התחלתי לחשוב על זה שלא יהיה לי כל כך זמן להתעסק עם הסרת שיער מהרגליים מהבטן מהידיים -מקומות שקבוע אני משקיעה בהם....בנות תנו לי פתרון להיפטר מהשיער אבל לא כמו מכונים שלוקחים ים כסף לטיפולים..אני משקיעה כבר בטיולאהה לא אמרתי לאן-לתאילנד עם חברות..
התחלתי לחשוב על זה שלא יהיה לי כל כך זמן להתעסק עם הסרת שיער מהרגליים מהבטן מהידיים -מקומות שקבוע אני משקיעה בהם....בנות תנו לי פתרון להיפטר מהשיער אבל לא כמו מכונים שלוקחים ים כסף לטיפולים..אני משקיעה כבר בטיולאהה לא אמרתי לאן-לתאילנד עם חברות..
|
|
בטח תמצאי לך שעה ביום, לא?
הרי גם חברותייך וודאי ירצו לטפח עצמן בשביל האסייאתים.
ניחא, למקומיות שם בין כה וכה יש ראסטות ברגליים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
גם בנים יכולים להגיב סליחה!!!! סתם סתם....האמת שראיתי בשבילך משהו היום..אחותי כל הזמן מסתכלת על החוברות האלו של סופרפארם והיא דיברה על איזה מכשיר ביתי להסרת שיער השם שלו זה מי...לא יודע מחירים וכאלה אבל שווה לך בירור לא?? תחפשי את האתר שלו או מידע עליו ותעשי לפני תאילנד...תהני ותתני המלצות למלונות![]()
![]()
![]()
כן לא אל תדאגי
קחי איתך שעווה וסכיני גילוח.
יהיה לך זמן גם שם להשקיע קצת בטיפוח.
עושים שעווה פעם בשבוע -פעם בשבועיים וזה מספיק.
אני לא ממליצה לעשות הסרת שיער בלייזר לפני כי אסור להשתזף במהלך הטיפולים או אחרי ואת הרי נוסעת להשתזף...