קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-07-2010, 20:29
  2. [עזרה] מספר שאלות לגבי משחקים פאצ'ים וקראקים ורשת
    על ידי PunKilla בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-12-2009, 13:33
  3. [שאלה] מספר שאלות לגבי גבעתי.
    על ידי many1993 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-10-2009, 08:48
  4. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מספר שאלות לגבי נושאים שונים בפיקאפ ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מספר שאלות לגבי נושאים שונים בפיקאפ ..

אני ישמח אם יתייחסו ברצינות , ויגיבו תגובות בונות = סליחה שאני חופר , אני חדש פה:

1)
    איזה רוטינות משחק או רוטינות רגילות יש ?
    אני לא מכיר הרבה ..
    אני מכיר רוטינת הטבעת , רוטינת המספרים , ורוטינת השאלות - אלו הרוטינות שאני תמיד משתמש בהם .
    את הרוטינות שדה תותים , והקובייה - אפעם לא עשיתי , כי זה ממש ממש מסובך , ואני יסתבך עם זה .
    שמעתי על רוטינה שנקראת חתונה רצח סקס , שלא ממש הבנתי אותה , ואת התפקיד שלה [נוחות ? מתח ?]
    אז איזה עוד רוטינות יש ? ואם אפשר הסבר קצרצר עד החתונה-רצח-סקס.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2)
    איך ממציאים רוטינה , נגים וכד' ? - אני אישית לא מכיר מישהו שישב ואמר לעצמו "אני יגיד לה לחשוב על קובייה , ביחס לסולם .... "
    יש לזה איזשהם קווים מנחים ? טיפים ?

כי תמיד מדובר על יצירתיות , ואני רוצה 'לבנות' משהו חדש , ולא להסתמך תמיד על הדברים המוכרים ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3)
    אז ככה , אני יתן לכם קודם רקע כללי למקרה :
    הכרנו ביציאה עם חברים משותפים , קיצר נדלקה עליי .. דיברנו המון בפייסבוק והכל טוב ויפה , והבנתי שהיא רוצה אותי .
    יום שישי האחרון , אמרתי ניתן לה צ'אנס וזה , למרות שהיא לא הטעם שלי , אז 'בחנתי' אותה , והיא ממש לא הטעם שלי , לא במראה , ולא באופי - אז פרשתי ..
    ~ חשוב לציין שממהתחלה היא לא עניינה אותי , ורק אמרתי לעצמי שאולי יצא פה איזה משהו , ואם לא , אז סתם לתרגל ~

~

הקטע הוא שיצאנו הרבה חברים ביום שישי , והיא הייתה שם , ואז כשהחלטתי לתת לה צ'אנס , אמרתי לה בואי לצד , נדבר - כי יש פה המון רעש , לא שומעים כלום ..
    עכשיו הייתה שתיקה לכמה שניות , כי חשבתי שהיא תדבר , והיא חשבה שאני ידבר [ כי בפייסבוק אני יותר האקטיבי בשיחות , משום מה .. ] , אז ניסיתי ליישם חומר שלמדתי פה , ואמרתי לה בואי נעשה דבר כזה , כל אחד ישאל בתורו שאלה , אבל חייב לענות בכנות , ואסור לשאול את אותה שאלה פעמיים , אם אני שואל אותך מה התחביבים שלך, אסור לך לשאול אותי את זה חזרה .
    [נעזוב את זה שהיא אחת הביישניות , ולא זורמת בכלל ] , שאלתי שאולות פתוחות - מה הדבר שאת הכי אוהבות לעשות , מה הדבר הכי נועז / מפחיד שעשית , מה את הכי אוהבות , ואז ניסיתי להעלות את המתח המיני - ושאלתי באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלך וכד' ..

~

כבר הבנתי במהלך השיחה , שאני ישבתי בביטחון , שנוח לי , היא ישבה חסרת ביטחון , כפופה , מסתכלת על הריצפה - ובקושי הצלחתי ליצור קשר עין = הבנתי שלא יילך , אז סתם תירגלתי את משחק השאלות הזה שיהיה לי לתרגול לפעמים הבאות .. לא הרצתי שום רוטינה כי הייתי מאוכזב מהביישנות הרבה שלה ומהחוסר משיכה שלי אלייה - אז לא היה לי כח לזה [ אני דיי מצטער שלא הרצתי רוטינות , כי זה היה יכול ליהיות אימון טוב בשבילי , ובשביל הבטחון שלי , לראות איך הרוטינות עובדות ] ..

השאלה הנשאלת היא אם עשיתי בסדר עם השאילת שאלות האלה , ולא יצאתי כאפות או משהו כזה , היה בסדר ? יש משהו לשפר ? אני מרגיש שזה לא אמור להיות כזה סתמי 'בואי נעשה דבר כזה.. כל אחד שואל שאלה טריליליל ' או שזה היה בסדר ?
    תגובות בונות בבקשה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור,

חשוב לי לציין שאני שמח שאתה מתעניין ורוצה ללמוד, ואני מניח שהגעת למקום הנכון.

