כן כותרת קצת שנויה במחלוקת, אבל לא סתם, אני יודע שזה כבר נראה כאילו אני סתם מזיין את השכל אבל אני לא יודע מה נסגר איתי ברצינות חח, מצד אחד אני עומד להיפגש עם איזו בחורה בקרוב וההצעה הייתה לגמרי בקור רוח ובלי התרגשות וגם התשובה הייתה חיובית מצדה ויש סיכוי שזה יתפתח למשהו רציני,
אבל! בינתיים אני עוד לא נפגש איתה ועדיין יש בי את הרצון של להתחיל עם מישהי שמוצאת חן בעיניי ולהוציא מזה יותר ממספר טלפון, באמת שאני כבר מתחיל לשים זין על העבר ואני מתחיל להיות הרבה יותר בנאדם מאשר הסוג של רובוט פיקאפ שהייתי לפני.
התוצאות הן שבשבועיים סגרתי NC KC ועוד פייסבוק כי לאותה אחת לא היה מקום אליי בזיכרון (אה ופגישה שתהיה אם זה נחשב סגירה בכלל חח) (ה2 שהשגתי את הטלפון שלהן חברות אגב חח), ועכשיו קלטו את הקטע ואני יפרט יותר, (אגב אני לא מחזיק משום סגירה כזאת כמשהו רציני)
אני לא יודע איך ולמה אבל מחמישי שעבר עד היום (כולל!) בכל פעם כמעט שיוצא לי להיות בקרבת בנות הן מתחילות איתי! הן אשכרה פשוט פותחות את השיחה ויוצרות אינטרקציה, זה התחיל מאיזו בוחנת במכללה שלי שנתנה לי סוג של מחמאה רצינית חח,
לאחר מכן התקדם לזה שבאותו יום במועדון היו 2 בנות שהסתכלו עליי בצורה הזויה (ועם אחת מהן גם שברתי את הקרח וזה היה נראה כמו סוג של הודאה שהיא ניסתה להתחיל איתי) יום אחרי זה הייתי שיכור מהתחת (למדתי לקח כמו שצריך לא עושה את זה שוב חח)
ומישהי פשוט באה והדביקה לי צרפתית!!! משום מקום, בשבוע שלאחר מכן שהוא בעצם הנוכחי יצא שבנות במכון כושר פתאום התחילו לשאול אותי לגבי המכשירים או שביקשו עזרה עם החלפת המוט ובולשיט כזה (ואני כולה חודש במכון זה לא שאני וולברין! חח), והיום מישהי באה לי ביציאה הזויה מאוד של מה אני עושה אם מישהו נכנס בי? איזה פרטים לקחת וכו' וכו' חחח וגם חברים שלי מהצד שראו אמרו שהיא לגמרי הייתה בעניין שלי לפי השפת גוף שלה, הסיבה שלא קידמתי את זה עם אף אחת מהבנות היא בגלל העובדה הפשוטה שהן לא לטעמי ואני לא נמשך אליהן ספציפית, עכשיו השורה תחתונה היא כזאתי, יש סיכוי רציני שהשפת גוף שלי השתפרה (גם הגוף עצמו קצת) בנוסף אני גם יודע שההערכה העצמית שלי עלתה בוודאות, ובכלל אנשים שדיברתי איתם על זה אמרו לי שאני על דרך המלך לפי האירועים שקרו לי לאחרונה חח ויש מצב אבל עדיין אם הכל טוב וזה, למה לעזאזל עדיין אני מרגיש קצת תקוע במועדון, אמנם אני מרגיש שאני מתחיל להתגבר על זה אבל מפריעה לי העובדה שאפילו בנות כבר יותר יוזמות ממני! אם אני כבר לא מרגיש שמשהו איתי לא בסדר (לפחות אין סיבה כלשהי על פני השטח) כי אני מאמין שיש לי מה שדרוש כדי להשיג כל אחת (ואני לא מגזים), אמנם יש לי שאיפות להשתפר מהרבה בחינות אבל זה לא אומר שבינתיים אני צריך לחכות, ואיכשהו תמיד הייתה לי סיבה לכך שמשהו עצר אותי והיום אני יכול להגיד בוודאות שאני לא יודע מהי, בכל אופן זה יהיה האשכול האחרון שאפתח שיהיה רשום עליו ייעוץ, סמכו עליי פעם אחרונה ודי! הפעם הבאה שתראו אותי רושם פה משהו משלי זה דיווח שטח באחריות
.

) בנוסף אני גם יודע שההערכה העצמית שלי עלתה בוודאות, ובכלל אנשים שדיברתי איתם על זה אמרו לי שאני על דרך המלך לפי האירועים שקרו לי לאחרונה חח ויש מצב אבל עדיין אם הכל טוב וזה, למה לעזאזל עדיין אני מרגיש קצת תקוע במועדון, אמנם אני מרגיש שאני מתחיל להתגבר על זה אבל מפריעה לי העובדה שאפילו בנות כבר יותר יוזמות ממני! אם אני כבר לא מרגיש שמשהו איתי לא בסדר (לפחות אין סיבה כלשהי על פני השטח) כי אני מאמין שיש לי מה שדרוש כדי להשיג כל אחת (ואני לא מגזים), אמנם יש לי שאיפות להשתפר מהרבה בחינות אבל זה לא אומר שבינתיים אני צריך לחכות, ואיכשהו תמיד הייתה לי סיבה לכך שמשהו עצר אותי והיום אני יכול להגיד בוודאות שאני לא יודע מהי, בכל אופן זה יהיה האשכול האחרון שאפתח שיהיה רשום עליו ייעוץ, סמכו עליי פעם אחרונה ודי! הפעם הבאה שתראו אותי רושם פה משהו משלי זה דיווח שטח באחריות
.
ציטוט ההודעה

)