– להרגיש נורמלי
אנשים נמשכים לדברים לא רגילים. אני לא רגיל. אני מושך קהל בכל מקום אליו אני מגיע. זה מעצבן, אבל זה גם זיכה אותי בקריירה נפלאה והרבה דברים יפים בחיי.
2 – מכולת
הכי מעצבן אותי זה ללכת למכולת. אנשים תמיד מציצים בתוך העגלה שלי לראות מה אני קונה. זה גורם לי לרצות להכניס לעגלה דברים מגעילים כדי שיפסיקו להסתכל.
3 – חלף עם הרוח
כשאני סובל מכאבי בטן, המתאבקים מעדיפים לעלות במדרגות מאשר להיתקע איתי דקה אחת במעלית. במיוחד אם אנו שוהים בקומה העליונה בבניין גורד שחקים.
הבעיה היא שרוב המתאבקים הם בגובה הישבן שלי, וכשיש לי גזים ואנו תקועים במעלית... הבה פשוט נאמר שהם בצרות צרורות.
4 – לאכול בשקט
פעם התארחתי בבית הפאנקייק (IHOP) בטקסס. אכלתי ארוחת בוקר ובמקביל חתמתי לכל אחד שביקש חתימה. הארוחה שלי כבר התקררה לאחר שהתחילו לבקש ממני גם להצטלם. גברת אחת התחילה לצלם אותי כשאכלתי, למרות שכבר הצטלמתי אתה.
הגברת הזאת צילמה אותי כ-30 פעמים. כשיצאתי החוצה היא ביקשה ממני להצטלם איתה שוב, הפעם כשאני עומד. אין בעיה. אבל אז היא אומרת, "רגע, הסוללה של המצלמה שלי נגמרה. חכה כאן עד שאני אחזור הביתה ואביא סוללה חדשה". אמרתי, "גברתי, יש לי דברים אחרים לעשות". אז היא אומרת, "אתה לא צריך להיות כזה רע". השבתי לה, "גברת, הצטלמת איתי 30 פעמים, אבל כעת יש לי דברים אחרים לעשות!"
5 – מעליות
באירופה המעליות מאד קטנות. ברוב המקרים אני נאלץ לחכות שעה שלמה עד שיתפנה לי מקום כדי שאוכל להיכנס למעלית לבדי.
6 – זהות לא בדויה
רוב החבר'ה יכולים לחבוש כובע ולהרכיב משקפי שמש ולרוב לא יזהו אותם, אולם לא משנה מה אני אחבוש או ארכיב תמיד יזהו אותי בכל מקרה.
7 – שירותים
יש לי קושי רק להשתמש בשירותים. פעם אחת האסלה נתקעה מסביב לישבני. פעם אחרת האסלה נשברה לאחר שהתיישבתי עליה ויצאתי מהשירותים כאילו לאחר שחיית בוקר.
8 – רכבת שדים
אני לא מצליח להיכנס לכל הרכבות הללו. באולפני יוניברסל יש את היורה פארק (ג'ורסיק פארק). רק לשם אני מצליח להידחק, אבל אין זה פלא כיוון שאני גדול כמו דינוזאור.
9 – טיסה נעימה
אני זקוק לשני מושבים. אם אני מאד מותש ונרדם באמצע הטיסה, לעתים קרובות קורה שהמושבים נשברים לאחר שאני נשען עליהם. זה מפחיד מאד כל פעם את היושבים מאחוריי בגלל שאני נופל לחיקם. ובגלל שמשקלי 230 ק"ג, החוויה הזאת בכלל לא נעימה לאלה היושבים מאחוריי.
10 – רכב שכור
וויתרתי מזמן על השכרת רכבים. כעת אני משכיר אוטובוס, דומה למה שכוכבי הרוק משכירים כשהם יוצאים לסיבובי ההופעות שלהם. אני סובל מכאבי תופת כשדוחסים אותי למטוסים ורכבים שכורים. אני נשחק מהנסיעות יותר מאשר מההיאבקות. כואב לי יותר כשאני יורד ממטוס או יוצא מרכב שכור מאשר כשאני מתגלגל מהזירה לאחר קרב מפרך

ציטוט ההודעה