שלום לכולם היום
אני הולך להתרכז בחלק חשוב מאוד בשפת הגוף שנקרא מבטים (קשר עין)
בחלק הזה אתם תלמדו איך לשלוט בזה ולמרות שחלק מזה ניראה מוכר (חשוב לציין שחלק שייך גם לספר של גאמבלר,ומאפ"י, קרדיט) ולהשתמש בזה לטובתכם גם עם אתם לא ניגשים
אזהרה: הטכניקה הזאת לא תעבוד ברוב המקרים אלה רק שהבחורה ואתם שומרים על קשר עין
שנתחיל?
1. כאשר נוצא קשר עין אתה אף פעם לא מוריד מבט ראשון, לא משנה כמה זה קשה ומביך אצלה זה יוצר רגשות מה שמוביל למשיכה(גם בכללי כשאתם מדברים עם אנשים אל תסכלו לצדדים זה מראה חוסר ביטחון) כשהיא תוריד, תמשיך להסתכל עליה
למה? כי היא תסתכל שוב וחשוב לציין: שאם היא מחזיקה את הקשר עין היא נמשכת עלייך אבל, הקשר עין יכול להיות קצר ועדיין יכול להראות עניין תלוי מה עובר אצלה בראש אז תמשיכו להסתכל.
אחרי זה אפשר להגיד שיש לכם פתיחה קלה לגשת אבל... אפשר גם....
2. אפשר גם להכריח את הסימן עניין שלה כאשר נוצר קשר עין בד"כ כלל תסתכלו ולא תורידו מבט זה טוב אבל אפשר גם לגרום לבחורה להימשך על ידי כך שתפעילו את זה בעצמכם
איך עושים זאת?: פשוט מאוד כמו מקודם נוצר קשר עין תחזיקו אותו ותעשו את אחד מהדברים הבאים
-תעשו שלום עם היד
-תעשו פרצוף מגניב
-תעשו תנועה של כמו "אקדח" קול כזה מכירים?
התגובה שלה תהיה חיוך או של "מה לעזאזעל הוא עושה", מה שיגרום לה להתסכל שוב
3. מה לעשות עם היא לא מסתכלת?
שמתם לב שאנחנו מרגישים עם מסתכלים עלינו כמו בסרט אימה "הבחורה מסתובבת לאט כי היא מרגישה שמישהו מסתכל עליה" ככה גם פה
גם פשוט מאוד אתם מסתכלים עליה אבל אתם מסתכלים סנטימר ליד העין שלה שזה יראה כאילו אתה מסתכל עליה אבל אתם לא כשהיא תסתכל עליכם (ואתם תקלטו את זה בזווית) תזיזו את העיניים לכיוון העיניים שלה כאילו ראיתם אותה ולא באמת הסתכלם עליה
ברור?
4. עם יש לכם זמן תשחקו איתה תעשו מבטים קריצות, אצבע של נונו עם היא קורצת בחזרה (פלרטוט, ונאג טיזינג וכו') , קרוב רחוק לא להתסכל עליה ולגרום לה לקנות שאתה עושה עיניים למישהי אחרת או עושה לה מבט של "תראי היא חמודה"
כלל: גם במהלך השיחה תסתכלו עליה ולא לצדדים,למעלה , למטה וכו'.
לסיום בפיקאפ אפשר להשתמש בכל תחומי החיים במדריך הבא שלי אני יפרסם איך אפשר לעשות פיקאפ לא מילוי אלה ק במגע , ובעל כל הכלים.
עכשיו טוסו לאנשהו ותסתכלו לאנשים בעיניים![]()

) ולהשתמש בזה לטובתכם גם עם אתם לא ניגשים
ציטוט ההודעה