Crysis 2 לוקח את Crysis 1 ?
לדעתי 2 לוקח את 1 בלי מלח
ולדעתכם ?
דיון מדהים.
Crysis 2 לוקח את Crysis 1 ?
לדעתי 2 לוקח את 1 בלי מלח
ולדעתכם ?
דיון מדהים.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
|
|
בגדול..
הישן סתם מגעיל עם איכות מגעילה
מבחינת השטח לדעתי היה יותר מגניב לשחק בג'ונגל בהרגשה שכל שנייה יכול לקפוץ עלייך חייזר, אני אוהב להיבהל
אבל ב2 אהבתי את האפשריות החדשות והחייזרים הרבה יותר שווים מהמכוערים המעופפים הקודמים.
יש לי שאלה מאותו סוג.
בארסה לוקחת את הפועל אזור מליגה ב׳ או לא?
ברור ש2 לוקח את 1![]()
תראה אחי זה שאלה קשה כי ב-1 היה הכול בג'ונגל וגרפיקה מדהימה אבל 2 באמת לוקח כי תחשבו אפשר לקחת את הרובה הגדול המג'יפ עצמו ויש עוד מלא דברים קוליםםם אני ממליץ:2!
![]()
אהבתי מאוד את 2
אבל לדעתי ה1 לוקח מכמה סיבות
1.אהבתי יותר את הסיפור של ה1 הסיפור של 2 צולע ולא ממש מעניין לדעתי וזה קצת עיצבן אותי שאני פתאום נגד אנשים כלומר יש פאקינג פלישת חייזרים ואנחנו נלחמים אחד נגד השני...
2.הורידו ב2 את הכח של החליפה (כלומר אני לא יכול להעביר למצב מגן ולהיות מול 100 אנשים כי האנרגיה נגמרת ממש מהר...)
3.לפעמים מגזימים עם כמות האנשים ששולחים על השחקן...
4.ב2 זה מרגיז שכל דבר קטן לוקח אנרגיה למשל אפילו ראיית חום (או לילה איך שבא לכם...) ואפילו אי אפשר לרוץ בלי לקחת אנרגיה...
5.המשחק ממש קצר - אני אחד שאין לא ממש זמן כרגע, וסיימתי אותו פעמיים על הרמה הכי קשה שלא נדבר על הרמות האחרות...
אבל הגרפיקה בFULL HD ממש אבלל ממש יפה!!!![]()
*מנצ'סטר יונייטד הקבוצה הטובה בעולם*
לא יודע אהבתי יותר את הראשון, הנוף בו היה הרבה יותר טוב וגם בשני כמו זה שמעליי אמר כל דבר קטן לוקח אנרגיה וזה סתם מעצבן.
CRYSIS 2 לוקח איזו מין שאלה
CRYSIS 2 בעל מנוע יעיל שלא מחסל את המחשב לעומת המשחק ראשון והשני אבל מה שכן הוא מתחיל לשעמם מהר ביחס לראשון, לדעתי כמו שאיזה אחד ציין פה הנופים הפתוחים והשטח העצום שניתן להיות בו וגם אל תשכחו ששילבו במשחק הראשון גם את הים בתור זירת קרב ולא רק לוחמה יבשתית.
לדעתי היו צריכים ללמוד לקחים מהראשון ולא להתקדם מבחינה חומרתית על חשבון העלילה הירודה.
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 15-04-2011 בשעה 15:46.