD
*אני משתמש בK-Lite הכי עדכני
אני שומע מנגינת רקע אבל לא שומע קול דל דיבור, אתמול ראיתי את פאר 13 של על טבעי ושמעתי הכול טוב ועכשיו לא שומעים וגם ב-Fringe
אלו הגרסאות:
Fringe S03E13 720p HDTV X264-DIMENSION
Supernatural S06E13 720p HDTV x264-2HD
*אני משתמש בK-Lite הכי עדכני
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוריד VLC ותבדוק אם עובד
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן, גם אני ממליץ בחום לנסות VLC (שבדיוק עכשיו חוגגת 10...).
להורדת VLC בגרסה המעודכנת ביותר ניתן ללחוץ כאן
בדוק, וראה האם תיפתר הבעיה. מחכים לתשובתך!
מ א ו ש ר
בבקשה זה יפתור לך את הבעיות בקלות
[מדריך+הורדה] התקנת קודקים, הפתרון לרוב הבעיות בתצוגת סרטים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
תכל'ס, תשתמש בפתרונות שהצענו ותגיב.
משום מה הסתדר לבד כשחזרתי הביתה, זה באה לבד והסתדר לבד
אם כבר פתחתי נושא יש למשהו קצת ידע בכרטיסי מסך??? מה עדיף לקחת HD 6850 או GTS460
משום מה הכול הסתדר לי לבד.
אם כבר פתחתי נושא יש למשהו פה קצת ידע בכרטיסי מסך?? אני הולך לקנות אחד חדש , מה עדיף HD 6850 או GTX460?
אני רוצה לדעת אם גם יתאים לי למחשב והכול
אני קונה מKSP
המפרט שלי הוא:
זה הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P31-DS3L
זה המעבד שלי -INTEL CORE 2DUO R6750
והכרטיסשלי כרגע הוא: Nvidia GeForce 8600GT - יש לי בעיות בו ואני צריך להחליף אותו
מחשב לפני 3 שנים
נערך לאחרונה על ידי goku81; 14-02-2011 בשעה 15:40.
מ א ו ש ר
בשביל השאלה החדשה שלך יש פורום מפרטי מחשב ויש לך אשכול שם.
כולם מוזמנים להכנס, לעזור ולהגיב ע"י לחיצה כאן
אני שמח שבעניין הקול הכל הסתדר, נעול.