כעת, אשיב לך על השאלות:
    1. חשוב לי שתבין, רוטינות זה לא המשחק, ואתה לא צריך רוטינות כדי להיות מוצלח. הן הומצאו אך ורק כדי שיהיה לך קל יותר לפתח שיחה ברגע שאתה חושב שנגמר לך על מה לדבר, או במידה ואתה רוצה להעלות את המשיכה שלה אלייך. חוץ מזה, אישית, אני לא מאמין ברוטינות, ועד כמה שהייתי אחד מאותם האנשים שמשתמשים בהם המון ועד כמה שאני אוהב אותן, אני לא משתמש בהן. לדעתי זה משהו שהורס אישיות. אם אתה רוצה לעשות משהו מגניב כדי לשעשע את החברים שלך, תשתמש ברוטינות האלו, זה משהו ממש כיפי לעשות, אבל עם בחורה, היא תימשך אלייך הרבה הרבה יותר אם לא תעשה כלום ועדיין תרשים אותה.
    אם אתה יודע לנהל שיחה כמו שצריך, להפגין ביטחון אמיתי, ולדעת לראות מתי נפתח חלון ולבחון אותה, אתה מסודר.
    אם בכל זאת אתה רוצה להסתמך על רוטינות, למרות שאישית אני לא ממליץ, אתה יכול ללכת על רוטינות של פתיחה, ורוטינות של משיכה.
    רוטינות פתיחה זה פשוט לשנן איזה פתיח ולדעת לאן אתה הולך משם.
    רוטינות למשיכה זה רוטינות כמו הקוביה, או משחק 5 השאלות, בעיקרון כל דבר כיפי שאפשר לעשות.
    לגבי השאלה שלך לגבי הרוטינה של החתונה רצח סקס, זה משהו מאד חמוד שנהגתי לשחק עם בחורות.
    אתה מסביר לבחורה שזה משחק שאתה רוצה לשחק. אתה מצביע לה על 3 בנים, והיא צריכה לבחור עם איזה יהיה סקס, עם איזה חתונה, ואיזה היא תרצח, ואז היא צריכה לומר למה. ואז היא תעשה לך את אותו הדבר רק עם 3 בנות. מה שאתה יכול לעשות זה להצביע על עצמך ולראות מה היא חושבת עלייך. (תיזהר, אם היא אומרת רצח אז תברח!!!)

2. כמו שהסברתי לך מקודם, אני לא חושב שאתה צריך לשבת ולהמציא רוטינות חדשות, כי אתה סתם הולך נגד עצמך. למה לחשוב על תסריטים אם אתה יכול לצאת לשטח ופשוט לבחון בעצמך איך אתה מנהל שיחה? יהיה הרבה יותר בונה אם תשב עם בחורה ותשאל אותה מה לדעתה אפשר לשחק משחק כיפי.
    אם אתה בכל זאת מתעקש להמציא משהו, הדבר שאני יכול לומר לך שאתה יכול להמציא זה סיפורי DHV. קח סיפור שהוא אמיתי לך, ופשוט תלמד לספר אותו נכון, שוב דבר שחוזר לנושאי שיחה וניהול נכון של שיחה.

3. למה לשבור לבחורה תמימה את הלב?
    אם היית עושה דברים נכונים וטובים, והיא הייתה נמשכת אלייך, ואז מבינה שאתה לא מעוניין בה, אז אתה סתם גורם לה להרגיש רע אחרי זה. לא בשביל זה הפיק אפ הומצא. אם אתה רוצה לתרגל, תתרגל על בחורות שאתה לא מכיר, ולא על ידידות שלך. כי אולי הבחורות שאתה לא מכיר יהפכו להיות ידידות שלך ואז יהיה הרבה יותר טוב.

בנוסף, אם אתה רוצה לתרגל משהו עם ידידה, אז הכי טוב זה לתרגל לנהל שיחה נכון. אני חוזר על זה המון כי הרבה אנשים לא מבינים שאם אתה יודע לדבר עם בחורה, היא נמשכת אלייך מיידית, וזה מעלה את המשיכה בצורה דרמתית, כי אין לה הרבה אנשים בחיים שיכולים לדבר איתה כמו שצריך. אישית, אחרי כמה דקות של שיחה בחורה יכולה להרגיש כאילו אני מכיר אותה חצי שנה.
    היום למשל, ישבתי עם 3 בחורות שרק הכרתי, והן פשוט אמרו לי "וואו, אנחנו מכירים אולי איזה חצי שעה, ואתה יודע עלינו כבר כל כך הרבה!" וברגע שהיא אמרה את זה, הן התחילו להראות עיניין בי, לשאול אותי המון שאלות, וזה העלה את רמת המשיכה שלהן אליי.

לגבי השאלת שאלות,
    זה נהדר. רק שאם אתה רוצה לעשות את זה, אז עדיף לעשות את זה עם מישהי שאתה כבר בשלב נוחות איתה, כי אחרת היא תרגיש כאילו אתה סתם חופר וזה ישעמם אותה. תדבר איתה קצת, וכשאת רואה שהיא מרגישה בנוח תציע לשחק את משחק השאלות הזה, למרות שלדעתי זה מאד תלוי בבחורה שאתה מתעסק איתה.

עלה והצלח.

מקווה שעזרתי.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ת'אמת לא חשבתי שאפחד יגיב לי על החפירה הזו - אז תודה על היחס חחח ..
    ותודה על התגובה , קראתי הכל , ואני יקח הכל ביידים , וישנה מה שצריך .

הקטע הוא שאין לי על מה לדבר ממש , אבל זה צריך לפתוח אשכול בפני עצמו ..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ממציאים רוטינות תוך כדי שאתה עם מישי.

המצאתי מלא רוטינות לכל מה שקשור למשחק מקדים ומה שלפני שעוזרים לך לקדם עניינים בקלות, כשניסיתי כל מיני דברים הזויים שעלו לי לראש, ראיתי שהם עובדים ומשם החיים שלי יותר קלים.

תענוג.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אפשר כמה טיפים ?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כשאתה עם מישי ומקדם עניינים, תנסה לעשות את זה בשלל דרכים ההזויות שעולות לך לראש.

אם אתה רואה שנדרך עבדה וקידמת עניינים - נסה את אותה הדרך על עוד 10 בחורות שונות.

ככה נוצרות רוטינות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה..
    עוד ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect