אין לי כוח יותר.
לכול הילדים בכיתה ובשכבה יש חברה וגם לכל הבנות יש חבר ורק לי אין!!!!!!!!!!!!(טוב לא צריך להגזים אבל לרוב הילדים יש).
זה מעצבן.חבר שלי כל הזמן אומר לי :"יש לי חברה ולך אין נכון שאתה מקנה"ובגלל שאין לי אם מי להיות (אין לי ידידות)אז חברים שלי קוראים לי הומו וזה בכלל לא נכון.הם כל הזמן מזלזלים בי שאני לא יכול להתחיל עם בנות .אשכרה לכל אידיוט בבית הספר יש חברה והם מתנשקים ומתמזמזים מול הפרצוף מה שגורם לי עוד יותר להתעצבן.ובכלל הם משחקים בחברות שלהם הם יוצאים איתן רק כדי להתמזמז איתן ולהשוויץ ואז לזרוק אותן.עלק עוד מעזים לקרוא לי מכוער שיסתכלו על עצמם.והכי מבאס שבנות אומרות לך מול הפרצוץ שאתה מכוער.
כל אחד מהבנים שם חש וכל הבנות :"וואי יש לי חבר בן 17"(הן מסתובבות עם ילדים גדולים מהן בשנתיים שלוש).ושאני מנסה לדבר איתן עוד קוראות לי מכוער!!!!!!!.אני יודע שים זין ומצא לך בנות אחרות,טוב זה לא הולך.אין אני לא יודע איך להתחיל עם מישהי בכלל.אין לי כמעט שום קשר עם ילדים בשכבה אני כמעט יכלתי להיות כיתה י' נולדתי ב-4 לראשון.כל אחד שם סוטה ומדבר כל היום על פורנו וסקס ואיך לגעת לבחורה במקום מסויים והם מנסים ולי בא להרוג אותם מזה הם פדופילים בחיי.אני שומע מוזיקה בכיתה ,הילדים אומרים לי לכבות אותה וסבבה הייתי מכבה ,אבל למה שאני אכבה עם כולם שומעים מוזיקה בכיתה והם לא מכבים וגם לא אומרים להם לכבות?זה בגלל שאני שומע מוזיקה שהם לא אוהבים.אומרים לי שלום על הבוקר ויורדים עלי.אמרתי להם שאני מחפש לי חברה אז הם צחקו עלי ועד עכשיו הם צוחקים עלי.נמאס לי מה רע בי כל כך ומה טוב בהם?למה הם חושבים שאין לי סיכוי אני פי אלף יותר יפה מהם ולא אכפת לי מה בנות חושבות עלי. כולם מתלהבים אני בחדר כושר ,אני יותר חזק ממך ,יש לי ריבועים בבטן זה נמעס ,גם לי יש ריבועים ואני לא מתלהב כמוהם.
בקיצור: זה מעצבן שיש להם חברה ולי אין ולדעת שאין סיכוי כי כולן קוראות לי מכוער ואחרים יורדים עלי בכוונה.
הבעיה שלי זה שאני לא יודע איך להתחיל עם בנות,הן זורקות אותי.אבל עם הן מעדיפות חרמנים סוטים שכל הזמן מנסים לגעת להן ב****** וב******(עדיף שאני לא אגיד במה למרות שאתם יודעים)אז סבבה ,כך הדור של היום נראה ואחר כך אומרים למה יש מלא מקרי אונס בעולם?אז זה אחד הסיבות וזה שבנות יוצאות עם ילדים פי אלף יותר גדולים זה גם סיבה.בקיצר הדור של היום הוא על הפנים ואנשים טובים שמחפשים מישהי לחיים לא יוכלו למצוא אחת בגלל מה שהולך היום,אין לי סיכוי יותר.

ציטוט ההודעה