האם זה נכון שיש כדורים שאפשר לקחת לאנשים אם בעיות של ביישנות ומודעות עצמית גבוהה? מישהו לקח? ניסה?
האם זה נכון שיש כדורים שאפשר לקחת לאנשים אם בעיות של ביישנות ומודעות עצמית גבוהה? מישהו לקח? ניסה?
|
|
פירסמו כאן באטרף, אם זכור לי טוב בפורום מתבגרים ומתגברים כתבה שחשפה כדורים כלשהם שמשפיעים על הורמון מסויים ומגבירים את הביטחון העצמי שלך. ניסיתי למצוא לך אך לא הצלחתי, אם מישהו מבין על מה דברתי אשמח שייתן לינק לאותו הפוסט, ככה הגולש ידע קצת יותר לגבי העניין.
בכל מקרה, לדעתי לא כדאי לך להסתמך על גלולות שיבטלו לך את הביישנות, אם אתה באמת רוצה לשבור אותה תצטרך לעשות זאת בכוחות עצמך! עם הרבה עבודה קשה ונאמנות למטרה שלך - לשבור את הביישנות.
אגב, אם אני זוכר את הכתבה נכון הכדורים הללו נמצאים בימיהם הראשונים ככה שאין סיכוי אפילו למצוא אותם בארץ, אפילו לא בארה"ב, למרות שאני לא סגור על זה.
סוף שבוע נעים NETEL![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-03-2011 בשעה 10:39.
אי אפשר להיות משוחרר כל הזמן.
לפי הידוע לי, רק אלה שלוקחים סמים מסוגלים להישאר משוחררים כל הזמן, הבעיה שהזמן שלהם יתקצר לפחות בחצי.
חשוב לפעמים להרגיש עייף, עם עבודה על הראש ומשועמם... זה מה שגורם לך לאחר מכן "להשתחרר".
כמובן, שהכל צריך להיות בגבול הטעם הטוב. אזן את עצמך וודא שב-10% מחייך אתה רציני וממוקד, ב-10% מחייך אתה קליל ומשוחרר, ב-10% מחייך אתה רגוע, ב-10% מחייך אתה כולך אדרנלין וכו'.
אם יש לך בעיה עם הקלילות למשל ואתה לרוב לא קליל, כאן אפשר כבר לעזור לך.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-03-2011 בשעה 14:50.
לכדורים קוראים אקסטזי.
רוצה? אתה מוזמן לנסות, רק תזהר לא לשתות יותר מדי ולא למות מהרעלת מים.
אבל בגדול זה שטויות, אלכוהול הרבה יותר מזיק מאקסטזי. אתה תהיה בסדר.