מנהל פורום ipad לשעבר
כדי שאני ייתן לכם מענה מהר בבקשה תצטטו אותי בהודעות שלכם
אשמח אם לא תענו על תגובותיי בפורום בשבת ובחג, תודה
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אה אתה מתכוון למטה? קצת התקשיתי להבין מה אתה אומר קודם.
גם אחרי ריסטארט אתה לא רואה אותו?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כן למטה הדבר שמראה מה איזה תוכנות פועלות עכשיו, אז זה נעלם
אחרי ריסטרט אני רואה את זה אבל לפעמים אני עוזב לרגע את המחשב, המסך מתכבה (לא SLEEP) ואז כשהמסך נדלק זה נעלם
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תפעיל את מנהל המשימות ושם כנס לתהליכים כבה את התהליך שנקרא EXPLORER לאחר מכן כנס לחוצץ של תוכניות ושם תלחץ על הפעל תוכנית חדשה ושם בחלונית תרשום EXPLORER.EXE ותגיד לי אם זה חזר לך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מ א ו ש ר
אוקיי זה אומר שיש בעיה עם התהליך של ה EXPLORER שלך כשהמערכת חוזרת לעבודה משומר מסך וכאלה.
הממשק של הארו עובד אצלך? ואם אתה עם ערכת נושא שהיא לא ארו יש לך את הבעיה?
ניסית להחליף ערכת נושא אחרת של ארו ולבדוק אם הבעיה חוזרת גם שם?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מ א ו ש ר
ארו זאת הערכת נושא שמפעילה את כל הדבר המגניב הזה של חלונות שקופים ותצוגה מקדימה לחלונות כששמים את העכבר על המשימה בשורת המשימות וכו' אם תלחץ על שולחן העבודה כפתור ימני ותבחר ב PERSONALIZE אתה תראה את הערכות נושא ואת היכולת לבחור בערכת הנושא שאתה רוצה זה מחולק לקבוצות קבוצת AERO וקבוצת BASIC אז אני רוצה שתבחר בערכת נושא אחרת ב AERO ותבדוק אם הבעיה חוזרת ואם כן לאחר מכן תבחר בערכת נושא BASIC וגם איתה תבדוק אם הבעיה חוזרת.
לאחר מכן תחזור ותגיד לי מה התוצאות כדי שאוכל להבין יותר טוב מה גורם לבעיה אם זאת ערכת נושא פגומה או בעיה עם ממשק הארו.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!