כותרת.
אני אישית חושב שצריך להוסיף את סגנון הבעיטה הזה כמו בפיפא,שהכדור מסתובב ונכנס,כי קורה הרבה פעם באחד על אחד שאני מתגעגע לבעיטה הזאת
דיון מהנה!!1![]()
כותרת.
אני אישית חושב שצריך להוסיף את סגנון הבעיטה הזה כמו בפיפא,שהכדור מסתובב ונכנס,כי קורה הרבה פעם באחד על אחד שאני מתגעגע לבעיטה הזאת
דיון מהנה!!1![]()
נערך לאחרונה על ידי kaki231; 26-01-2011 בשעה 21:11.
|
|
את הפסים
זה נכון שהם שיפרו אותם אבל עדיין יוצא שאתה מנסה למסור מהכדור יוצא לחוץ... וגם בשליחות זה לא תמיד מתאים לשחקן שיעשו משהו חכם כזה שיכוון תמסירה אוטמטית או משו' ><
פנדלים......רציני אני לא מצליח לבעוט, שיש פנדל אני אומר שיט כזה חחח
לסיכום:
הפנדלים - לא קל לבעוט כמו בסוני לפלייסטישן אבל איכשהו אני מסתדר.
ריאלסטיות - הכדור במרחק של 10 ס"מ מהשחקן ואכישהו הכדור בכל זאת נבעט.
שופטים - קונאמי אמרו שישפרו את השופטים, זה מסריח שאני גולש עם שחקן על מנת לעצור שחקן אחר
ואו שאני נוגע ראשון בכדור או שהשחקן רץ ישר לשחקן שלי וזה פנדל\בעיטה חופשית זו בושה של קונאמי.
דברים טכניים:
סטאטים של שחקנים -
זה רק בפרו שלי או שגם אצכלם משום מה רונאלדיניו 92?...נוו באמת השחקן הפך לעגלה, שווה את ה 84 ~ 85 לא יותר.
שמות -
וידיצ'?, דיויד בקהאם?, ולנסיה?, סקרטל? מה הם שחקני פח? למה אין להם שמות? ויש עוד הרבה ברשימה.
והדבר שהכי הכי מבאס אותי, המדים של מנצ' יונייטד !
מדי בית - חולצה אדומה מכנס שחור
מדי חוץ - חולצה לבנה מכנס לבן.
אבל קונאמי החליטו שזה יהיה ההפך.
מדי בית - חולצה אדומה מכנס לבן
מדי חוץ חולצה לבנה מכנס שחור.
יש באגים בלי סוף.
וגם בפיפא למה עזבתי את פיפא? כי כל גול משום מה השחקן רץ לי כמו מפגר לתוך השער.
ולכל השחקנים יש את אותה חגיגה לאחר כיבוש שער.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
איפה יש את בקהאם בכלל?
---------------------------------------
קודם כל זה שאתה תוקע גליץ' לאוויר והם עפים 2 מטר קדימה זה מעצבן..
וגם שלקבוצות אין רשיון
הפעם הם סידרו לכמה קבוצות נוספות רשיון אבל מה קרה לרשיון של ליברפול ופאלרמו ולדעתי ארסנל חייבת רשיון אם לא נותנים לכולם ורק לכמה קבוצות.. וגם צ'לסי בלי רשיון!
עוד בעיה שאני שונא זה הבגדים בלי הספונסרים..
ולכולם - פנדלים דווקא קל לבעוט.
FC Barcelona - The Best Football Club in The Whole World
קהלל. שסוף סוף יראו בקהל אנשים אמיתיים ושתהיה באמת אווירה יותר טובה...
א) ב-Extra יש לך אפשרות לקנות שחקנים באחת מהחבילות שחקנים יש לך את דיויד בקהאם.
לאחר שאתה קונה את החבילה אתה צריך לעשות את בקהאם שחקן נבחרת בשביל שתוכל לרשום אותו לקבוצה כלשהי.
עכשיו אני שואל זו כ"כ בעיה להכניס עוד קובץ אחד קטן ושיהיה לכל מי שהיה ב2010 שמות?
ב)את הרישיונות אפשר לסדר טיק-טאק, אישית אני לא סובל רשיונות אבל אם אין רישיון - אין מדים & סמל מקוריים.
זו הבאסה הגדולה, ליונייטד ביטלתי את הרישיון ועשיתי לה מדים חדשים.
* הפרו 2010 הרבה יותר טוב, החווית משחק אולי קצת פחות טובה אבל יש בו הרבה מאוד פלוסים !
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !