הייתי בצו ראשון ושהגעתי לבדיקות רפואיות אמרו לי שיוצאי אתיופיה ורוסיה מחוייבים בבדיקת דם, ולאחר הבדיקה נזכרתי שעשינתי חשיש לפני חודשיים וחצי
יש מצב מגלים את זה, אני בלחץ מאז?
אם יגלו ילכו למשטרה או משהו, אני לא רוצה שהחיים ידפקו לי...
הייתי בצו ראשון ושהגעתי לבדיקות רפואיות אמרו לי שיוצאי אתיופיה ורוסיה מחוייבים בבדיקת דם, ולאחר הבדיקה נזכרתי שעשינתי חשיש לפני חודשיים וחצי
יש מצב מגלים את זה, אני בלחץ מאז?
אם יגלו ילכו למשטרה או משהו, אני לא רוצה שהחיים ידפקו לי...
|
|
קודם כל, אתה טמבל. מצטער.
מי מעשן חשיש שלושה חודשים לפני צו של צבא?
יש מצב שיגלו את זה בבדיקה, ויש מצב שלא.
בכל מקרה למשטרה אף אחד לא יפנה חח....
הכי גרוע שיקרה זה שיורידו לך פרופיל (אולי אפילו קב"א אבל אני לא בטוח), או שאפילו ישחררו אותך מהצבא על אי התאמה (לא סביר בעליל).
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 23-02-2011 בשעה 21:44.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
תפסיק להשתמש בסמים קלים/קשים, מצבך בחיים כבר יהיה יותר טוב מאחוז משמעותי מהאוכולוסיה.
ד"א כאשר יתפסו (זה לא שאלה של אם, אלא שאלה של מתי). יפתח נגדך תיק בגין החזקת סם לשימוש עצמי- אם יהיה לך מזל.
ואם לא אז יפילו עליך סחר בסמים.
בצבא יש בדיקות פתע של המשטרה הצבאית- הם לא רואים אף אחד ממטר לא מפקדים לא קצינים, כל מי שנראה להם לא טוב בעין עושה בדיקה.
ישבת בכלא/נפתח נגדך תיק במשטרה= לא תעבוד בשום עבודה ממשלתית ושום מקום שדורש סיווג בטחוני, לא תוכל לקבל רישיון לנשק וגם לא רישיון לרכב ציבורי/משא כבד.
שיהיה בהצלחה בגמילה.
חחחחחחחחחחחח איזה סרט אתם חיים
בקיצור, לא יגלו את זה. לוקח לאדם ממוצע בין שבועיים לחודש להתנקות מהשתן.
גם אם כן יגלו זה יהיה שרידים כל כך קטנים שאפילו אם ידברו איתך אתה תמיד יכול להגיד שזה מעישון פסיבי וזה יראה הגיוני.
נערך לאחרונה על ידי AND; 24-02-2011 בשעה 00:40.
נראה לי שהדבר היחידי שיכולים להוריד לו זה סיווג בטחוני.
ואני לא חושב שחיפשו לך סמים בשתן, אלא דברים אחרים.
חוץ מזה כמו שזה שמעלי אמר, השאריות יהיו כל כך זניחות אם עישנת לפני שלושה חודשים שזה באמת לא רלוונטי (אם יהיו בכלל).
וזה נעלם בערך אחרי שלושה חודשים אם אני לא טועה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 24-02-2011 בשעה 00:41.
מפגרים ..
אל תדאג לא יגלו את זה אצלך , בדיקת השתן ששם לא בודקת אם השתמשת בסמים או לא ..
הם בודקים אם יש לך מחלות למיניהן .
בדיקת הסמים זו בדיקה אחרת לגמרי , הם לא עושים את זה שם .
ודרך אגב , שאלתי את הבחורה שעושה את הבדיקה שם .
כאילו הסתלבטתי עליה ואמרתי לה שעישנתי שתי ג'וינטים לפני שנכנסתי והיא ענתה לי ככה , '' חחחח אל תדאג אנחנו לא בודקים פה את זה ''
יש בדיקות שונות , בדיקה של מחלות ודברים כאלה ובדיקת סמים .
וואי חחח לא שמתי לב לתגובה מעליי .
נערך לאחרונה על ידי suliman; 26-02-2011 בשעה 09:38.
למה אתיופיה זה בסדר ורוסיה לא?
בדיקות דם לעולים חדשים במזרח אירופה ואפריקה נועדו כדי לשלול מחלות, אם כבר אתה יכול לשמוח כי בודקים אותך ותוצאות הבדיקה מגיעות אליך ורק לך זה יכול לעזור