לפני כמה ימים החלפתי כרטיס מסך חדש,אחרי שהתקנתי אותו נעלם לי הקול במחשב.
סוג המערכת:X86-based pc.
אם אני לא טועה זה השם של הכרטיס קול או לוח האם:realtek rtl8139 family pci fast ethernet nic.
סליחה על הבורות.
תודה מראש הקןסם!
לפני כמה ימים החלפתי כרטיס מסך חדש,אחרי שהתקנתי אותו נעלם לי הקול במחשב.
סוג המערכת:X86-based pc.
אם אני לא טועה זה השם של הכרטיס קול או לוח האם:realtek rtl8139 family pci fast ethernet nic.
סליחה על הבורות.
תודה מראש הקןסם!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה צריך להתקין את זה בעיקרון..
אני לא יודע כמה הדרייבר שהביאו לך פה יתאים.
תוריד CPUZ מהחתימה שלי תעבור לMainboard ותגיד מה כתוב לך ב Model וב Manufacturer.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 11-02-2011 בשעה 00:10.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הלו הוא נתן למעלה את הדגם של הכרטיס רשת שלו ולא של הכרטיס קול! ואל תעשה מה שהציעו לך תעשה רק מה שחגי הציע לך אני מוחק את כל שאר התגובות שלא הועילו כאן בשיט ורק גרעו.
המשך טיפול נעים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
קודם כל תודה רבה על העזרה.. ובאמת העצות הראשונות לא הועילו..
ב-Model-רשום- AGENA 1.02, וב- Manufacturer רשום-ASUSTeK computer inc.
מ א ו ש ר
דרייבר קול (אתה פשוט מתקין את זה ומפעיל מחדש את המחשב)
אם יש לך XP
ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/softwar...-1/sp26726.exe
ואם יש לך ויסטה\ווינדוס 7 אז תתקין את זה
ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/softwar...-2/sp26883.exe
נערך לאחרונה על ידי therider1; 11-02-2011 בשעה 20:43.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
אחי זה רושם לי: This update us not applicable to your system update has been cancelled.
מה זה אומר? ומה צריך לעשות?
תודה מראש..
נערך לאחרונה על ידי הקןסם; 13-02-2011 בשעה 08:15.
מ א ו ש ר
לדעתי כדאי שתפתח בקשה בפורום שליטה מרחוק לטיפול בבעיה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אם תפתח בקשה בפורום תמיכה מרחוק זה יהיה מעולה
מעבר לכך אני רוצה שתסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך תגיד לי אם הקול חוזר לך
נערך לאחרונה על ידי therider1; 21-02-2011 בשעה 21:37.
האתר שלי