יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 14:50.
|
|
כול מילה בסלע אפשר לעלות את הפורום הזה לרמה אחרת לגמרי שלא לדבר שאין הרבה פורומים כאלה באינטרנט שיכולים לספק את הרמה שמספק הפורום.
הרבה פעמיים נמנעתי מלהגיב או לעלות דיון מכיוון שרמת ההתבטאות של חלק מן האנשים גובלת מרמת גן חובה ומטה שאני שוקל אם בכלל שווה להגיב.
מדי פעם אני קורא תגובות של אנשים שאם זה לא היה מצחיק הייתי בוכה. מה גם שהדיונים מתגלגלים לאופן של העלבות ועלבונות אחד כלפי השני ,מה שמוריד עוד יותר את רמת הפורום.
אני באמת חושב שאפשר לעשות את הפורום הזה אחד המוצלחים באינטרנט ולצמוח כקבוצה אם אנשים יתייחסו יותר בכבוד לדעות של אנשים וימנעו מלדבר שטיות.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 14:50.
אני מצידי השתדל לתת את התשובות הכי ענייניות ,לתת מהידע שלי ,לתת מהזמן שלי כדי להקדיש לכול תגובה או דיון את מרב המשאבים (למרות שלפעמיים הזמן דוחק בכולנו). אני חושב שכול אחד יכול לתרום כאן משהו ולקבל משהו ,לכן חשוב שאנשים יצאו מבעד לעדשת הציניות והפגנת חוסר כבוד לגישה כאן יותר משכילה.
אם תוכל להגיד לי איפה ראית שלט שאומר שבפורום זה עוסקים באנטי קפיטליזם או צדק חברתי אני אודה לך ? כי אני לא מצאתי שלט כזה!
התגובה שלך בדיוק מייצגת את מה שהפורום הזה לא צריך. קודם כול
א) על מה אתה מדבר בכלל אנחנו דנים באיך אפשר לשפר את הפורום ואתה מעלה נושאים של אנטי קפיטליזם או צדק חברתי
ב) "זיינו לכם את השכל" או "בא לי פשוט להקיא" אלא תגובות של ילד בין חמש ,שפשוט קשה לו להתבטא במילים.
ג) לא הבנתי כלום מהתשובה שלך ,איך זה מתקשר לנושא ? איזה מסר אתה מנסה להעביר ? או למה אתה משתמש בביטוים (זיינו לכם את השכל) ?