רוצים לשחק אם החברים שלכם? לא יודעים איך ? כנסו ותדעו.
אוקי נעשה את זה בשלבים.
קודם כל, לפני שנתחיל את המדריך אני חייב לתת קרדיט לאחד והיחיד, Gal_Maccabi שעזר לי בדברים פה.

שלב ראשון.
עליכם להוריד את האמ'צי.
חשוב לזכור, אם אתם רוצים לשחק ביחד אם החברים שלכם אתם תצטרכו להוריד את זה כל אחד לא רק המארח.
להורדת התוכנה לחצו פה.

שלב שני.
כאשר האמ'צי על מחשבכם והתקנתם אותו יהיה לכם חלון על שולחן העבודה.

שלב שלישי.
תלחצו על האייקון שמופיע לכם בשולחן העבודה, אחרי זה יפתח לכם משהו כזה.

לאחר מכן, תלחצו על החץ שמוביל אותכם.

שלב רביעי.
בשלב הזה, אתם פותחים חשבון אמ'צי.
כאשר תלחצו על החץ יפתח לכם חלון שיגיד לכם איזה כינוי/ניק אתם רוצים.
בסיום תלחצו על מקש "יצירה".

שלב חמישי.
בשלב החמישי, אתם או חבריכם יצטרכו לפתוח קבוצה.

כדי לפתוח קבוצה, תצטרכו ללחוץ על האפשרות "יצירת רשת חדשה"
כאשר תלחצו, יפתח לכם חלון. בחלון תצטרכו להגיד את שם הקבוצה שאתם רוצים ואת הסיסמא. פשוט לא?
כאשר אחד החברים שלכם פותח קבוצה, עליכם ללחוץ על "הצטרפות לרשת קיימת". כאשר תלחצו יפתח חלון. בחלון זה תצטרכו לרשום את השם הקבוצה ואת הסיסמא אשר חבריכם עשה.

שלב שישי.
בשלב זה, אתם וחבריכם מחוברים אחד לשני.
בשלב זה, אתם נכנסים למשחק.
עכשיו שניכם צריכים לקבוע מראש מי יהיה המארח ומי האורח.
מה התפקידים של כל אחד אתם בטח שואלים, אז ככה.
התפקיד של המארח זה לפתוח שמירה רגיל, פשוט רגיל.
אך לאחר שהוא פותח שמירה, עליו להכנס להגדרות (Preferences) אחרי הגדרות, תצטרכו ללכת לרשת (Network) לאחר מכן, המארח יצטרך לסמן ב-V את כפתור הRun As Server (הפעל כשרת).
התפקיד של האורח הוא פשוט להיות אורח, כאשר המארח בתוך השמירה, תפקיד האורח להכנס למשחק ומהמשחק לשמירה.
עכשיו לאחר שהמארח פתח שמירה תורו של האורח לעשות את התפקיד הבא.
להכנס לתפריט המשחק וללחוץ על הכפתור הזה.

שלב שביעי.
בשלב זה, לאחר שהאורח לחץ על הכפתור שרשום בשלב שש, יפתח לו חלון.
בחלון שיפתח הוא יצטרך ללחוץ על מה שמופיע בתמונה.

שלב שמיני.
זה השלב האחרון, לאחר שהאורח לחץ על מה שמופיע בשלב השביעי יפתח לו חלון. בחלון הזה הוא יצטרך לרשום את כתובת האייפי של האורח. איך אפשר לדעת מה האייפי של האורח ? יהיה רשום לכם על האמ'צי. שאלו את האורח והוא יגיד לכם. אפשרי שתסתכלו בתמונות של האמ'צי ותראו מספר כזה אם נקודות כמו (1.567.7890-זה דוגמא) ותצטרכו לרשום את הכתובת אייפי של המארח כאן.

עכשיו זה כבר יטען לכם ואני מאמין שמפה תסדרו לבד זה קל פה, חברים השקעתי כאן נורא, אשמח לתגובות ועוד יותר אשמח אם האשכול יכנס ללינקייה.
קרדיט לפורום אחר !