לאחר דבריו של דאף מקאגן על ג'סטין ביבר, כאשר שנשאלה ליידי גאגא על הכוכבת הצעירה רבקה בלאק, ליידי גאגא ענתה גם היא בתשובה מפתיעה.
ליידי גאגא, לעומת רוב העולם, לא מצטרפת ללעג הרובץ סביב הילדה בת ה-13 ומכנה אותה "גאונה!"
לאחר שרבקה בלאק שמעה את דבריה של ליידי גאגא היא ענתה "זה מטורף, אני בת 13 ואני בחיים לא חשבתי שליידי גאגא אפילו תדע את שמי. אני אחת מאותן הילדות שרוקדת לשיריה של ליידי גאגא עם מברשת שיער, בחדרה בלילה."
ליתר דיוק, ליידי גאגא התייחסה ליכולתה של רבקה בלאק לגרוף מעל 50 מליון צפיות ולמשוך את תשומת ליבם של אנשים ברחבי העולם. ולא ליכולת השירה עצמה של רבקה בלאק, שהיא לא שמעה עדיין. היא הגיבה בראיון שנערך באמצעות גוגל כאשר מעריציה שואלים אותה שאלות.
"אני תוהה, ראית את הקליפ Friday של רבקה בלאק?" שאל מעריץ שכינה עצמו Logan, לפני שליידי גאגא הגיבה "לא".
"זאת הסנסצית אינטרנט האחרונה וזאת ילדה בת 13 שעשתה את הקליפ ועכשיו זה ברשת וכל אחד יכול לצחוק על זה, לבקר ולהגיד שזה גרוע, שזה נכון אבל היא רק בת 13." לוגן ממשיך "אני סקרן לגבי תגובתך על הצורה בה אמנים צעירים משתמשים ביוטיוב בכדי להתפרסם, כמו ג'סטין ביבר שהתפרסם מיוטיוב ומה לדעתך מצפה בעתיד לפירסומם של אותם צעירים?"
"אני חושבת שזה נהדר. אני חושבת שרבקה בלאק היא גאונה וכל מי שאומר לה שהיא גרוע הוא מגוחך" עונה ליידי גאגא בקצרה.
מקור: כאן.
האם לדעתכם פירסום מיוטיוב הוא טוב?
מה אתם חושבים על רבקה בלאק?

ציטוט ההודעה